Concert la Casa Comunitară Sf. Ladislau

• publicat la: 4 noiembrie 2010
Concert la Casa Comunitară  Sf. Ladislau

Centrul Cultural al Municipiului Carei şi Fundatia Say Yes, prezintă dumincă, 7 noiembrie 2010, concertul trupei ‘’Yesterdays’’.

Trupa vine din Cluj Napoca şi are in componenţă muzicieni de excepţie: Enyedi Zsolt – clape, Bogati Bokor Akos – chitară, Csergo Domoks – tobe, Kolumban Zoltan – bass. La concertul din Carei, care va dura cca 100 de minute, vor fi prezenţi şi doi muzicieni care colaborează cu trupa in ultima perioadă, pentru a intregii soundul trupei. Repertoriul este unul extrem de variat şi de complex, concertul cuprinzând piese proprii in limbile engleză şi maghiară, intr-un stil care îmbină perfect muzica pop cu rockul clasic şi jazzul modern.

Formaţia “Yesterdays’’ a susţinut concerte importante in ţară şi in străinătate, fiind apreciată pentru originalitatea de care dau dovadă in conceperea şi interpretarea muzicală. A editat un album in 2006 (Holdfénykert), care in 2007 a fost reeditat in Franta.

Concertul din Carei va incepe la ora 20, la Casa Comunitară Sf. Ladislau şi va cuprinde pe lângă piesele de pe primul album şi melodii de pe următorul album al trupei. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Bogdan Georgescu

Lasati un comentariu