UE preferă imigranţii est-europenilor….

• publicat la: 21 martie 2016
UE preferă  imigranţii est-europenilor….

Venirea imigrantilor îi dezbină pe europeni. Valea dintre Vest si Est se adânceste tot mai mult. Europarlamentarul Traian Ungureanu sustine că în inima UE, la Bruxelles, atmosfera este tot mai tensionată. Oficialii occidentali îi acuză pe est-europeni că sunt “rasisti de ispravă” din cauză că nu sunt de accord cu cotele de refugiati impuse de Merkel.

“Mai precis, la reuniuni cu usile bine închise la care europarlamentarii din Est încep pe scaun si termină sub mocheta pe care tropăie cu chiote antirasiste adevăratii europeni. Votati sau nu pentru cote de refugiati!”, scrie eurodeputatul într-un articol pentru Adevărul.

Pentru că răspunsurile oficialilor est-europeni sunt negative, se constată că “statele din Est nu stiu decât să profite. In consecinţă, Uniunea Europeana ar face bine să taie fondurile care curg nemeritat, odată cu sudoarea poporului german, spre Budapesta şi Bucureşti”.

In acest fel, este tot mai evidentă “unificarea Europei de Vest cu Africa de Nord si Orientul Mijlociu”.

“Est-europenii, condusi cu brio de români, sunt neamuri de hoti care n-au ce căuta în UE. In acelasi timp, migrantii afro-arabi sunt descrisi ca tot ce e mai harnic si mai cinstit de la Sfântul Francisc încoace”. Aceasta este părerea vesticilor, menţionează Ungureanu.

„Sigur, suntem rasisti cum bine au înteles prietenii din UE. Dar măcar ştim cine suntem. In timp ce românii, ungurii si polonezii si alte popoare infecţioase înaintează pe drumul rasismului, germanii, francezii si alte natii emancipate se apropie de starea rarefiată în care a fi german sau francez e totuna, adică nimic.

(…) Vesticii precizează că vor respecta decizia esticilor si că nu concep să recurgă la presiuni. Esticii le multumesc si le urează, în gând, scufundare usoară”, mai scrie Traian Ungureanu.

In incheiere, europarlamentarul subliniază că idealul Europei unite este departe, imigrantii find preferati est-europenilor.“Unificarea Europei de Vest cu Africa de Nord si Orientul Mijlociu continuă  sub grija neabătută a idealismului german în zdrente”, crede Traian Unguranu.

sursa NapocaNews

Lasati un comentariu