În atenţia contribuabilului careiean

• publicat la: 29 martie 2012
În atenţia contribuabilului careiean

Primăria Municipiului Carei aduce la cunoștința locuitorilor faptul că impozitele si taxele datorate bugetului local Carei au ca prim termen de plată data de 31 martie ,dată pâna la care se acordă și bonificația de 10% pentru plata integrală a impozitelor datorate pentru anul 2012.

Întrucât 31 martie este zi nelucrătoare, bonificația se va acorda și  pentru plățile privind  impozitele și taxele locale aferente anului 2012 care se vor efectua luni, 02 martie 2012.

Pentru intrebări suplimentare vă rugăm să vă adresați serviciului impozite si taxe locale din cadrul Primăriei Carei, singurul în măsură să vă informeze corect privind orice problemă legată de impozitele si taxele pe care  le datorați bugetului local atât d-voastră cetățenii cât și societățile comerciale .

Serviciul nostru  vă stă la dispoziție de luni până joi între orele 8 – 15,iar vineri între orele 8 – 13 sau la numerele  de telefon 0261-865382 sau 0261-861694 .

comunicat

comentarii

de Horia Mărieș la 30 martie 2012 - 12:14

O măsură logică și corectă, bine aplicată (inclusiv prin comunicatul de mai sus) de cei ce lucrează la Serviciul de Impozite si Taxe Locale din cadrul Primăriei Carei.

Trebuie menționat ca pozitiv și faptul că sistemul de plată online Indeco Soft al impozitelor, implementat în acest an, funcționează corect, în condiții de asigurare a siguranței tranzacției bancare.

Spre deosebire de cel care era utilizat anul trecut.

Nu spun că întreaga relație dintre Serviciu si contribuabil este perfectă, dar este mai bună acum și probabil perfectibilă. De exemplu prin trimiterea din timp prin poștă, tuturor contribuabililor a Obligatiilor de Plată pe anul respectiv.

Pe de altă parte, nu putem să nu menționăm aici și solicitudinea de care au dat dovadă față de un contribuabil doi dintre lucrătorii Serviciului, îi numim pe Domnii Horvay Zsolt și Vida Iosif, pentru remedierea unor erori apărute în sistem, domni cărora ținem să le mulțumim și pe această cale.

O nouă dovadă ptr faptul că dacă se vrea, se poate face și o treabă bună.

Lasati un comentariu