Premierul și președintele PSD Ciolacu refuză să aplice LEGEA 154 și pentru români

• publicat la: 12 martie 2024
Premierul și președintele PSD Ciolacu refuză să aplice LEGEA 154 și pentru români

Legea 154 din 2021 își produce efectele la ora actuală doar pentru minoritari nu și pentru români.

Punctele c) și  g) sunt mereu amânate a fi puse în aplicare. Pentru ca minoritarii să fie protejați și puși în plată chiar dacă Legea 154/2021 se abrogă, a fost aprobată Legea 210/2022. Legea 210 a fost aprobată pe repede înainte, în 9 zile de la depunere și a fost pusă în aplicare din prima lună de la aprobarea sa.

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, nu vrea sau nu e capabil să asigure EGALITATEA ÎN DREPTURI A ROMÂNILOR CU MINORITARII ȘI SĂ APLICE LEGEA 154/2021 ȘI PENTRU ROMÂNI.

Premierul Marcel Ciolacu și președintele PSD Satu Mare Mircea Govor au promis protestatarilor din data de 27 ianuarie 2024 că se vor ocupa de rezolvarea eliminării DISCRIMINĂRII. A fost doar o fumigenă aruncată pentru a adormi vigilența protestatarilor.

NICIO intenție  nu a existat de eliminare a DISCRIMINĂRII ROMÂNILOR FAȚĂ DE MINORITARI PRIN LEGEA 154/2021!

În timp ce minoritarii își văd liniștiți de viața lor, au și reprezentare în guvernul Ciolacu, urmașii românilor persecutați etnic și expulzați în 1940 trebuie să lupte pentru drepturile lor conferite de Legea 154/2021, lege care se aplică doar pentru neromâni.

Toți refugiații străini care vin în România sunt beneficiari de sume importante din partea Guvernului Ciolacu, fapt recunoscut de premier  la discuția purtată în 27 ianuarie 2024 la Satu Mare în prezența președintelui PSD, Mircea Govor.

Eliminarea discriminării românilor prin aplicarea Legii 154/2021 pentru toți beneficiarii se poate rezolva doar în câteva zile DACĂ PREMIERUL CIOLACU VREA!

Aburelile cu solicitări de răspunsuri de la Ministerul Muncii și al Finanțelor sunt doar tragere de timp pentru a nu pune în aplicare LEGEA 154/2021!

Precizez pentru naivi faptul că toate Casele de Pensii sunt subordonate Ministerului Muncii și nu pot efectua plăți decât dacă li se alocă fonduri de către guvern, ori de la buget ori din fondul de rezervă bugetară. Amăgirea românilor cu datul în judecată al Casei de Pensii este o altă manipulare odioasă menită să confirme că bătaia de joc la adresa românilor a atins cote exponențiale. Se așteaptă ca selecția naturală să își producă efectele?

MARCEL CIOLACU, premier și președinte al PSD, ale cui interese le servește din moment ce nu vrea să aplice LEGEA 154/2021 și pentru români?! MAI ALES CĂ PLĂTEȘTE 9 SECRETARI DE STAT LA CNCD ca să ne spună că suferințele românilor  nu au fost comparabile cu ale minoritarilor!  Arderea de vii, jupuirea de vii, uciderea pruncilor în leagăn sau direct în burta mamelor lor nu sunt considerate de CNCD suferințe comparabile cu ale minoritarilor.

Daniela Ciută,

urmaș de român expulzat în 1940






..

Protest Satu Mare

dați click mai sus

 

comentarii

de JIPA PAULINA la 12 martie 2024 - 12:31

Stop Discriminării! Punteti în plata beneficiarii Legii 154/ 2021 URMASII ROMANILOR PERSECUTATI ETNIC DEPORTATI,STRAMUTATI SI EXPULZAȚI IN 1940 1945 VICTIMELE DICTATULUI DE LA VIENA SI TRATATULUI DE LA CRAIOVA DIN SEPTEMBRIE 1940 ! AJUNGE CU BĂTAIA DE JOC ! VREM DREPTATE !

Lasati un comentariu