Kaufland şi-a impus voinţa, consilierii locali şi careienii ignoraţi!

• publicat la: 7 mai 2010
Kaufland şi-a impus voinţa, consilierii locali şi careienii ignoraţi!

Nici consilierii locali şi nici dezacordul locuitorilor de pe strada Albinelor şi Decebal nu au putut împiedica viitoarea rută de aprovizionare a supermarketului Kaufland. Ruta de aprovizionarea cestuia a fost decisă în şedinţa Consiliului Local, de joi, 6 mai, de la care a lipsit, în premieră, televiziunea locală.

Camioanele de mare tonaj vor traversa strada Albinelor şi strada Decebal, în drum spre viitorul depozit al supermarketului Kaufland, care va fi inaugurat în luna decembrie, a acestui an, pe fostul amplasament al fabricii de mobilă Crasna.

Decizia a fost aprobată de aleşii locali, în cadrul şedinţei de joi, 6 mai, prin votul favorabil al consilieri UDMR, PSD şi PDL. Cei cinci consilieri liberali au votat împotrivă, iar consilierul independent Papp Zsolt şi Konglovits Eva s-au abţinut.

În deschiderea şedinţei, primarului Kovacs Eugen i s-a înmânat o listă cu 81 de semnături, ale careienilor, care se opun ca aprovizionarea magazinului să se facă pe strada Albinelor şi strada Decebal. În urmă cu două  zile , în cadrul unei dezbateri publice, mai mulţi careieni s-au arătat nemulţumiţi cu posibila rută de aprovizionare a magazinului.

Consilierii îl acuză pe primar

Până la exprimarea voturilor, între consilierii locali şi primar s-au iscat discuţii contradictorii. Consilierii locali i-au reproşat primarului că decizia de stabilire a rutei de aprovizionare a fost luată cu mult înaintea şedinţei, că aleşii locali au fost puşi în faţa faptului împlinit şi că nu a existat nici măcar o minimă bunăvoinţă din partea primarilor pentru găsirea unei alternative, în ceea ce priveşte aprovizionarea.

„Nu înţeleg ce rost mai are această şedinţă. Trebuia să ne spuneţi că totul e stabilit deja şi să nu ne mai chemaţi aici degeaba!” a declarat consilierul independent Papp Zsolt.

„Sunt de acord cu sosirea Kaufland în Carei. E un câştig pentru municipiu, atât pe termen lung cât şi pe termen scurt. Nu sunt,însă, de acord cu faptul că ne-aţi pus din nou în faţa faptului împlinit, domnule primar. Nici măcar nu s-a arătat o minimă diponibilitate pentru găsirea unei alte rute de aprovizionare.” a spus consilierul liberal Ciută Ilie.

Buletin de Carei a intrat în posesia unor documente, care le dau dreptate celor doi consilieri şi dovedesc că primarul Kovacs Eugen a fost de acord ca magazinul Kaufland să se aprovizioneze pe strada Albinelor şi Decebal, încă din luna martie a acestui an! Alături de conţinutul acestora, urmează să vă prezentăm şi alte amănunte, cel puţin ciudate, despre afacerea „Kaufland”!

Redacţia

comentarii

de kovacs antal (puha) la 14 mai 2010 - 18:32

dar scuze,pentru ca sunt 2_3 consilieri care ne si intreaba!

de petre la 14 mai 2010 - 18:34

a cui sofer a fost perenyi? acum odai la intors?

de kovacs antal (puha) la 14 mai 2010 - 18:39

pe cuvant,nu stiu!

de kovacs antal (puha) la 14 mai 2010 - 18:45

nu stiu petre cine esti,dar noi ne certam pentru altii care fac ce vor dupa ce au fost votati!

de daciafan la 15 mai 2010 - 07:39

cazul Kaufland = afacere personala?
hmmm 🙂
nu m-am indoit nicio clipa

de da la 21 mai 2010 - 04:31

E cum am banuit ca se va intampla ..puha se pricepe la toate fOTBAL POLITICA …..poate candidezi si la PRIMARIE…

de daria@13 la 21 mai 2010 - 04:34

Puha da cate locuri de munca care produc au creat cei care conduc orasu ca de magazine nu ducem lipsa si de crasme.

de vasile la 21 mai 2010 - 04:37

puha da tu esti inlocuitoru celor care se plimba prin oras sau pe net de comentezi de toate ..politica fotbal antrenor esti ai facut scoala in germania..da ce surprize ne mai aduci ce studii mai ai ..?????sau mai bine zis la ce nu TE PRICEPI..??????

de vio la 21 mai 2010 - 04:38

bravo puhu esti fenomenal..fenomenal

de kovacs antal (puha) la 21 mai 2010 - 06:58

dar numai voi aveti drept de comentarii?!,iar unde am umblat eu pe jos,tu nu vei umbla nici cu trenul nici cu avionul!,nu am zis ca ma pricep dar se vede unde-i Romania?!,ca are politicieni ca si tine Vasile!!!

de kovacs antal (puha) la 21 mai 2010 - 07:06

daca cineva isi scrie parerea si voua nu va place,gata,acel cineva nu mai are dreptate,s-au nu mai vede lucrurile bine!iar scoala am facut in germania si nu la STEFAN GHEOGHIU unde ai facut tu sa parintii tai……

de kovacs antal (puha) la 21 mai 2010 - 07:07

la stefan gheorghiu am vrut sa scriu,dar nu am inalta ta scolarizare si gresesc!!!!

de kovacs antal (puha) la 21 mai 2010 - 10:16

pt:Vasile: eu am primit minte de la Dumnezeu,iar tie nu a mai ajuns si ti-a dat diploma!!!!,iar la fotbal si politica se pricepe toata lumea…….imi ajunge scoala ce am .mi-ar fi rusine sa ma inscriu la o asemenea facultate care se fac pe bani(ca si tine)!!!mai bine raman cu mintea,decat cu o diploma ca ata!!!

de Gabi D la 4 iulie 2010 - 17:20

De la articolul cu itinerarul,s-a ajuns la un razboi de comentarii fara sens,iar multi dintre cei care vorbesc nu locuiesc nici pe Albinelor,nici pe Decebal.Eu locuiesc pe Albinelor si deja sunt stresata de cand s-au inceput lucrarile.Dar pe noi nu ne intreaba nimeni,pentru ca majoritatea oamenilor sunt numai pentru interesul lor si nu-i mai intereseaza de ceilalti!Daca tirurile treceau noapte de noapte pe langa locuinta d-lui Puha,altele i-ar fi fost comentariile,n-ar mai fi avut chef de atata politica,nu si-ar mai fi dat atata in petec aparandu-si originea, cum singur si-a declarat-o!Si nu ar mai fi ridicat in slavi pe primarul ,, X”.Si apropose de locuri de munca fiti linistiti,la ora aceasta,desi constructia e pe nicaieri,nu se mai primesc cereri la Satu Mare ,sunt deja ocupate!Asa ca fiti pasnici oameni buni,ca n-are rost sa va nervati!Acolo ajunge numai cine trebuie,nu s-a schimbat nimic!

de kovacs antal (puha) la 4 iulie 2010 - 18:07

auzi gabi?!,daca se construieste ceva in acest oras nu e bine,daca nu se construieste,tot nu e bine…..cum ar fi bine pt tine?

Lasati un comentariu