Cafea, sex şi alte metode pentru a ţine bolile departe de tine

• publicat la: 21 februarie 2012
Cafea, sex şi alte metode pentru a ţine bolile departe de tine

Cu toţii ne dorim să ne ferim de boli, insă de multe ori ne gândim la variante mult mai complicate şi diete foarte grele, când de fapt soluţia este mult mai aproape de noi. Cafeaua şi sexul sunt doar două dintre metodele prin care poţi ţine bolile departe de organismul tău.

Sărutul te ajută să lupţi cu răceala şi gripa. Prin schimbul de bacterii creşti sistemul de apărare al corpului şi stimulezi sistemul imunitar. Dar asta nu inseamnă că trebuie să te săruţi cu toate persoanele din jurul tău, te sfătuieşte Care 2.

Nu uita de sex. Având relaţii intime cel puţin o dată pe săptămână vei creşte producţia de imunoglobulină A, o proteină care imbunătăţeşte sistemul imunitar.

Mai multe studii au demonstrat că dacă asculţi muzică relaxanta timp de 30 de minute, organismul va avea parte de aceleaşi beneficii aduse de sex.

Mergând pe jos timp de 45 de minute de patru sau cinci ori pe săptămână o să ai un organism mult mai puternic. Asta nu este valabil şi in cazul alergatului.

Atunci când eşti răcit şi ai nasul infundat, nu il sufla intr-un mod agresiv. Ia un decongestionant si apoi sufla fiecare nară pe rând. O să te faci mult mai repede bine.

Evită mediile foarte uscate, iar acasă ia un umidificator. Aerul uscat este un mediu propice pentru bacterii.

Bea cafea! Ai citit bine. Consumul de lichide calde, inclusiv cafea, distruge virusul care se poate afla in gură sau stomac.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu