Feng Shui: Ce să-ţi pui în casă pentru a avea noroc tot anul viitor

• publicat la: 29 decembrie 2011
Feng Shui: Ce să-ţi pui în casă pentru a avea noroc tot anul viitor

Sectoarele Feng Shui care aduc noroc în 2012, anul Dragonului de Apă, sunt vestul, centrul, estul şi nord-estul. Ca să activezi aceste energii benefice, care îţi pot aduce numai beneficii în noul an, plasează în locurile strategice amulete puternice în simbolistica Feng Shui.

Bol cu cristale

Vestul este sectorul norocos al anului 2012. Cel mai bine aspectat plan din acest punct de vedere va fi familia şi copiii. Norocul se va manifesta sub formă de bogăţii materiale şi şansă pe toate planurile. Un bol cu cristale naturale sau un vas al bogăţiei aşezat în zona vestică activează această energie benefică, aducătoare de noroc.

Copăcelul norocos

Centrul locuinţei tale va fi de asemenea aflat sunt o stea norocoasă. Elementele care vor spori aceastp tendinţă în 2012 sunt imagnile unui mentor sau o statuetă a lui Kwan Kung. Astfel te vei bucura de sprijin toate demersurile pe care le vei face. De asemenea, un copăcel cu pietre roz şi monede aurii te va ajuta să te bucuri de bani „căzuţi din cer”, adică tot felul de câştiguri de care te vei bucura exclusiv pe baza norocului tău.

Raţele mandarine

Şi dragostea este bine aspectată în 2012, în sectorul estic. Ca să te bucuri de cele mai bune momente în viaţa ta amoroasă, amplasează în zona estică simboluri ale iubirii, cum sunt de exemplu raţele mandarine sau tablourile cu bujori

Cristal verde

Persoanele care scriu şi care lucrează folosindu-şi puterea intelectuală vor avea de asemenea beneficii de pe seama acestor aspecte din 2012. Ca să stimulezi acest aspect benefic, amplasează pe biroul tău un cristal verde ascuţit, care îţi va aduce mai multă putere de concentrare.

Glob pământesc

Sectorul Nord-Estic va fi de asemenea foarte bine aspectat în 2012 şi va aduce beneficii şi succes în plan educaţional. Plasează în acest sector un glob pământesc, pentru a te bucura de succes la şcoală, facultate şi examene sau pentru a aduce acest beneficiu copiilor sau nepoţilor care au examene importante în 2012.

Dragonul

Purtarea dragonului sub forma de talisman norocos este o practică larg folosită de mii de ani. Dragonii sunt de trei tipuri principale: Tien Lung sau Dragonul Cerului, Shen Lung sau Dragonul Mării şi al Ploii şi Ti Lung, Dragonul Pământului.

Dragonul Cerului este cel mai puternic dintre cei trei, este simbolizat scuipând flăcări şi este adesea auriu. Aduce nobleţe şi putere. Îl poţi aşeza în casă, la intrarea în locuinţă sau îl poţi purta asupra ta sub formă de talisman din aur cu diamante sau alte pietre preţioase.

Dragonul Mării aduce prosperitate. Dacă ai un dragon în casă amplasat lângă o sursă de apă sau un bol cu apă, acesta se transformă într-un Dragon al Mării şi sporeşte şansele de belşug şi câştiguri materiale.

Dragonul Pământului este cel care aduce norocul. Amplasează-l în locuinţa ta pentru a te bucura de şansă în toate domeniile.

sursa eva.ro

Lasati un comentariu