Primăria Carei nu afişează evenimentele ASTRA Carei

• publicat la: 14 decembrie 2017
Primăria Carei nu afişează evenimentele ASTRA Carei

Au trecut  2 zile de la lansarea invitaţiei către Primăria Carei dar în loc de postări ale evenimentului  se trimit  mail uri.

La fiecare eveniment organizat de către Despărţământul ASTRA Carei  sunt trimise invitaţii către Primăria Carei şi către Consiliul Local Carei. Câteodată acestea ajung şi la consilieri. Nu a fost cazul  ultimei invitaţii. Consilierii locali nu au primit în mapa de şedinţă invitaţia la Festivalul de Datini şi Obiceiuri de Crăciun aşa cum au primit alte invitaţii sau felicitări.

Am trimis invitaţia şi pe mail  pentru a fi postată pe pagina Primăriei Carei la fel ca alte evenimente care au loc în oraşul nostru. În loc de postare am primit un răspuns pentru a mai tergiversa afişarea acestui eveniment.

Acesta a fost răspunsul la mail ul primit de la Primărie.

Menţionăm că Primăria Carei nu a postat pe pagina sa nici manifestarea comemorativă de la bustul lui Avram Iancu din septembrie şi nici evenimentul cultural istoric din perioada 13-15 octombrie 2017, Adunare Generală ASTRA cu participare internaţională. Nimic din manifestările cultural tradiţionale româneşti ale ASTRA nu sunt pe placul Primăriei către care membrii ASTRA plătesc impozite şi taxe.

Concluzia  este că Primăria Carei practică discriminarea la cote înalte. Să facem referire şi la faptul că pentru al treilea an consecutiv primăria programează evenimente după ce au fost anunţate manifestările ASTRA, la aceeaşi dată şi interval orar?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu