Kaufland şi-a impus voinţa, consilierii locali şi careienii ignoraţi!

• publicat la: 7 May 2010
Kaufland şi-a impus voinţa, consilierii locali şi careienii ignoraţi!

Nici consilierii locali şi nici dezacordul locuitorilor de pe strada Albinelor şi Decebal nu au putut împiedica viitoarea rută de aprovizionare a supermarketului Kaufland. Ruta de aprovizionarea cestuia a fost decisă în şedinţa Consiliului Local, de joi, 6 mai, de la care a lipsit, în premieră, televiziunea locală.

Camioanele de mare tonaj vor traversa strada Albinelor şi strada Decebal, în drum spre viitorul depozit al supermarketului Kaufland, care va fi inaugurat în luna decembrie, a acestui an, pe fostul amplasament al fabricii de mobilă Crasna.

Decizia a fost aprobată de aleşii locali, în cadrul şedinţei de joi, 6 mai, prin votul favorabil al consilieri UDMR, PSD şi PDL. Cei cinci consilieri liberali au votat împotrivă, iar consilierul independent Papp Zsolt şi Konglovits Eva s-au abţinut.

În deschiderea şedinţei, primarului Kovacs Eugen i s-a înmânat o listă cu 81 de semnături, ale careienilor, care se opun ca aprovizionarea magazinului să se facă pe strada Albinelor şi strada Decebal. În urmă cu două  zile , în cadrul unei dezbateri publice, mai mulţi careieni s-au arătat nemulţumiţi cu posibila rută de aprovizionare a magazinului.

Consilierii îl acuză pe primar

Până la exprimarea voturilor, între consilierii locali şi primar s-au iscat discuţii contradictorii. Consilierii locali i-au reproşat primarului că decizia de stabilire a rutei de aprovizionare a fost luată cu mult înaintea şedinţei, că aleşii locali au fost puşi în faţa faptului împlinit şi că nu a existat nici măcar o minimă bunăvoinţă din partea primarilor pentru găsirea unei alternative, în ceea ce priveşte aprovizionarea.

“Nu înţeleg ce rost mai are această şedinţă. Trebuia să ne spuneţi că totul e stabilit deja şi să nu ne mai chemaţi aici degeaba!” a declarat consilierul independent Papp Zsolt.

“Sunt de acord cu sosirea Kaufland în Carei. E un câştig pentru municipiu, atât pe termen lung cât şi pe termen scurt. Nu sunt,însă, de acord cu faptul că ne-aţi pus din nou în faţa faptului împlinit, domnule primar. Nici măcar nu s-a arătat o minimă diponibilitate pentru găsirea unei alte rute de aprovizionare.” a spus consilierul liberal Ciută Ilie.

Buletin de Carei a intrat în posesia unor documente, care le dau dreptate celor doi consilieri şi dovedesc că primarul Kovacs Eugen a fost de acord ca magazinul Kaufland să se aprovizioneze pe strada Albinelor şi Decebal, încă din luna martie a acestui an! Alături de conţinutul acestora, urmează să vă prezentăm şi alte amănunte, cel puţin ciudate, despre afacerea “Kaufland”!

Redacţia

comentarii

de daciafan la 8 May 2010 - 04:08

e greu
investitori nu prea sunt, iar a pune conditii celor ce totusi se incumeta sa vina e destul de periculos
un pic de demnitate n-ar strica insa
multumim pentru informare

de man la 8 May 2010 - 10:33

Se schimba ceva daca la sedinta erau prezenti in numar mai mare cetatenii Careiului, raspunsul este negativ, se stia dinainte ce se va intampla………ar fi foarte bine daca dl. primar s-ar implica si in probleme de interes general crearea de locuri de munca, iluminat, curatenie, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, parcul orasului, cinematograful…..etc

de daciafan la 8 May 2010 - 18:37

draga man,
poate primarul nu stie ca noi ne dorim asmenea lucruri
spre exemplu:
de unde sa stie primarul ca noua ne place curatenia cand aruncam gunoiul la intamplare,
de unde sa stie primarul ca noua ne plac spatiile verzi cand noi le distrugem imediat ce acestea sunt amenajate?
si exemplele pot continua la nesfarsit

de Billa la 10 May 2010 - 12:06

Deci, stimata redactie! Ca “redactia” s-a semnat. Criticati in spatele unui pseudonim – redactia – ca nu aveti curaj sa va semnati. Mari viteji mai sunteti! Spuneti lucrurilor pe nume, fratilor! Vreti dreptate, dar fara ca voi sa va murdariti nitel pe mana! Halal razboinici ai dreptatii!

de daciafan la 10 May 2010 - 13:33

situatia economica a careiului nu permite reprezentantilor ei sa negocieze de pe pozitii avantajoase
sincer n-as vrea sa fiu in pielea primarului la negocieri
pe de alta parte nu-i de ajuns sa vrei, trebuie sa si stii, iar la nivel de carei nici macar nu se vrea ce sa mai vorbim de stiinta(stiut)

de Daniela Ciuta la 10 May 2010 - 13:48

Stimabile Kovacs, billa ,cetateanu, careianu si alte pseudonime utilizate in gazeta-cand semnai cu cetateanu la articolul” Kaufland a stabilit traseul camioanelor” erai zmeu; acum incerci sa deviezi de la subiect.Saracul Kaufland nu are niciun amestec aici; doar investitorul construieste si apoi inchiriaza la Kaufland;cu cat e mai mare suprafata construita si nr de parcari cu atat e mai mare chiria perceputa. Si nu, noi nu am fi facut la fel , tot asa cum noi ne platim impozitele si nu mergem cu firma in Satu-Mare ca sa ni se piarda urma .Si noi nu facem evaziune fiscala. Nu toti suntem la fel; “oamenii vor avea de munca”- vechiul slogan , dar aveau mai multi de munca daca ar fi investitori precum Polipol sau ARRA; sau daca Rubin King ar face carti de munca la oamenii care lucreaza acolo, nu credeti ? ar fi mult mai multi oameni care ar avea de munca, cu acte in regula.Daca nu se vindea Filatura la o firma de apartament din Bucuresti si se vindea normal , la cineva care era dispus sa investeasca dar fara sa dea comisioane, iar s-ar fi creat locuri de munca, nu?de ce o anumita” natura umana” nu doreste decat bunastare proprie si nu una generala ?
pe cine vreti sa pacaliti si pana cand?

de ilie la 10 May 2010 - 17:16

Stimabila doamna Ciuta, am tot respectul pentru ce scrieti in acest comentariu, cat priveste pe sotul dumneavoastra este unul dintre putinii consilieri care merita sa fie in Consiliul Local, dar cu scuzele de rigoare, acest comentariu trebuie facut pe fata in consiliu, spus lucrurilor pe nume acolo. Asa avem o sansa sa avansam si noi si sa scapam de INCOMPETENTUL asta si gasca lui.

de daciafan la 10 May 2010 - 17:37

se incing spiretele
comentariul d-nei Ciuta este la inaltime
cu tot respectul nu cred ca dl primar poate sa-i dea o replica pe masura

de daciafan la 10 May 2010 - 17:38

se incing spiritele
comentariul d-nei Ciuta este la inaltime
cu tot respectul nu cred ca dl primar poate sa-i dea o replica pe masura

de LORENA la 10 May 2010 - 18:48

stati linistiti ca nu e Primaru,nu el a postat!!!!!!!!!sunt sigura de asta !

de kovacs antal(puha) la 10 May 2010 - 19:29

pt ilie: pe acesti oameni i-au ales locuitorii orasului Carei,asa ca va rog lasati expresiile (incompetenti si altele) pentru ca nici gasca voastra nu ar face mai bine!!! sau ai aduce bani de acasa pentru oras?!iar cu replica pt doamna Ciuta?! si kovacs jeno si keizer lajos l-ar pune la punct din doua fraze!asa ca acolo sa comentati voi(gasca voastra) unde a-ti fost alesi!!!!

de Liza la 11 May 2010 - 06:54

pentru kovacs antal(puha),
ti-ar sta mai bine pe terenul de fotbal decat in alte parti, nu crezi si apoi mai invata putin sa scrii, ca esti trecut de varsta claselor primare.

de kovacs antal (puha) la 11 May 2010 - 07:57

AUZI,LIZA DRAGA.TU OCUPA-TE DE POLONIC (DACA IN AFARA DE PAINE CU UNSOARE STI SA FACI ALTCEVA!)

de Liza la 11 May 2010 - 14:51

Kovacs puha antal, stiu ca adevarul doare dar asta este viata.Cred ca paine cu unsoare numai tu mai mananci in zilele astea.

de pentru mister puha kovacs antal la 11 May 2010 - 15:41

faci o singura confuzie, nu am facut parte si nici nu fac parte din nici un partid, asa ca RELAX. Inca ceva eu am facut o afirmatie cum ca domnul Ciuta este unul dintre cei mai capabili consilieri, uite iti mai spun unul: consilierul independent Papp Zsolt, mai sunt vreo 2-3 care se ridica la inaltime. Restul sunt balast. Cat priveste pe domnul primar eu nu am spus nimic despre trecutul dansului, am facut doar o afirmatie ca este incompetent, fapt ce eu pot demonstra, nu am atacat UDMR, daca asta ai inteles tu. Deci pe scurt: Ce a adus pozitiv primarul in mandatul sau?, Infrastructura?, Locuri de munca?, Social?. Hai domnule Kovacs ti-am pasat mingea da-mi argumente ca este capabil.

de kovacs antal (puha) la 11 May 2010 - 20:50

in aceasta criza,unde s_a facut mai mult? si nu Papp Zsolt se ridica la nivelul lui Ciuta,ci nimeni nu se ridica la nivelul lui Papp!!!iar cu infrastructura si locuri de munca,cum sa faci cand in toata tara se fac disponibilizari!sau faceti voi o firma si angajati toti somarii di oras?!nici macec nu ar fi fost mai competent.Eu il respect si pe el,dar cum am scris mai sus NIMENI NU AR FI ADUS BANI DE ACASA!!!in loc sa gasim numai lucruri rele,mai bine ne_am stradui sa dam o mana de ajutor si sa tinem unul la celalalt!si ciuta este cotra la tot ceea ce propune primaru!dar daca doriti putem sa ne intalnim!si va pot propune cateva sfaturi bune cu care au ajuns nemtii inaintea noastra!!!

de Liza la 12 May 2010 - 05:50

Kovacs puha antal tu esti neamt sau turc sau ce esti?

de cititor la 12 May 2010 - 05:55

puha fiam, esti orbit de atata paine cu unsoare; pai va deranjeaza cand sunt oameni competenti care nu au de-a face gasca voastra,es nem a mienk ;daca spui de cei doi consilieri,nici nu este comparatie. ciuta este o persoana care nu a facut niciodata afaceri cu primaria sau cu banii publici ! nu are datorii la stat,are tinuta morala si merge la sedintele de consiliu cu temele facute, si mereu stie ce vorbeste ;de acea nu poate nimeni sa il intoarca.si nu se tot plimba pe la multe partide , doar doar obtine functii. si a ajuns consilier tot pe baza de voturi, voturi de careieni liberi. si de asta nu va place, ca stie multe si nu poate fi santajat.
si puteti sa spuneti ce vreti ca lumea stie cine sunt consilierii si ce fac ei.
si da , nimeni nu ar fi adus bani de acasa dar atunci de ce unii DUC bani acasa de unde nu este al lor? si de ce nu ia primaru un consilier de la pnl( ca au fost votati 5 ) ca sa vina cu propuneri si sfaturi si apoi daca nu merge sa il arate cu degetu ca nu a fost capabil?daca tot vreti sa iesim bine la oras.
minden jot kivanok

de kovacs antal (puha) la 12 May 2010 - 06:44

cititor: ai si tu dreptate,ca daca ei vin cu ceva bun si ai nostri incearca sa bage bete intre roti,dar si invers!de aceea trebuie ales UN INDEPENDENT……..!,

de kovacs antal (puha) la 12 May 2010 - 06:49

liza:sunt ce ma simt,vorbesc trei limbi,dar sunt numai maghiar si nu ma indoi la nici un vant!nu sunt membru la nici un partid,du 4 luni am fost aruncat din UTC pentru ca nu am lins COMUNISTILOR!deci nu m-am alaturat lor ,pt ca au fost la putere!si am fost purtat de cateva ori si la MILITIE,pt ca “am venit cu idei capitaliste”!

de cititor la 12 May 2010 - 07:01

dacatu crezi ca cineva merge si lucreaza la consiliu numai ca sa bage bete in roate la altii atunci cred ca ai o problema;si decat sa fie unul bun dar care nu are culoarea ta politica preferata, atunci mai bine un independent; ; puha fiam, ai tu nume de ardelean dar gandesti ca in sud, adica decat sa fie bine cu unii care “nu ne plac”, mai bine o ducem cu totii rau;crezi ca se rezolva ceva daca vorbim urat si ii injuram pe altii care …poate faceau mai bine, dar nu ai cum sa stii ,daca nu ii lasati si pe ei ; sau poate nu vrem sa ne mearga bine asa cum le merge si lor, ca doar se vede fiecare ce are ,si ce si cum a facut pentru el.

de kovacs antal (puha) la 12 May 2010 - 07:52

din pacate unii pt aia sunt acolo sa bage bete!,dar sunt unii pe care nu-i intereseaza ce zice vre-un partid sau altul si tine spatele pt noi toti!,iar el este un independent(nu vreau sa dau nume,inca)!in plus nu am injurat pe nimeni si nici nu am sa injur!de fapt ce va fece in curand guvernul o sa su..m toti,indiferent de culoarea politica!9dar cum am mai spus :nu sunt membru de partid,am fost doar 4 luni….la UTC)

de kovacs antal (puha) la 12 May 2010 - 07:54

pt Liza:nu sunt felul de om care azi era lang Hitler si maine era langa Stalin……gandeste-te putin si vei sti ce am vrut sa zic cu aceasta afirmatie!

de daciafan la 12 May 2010 - 14:01

sunteti off topic
propun sa luati ban:)

de Liza la 12 May 2010 - 17:42

kovacs antal (puha),eu te cunosc foarte bine, am stat cu tine in banca la liceu, ia aminteste-ti, apoi stiu si eu ce a fost atunci cu UTC-ul, oare de ce ai avut probleme, se pare ca ai uitat de tot si eu nu vreau sa-ti fac publica viata,ai fost mereu un portar careian cu veleitatile profesiei. Ai spus ca esti maghiar, nu conteaza ce esti dar agresivitatea cu care tu vezi problemele este de nivel pueril, Papp Zsolt este un consilier cu multa verticalitate dar nu este singurul. Si ia gandeste-te cine este acum la guvernare PDL + …… (mai uita-te si la TV)

de xyz la 12 May 2010 - 17:53

mare meci intre puha si liza!! hai continuati!!! seamana cu steaua-dinamo

de kovacs antal (puha) la 12 May 2010 - 18:12

eu am fost scos din utc pt ca mama mea a plecat in germania si d_na negreanu a zis ca vin cu idei capitaliste,iar eu am stat cu kirner in banca!si la orele de istorie am stat cu claudia sandor!

de kovacs antal (puha) la 12 May 2010 - 18:16

liza:ce se vorbeste la tv si ce se intampla in tara sunt doua lucruri diferite,iar pdl este egal cu zero!(in opinia mea)

de da la 12 May 2010 - 22:04

PUHA NE NYOAYALL OANYT ….

de kovacs antal (puha) la 13 May 2010 - 07:19

DA DA :MAMADAT HA KELL!!!

de gabi la 13 May 2010 - 10:26

mha, poate va intalniti la 5*x ani dupa scoala…
ani de liceu, cu absente la romana…..:))

de kovacs antal (puha) la 13 May 2010 - 11:55

i-mi cer scuze,daca eventual am jignit pe cineva,nu am facut-o intentionat!incepand cu ciuta si terminand cu toti profesorii de romana de pe aceasta pagina!!!iar de la romana nu am lipsit pt ca am avut un prof foarte bun domnul fabian,pe care l-am respectat si il respect si azi!,dar cum nu m-i limba materna si nu exersez,uit!!!

de gabi la 13 May 2010 - 12:16

@puha
nu am fost ironic la faza cu “ani de liceu”…stiu ca nu e limba ta materna, si stai linistit, tu inca scrii prea corect fata de altii de pe aici.
a fost doar o gluma banala, fara intentii rele.

de kovacs antal (puha) la 13 May 2010 - 12:20

nu ma supar ,nu am de ce!cand greseste omul trebuie sa recunoasca!dar pentru asta nu m-am dus la facultate de romana))))!

de Adi la 13 May 2010 - 21:57

Eu un singur lucru am de zis. JOS CU PRIMARII UNGURI DIN ORASELE DIN ROMANIA. Moarte UDMR-ULUI

de kovacs antal (puha) la 14 May 2010 - 05:42

adi:ai prioritate (la moarte)!

de pele la 14 May 2010 - 05:45

eu sunt roman,dar de oameni ca tine,adi nu avem nevoie!

de gabi la 14 May 2010 - 06:24

@adi
vezi ca la conducerea romaniei e pdl, care teoretic nu sunt unguri, dar sunt foarte “populari” in randul oamenilor, mai ales dupa noile legi (-25, -15). eu zic ca nu are importanta daca is romani sau unguri la conducere, bani nu sunt, degeaba zici de udmr. nu conteaza cine conduce un oras sau o tara, teoretic fondul financiar e acelasi, doar ca unii iau dintr-un loc si baga in alt loc, altii invers…de asta nu are rost votul, dupa parerea mea…

de Adi la 14 May 2010 - 10:44

Antal , am zis moarte cu sens figurat :) daca ma intelegi. Nu doresc moartea nimanui.

Gabi , nu sunt fonduri asta stiu … dar sunt putine fonduri care sunt alocate fiecarui oras, din care daca vrei … poti face ceva , nu mult … dar putin poti face … Cum ar fii bucata dr drum de la Continental iesire spre satu mare , sau gropanele cat juma de roata de pe drumurile principale ale orasului! Nu cred ca sunt singurul care m-am saturat sa-mi rup masina pe drumurile Careiului. Si nu-mi spune ca si in alte orase sunt gropi … Da! Sunt si acolo. dar macar drumurile principale sunt acceptabile. Sa nu vb de semaforu din centru care e “configurat” aiurea si lipsa senselor giratorii din anumite intersectii.

de Adi la 14 May 2010 - 10:45

Ps: Sa vezi cum vor arata strazile,in scurt timp … pe unde or sa traverseze Tirurile de la Kaufland

de daciafan la 14 May 2010 - 11:42

suntem la jumatatea lunii mai
unde este mult trambitata echipa a primariei ce trebuia sa se ocupe de reabilitarea si intretinerea drumurilor din “municipiu”?
s-au achizitionat utilaje de sute de mii de euro in vederea formarii unei astfel de echipe de “asfaltatori”
am impresia ca iar ramanem la stadiul de promisiuni

de kovacs antal (puha) la 14 May 2010 - 12:19

Adi,daca nu va fi kaufland,nu ar trebui nici un alt magazin alimentar,ar trebui refacut magazinul lui Stei si Tunas,vom trai iar ca si in comunism!daca nu se face nimic,voi (unii) aveti de comentat,daca se vrea ceva,iar aveti de comentat!!!

de Laci la 14 May 2010 - 17:44

Nu e doar PDL la guvernare este si UDMR, sa nu uitati si totusi ce fac pentru tara asta ? (Oricum UDMR este mereu cu cine trebuie, rusine)

de Adi la 14 May 2010 - 17:57

kovacs antal Magazine se tot fac (unicarm,bila,etc) dar altceva? vezi mai sus comentu lu` daciafan.

de pele la 14 May 2010 - 18:08

nu are rost sa ne certam,NU NOI DECIDEM!!!

de petre la 14 May 2010 - 18:09

“s-au achizitionat utilaje de sute de mii de euro pentru asfaltatori”- adica s-au prevazut in buget, s-au alocat pentru aceste utilaje sume mari dar… nu s-au cumparat; sic, ne-a ciuruit si cu asta

de kovacs antal (puha) la 14 May 2010 - 18:11

pele are dreptate!

de petre la 14 May 2010 - 18:22

pele si puha se cam potrivesc; amandoi sunt infricosati de posibilitatea de a lua singuri o hotarare sau de a-si asuma raspunderea pentru una luata.
sa stiti ca si voi puteti decide cateodata;trebuie doar sa vreti; si ca un sfat- nu credeti mereu ce va spun unii,altii; cateodata e bine sa participati si voi la evenimente.
si stati linistiti, kaufland e o afacere personala, nicidecum pentru binele orasului; cine va tot cumpara din magazine, cu ce bani?A cui a fost terenul?

de kovacs antal (puha) la 14 May 2010 - 18:28

nu a lui perenyi a fost terenul,crasna?!

de kovacs antal (puha) la 14 May 2010 - 18:30

dar ce rost are sa ne luam noi o hotarare,nu ne baga nimeni de la consiliu in seama! asta e!

de kovacs antal (puha) la 14 May 2010 - 18:32

dar scuze,pentru ca sunt 2_3 consilieri care ne si intreaba!

de petre la 14 May 2010 - 18:34

a cui sofer a fost perenyi? acum odai la intors?

de kovacs antal (puha) la 14 May 2010 - 18:39

pe cuvant,nu stiu!

de kovacs antal (puha) la 14 May 2010 - 18:45

nu stiu petre cine esti,dar noi ne certam pentru altii care fac ce vor dupa ce au fost votati!

de daciafan la 15 May 2010 - 07:39

cazul Kaufland = afacere personala?
hmmm :)
nu m-am indoit nicio clipa

de da la 21 May 2010 - 04:31

E cum am banuit ca se va intampla ..puha se pricepe la toate fOTBAL POLITICA …..poate candidezi si la PRIMARIE…

de daria@13 la 21 May 2010 - 04:34

Puha da cate locuri de munca care produc au creat cei care conduc orasu ca de magazine nu ducem lipsa si de crasme.

de vasile la 21 May 2010 - 04:37

puha da tu esti inlocuitoru celor care se plimba prin oras sau pe net de comentezi de toate ..politica fotbal antrenor esti ai facut scoala in germania..da ce surprize ne mai aduci ce studii mai ai ..?????sau mai bine zis la ce nu TE PRICEPI..??????

de vio la 21 May 2010 - 04:38

bravo puhu esti fenomenal..fenomenal

de kovacs antal (puha) la 21 May 2010 - 06:58

dar numai voi aveti drept de comentarii?!,iar unde am umblat eu pe jos,tu nu vei umbla nici cu trenul nici cu avionul!,nu am zis ca ma pricep dar se vede unde-i Romania?!,ca are politicieni ca si tine Vasile!!!

de kovacs antal (puha) la 21 May 2010 - 07:06

daca cineva isi scrie parerea si voua nu va place,gata,acel cineva nu mai are dreptate,s-au nu mai vede lucrurile bine!iar scoala am facut in germania si nu la STEFAN GHEOGHIU unde ai facut tu sa parintii tai……

de kovacs antal (puha) la 21 May 2010 - 07:07

la stefan gheorghiu am vrut sa scriu,dar nu am inalta ta scolarizare si gresesc!!!!

de kovacs antal (puha) la 21 May 2010 - 10:16

pt:Vasile: eu am primit minte de la Dumnezeu,iar tie nu a mai ajuns si ti-a dat diploma!!!!,iar la fotbal si politica se pricepe toata lumea…….imi ajunge scoala ce am .mi-ar fi rusine sa ma inscriu la o asemenea facultate care se fac pe bani(ca si tine)!!!mai bine raman cu mintea,decat cu o diploma ca ata!!!

de Gabi D la 4 July 2010 - 17:20

De la articolul cu itinerarul,s-a ajuns la un razboi de comentarii fara sens,iar multi dintre cei care vorbesc nu locuiesc nici pe Albinelor,nici pe Decebal.Eu locuiesc pe Albinelor si deja sunt stresata de cand s-au inceput lucrarile.Dar pe noi nu ne intreaba nimeni,pentru ca majoritatea oamenilor sunt numai pentru interesul lor si nu-i mai intereseaza de ceilalti!Daca tirurile treceau noapte de noapte pe langa locuinta d-lui Puha,altele i-ar fi fost comentariile,n-ar mai fi avut chef de atata politica,nu si-ar mai fi dat atata in petec aparandu-si originea, cum singur si-a declarat-o!Si nu ar mai fi ridicat in slavi pe primarul ,, X”.Si apropose de locuri de munca fiti linistiti,la ora aceasta,desi constructia e pe nicaieri,nu se mai primesc cereri la Satu Mare ,sunt deja ocupate!Asa ca fiti pasnici oameni buni,ca n-are rost sa va nervati!Acolo ajunge numai cine trebuie,nu s-a schimbat nimic!

de kovacs antal (puha) la 4 July 2010 - 18:07

auzi gabi?!,daca se construieste ceva in acest oras nu e bine,daca nu se construieste,tot nu e bine…..cum ar fi bine pt tine?

Lasati un comentariu