Alegerile locale vor avea loc pe 10 iunie

• publicat la: 13 martie 2012
Alegerile locale vor avea loc pe 10 iunie

Guvernul a decis ca alegerile locale să aibă loc pe 10 iunie. Data fusese stabilită de principiu de liderii Coaliţiei în urmă cu trei săptămâni.

Data alegerilor a fost decisă în şedinţa de marţi a Guvernului, prin hotărâre, informează Mediafax.

Guvernul a decis să aloce aproximativ 100 milioane lei pentru organizarea alegerilor locale din acest an, sumă care este cu o treime mai mare decât cea de la scrutinul din urmă cu patru ani, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax.

Pentru alegerile locale din 2008, organizate în două tururi de scrutin, Guvernul a alocat 66 milioane lei.

În anul 2004, fondurile guvernamentale pentru organizarea alegerilor locale s-au ridicat la 323,74 miliarde lei vechi.

La finalul anului trecut, Guvernul şi-a angajat răspunderea în Parlament pentru comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare.

Curtea Constituţională a decis, însă, în luna ianuarie, că organizarea alegerilor locale şi parlamentare la aceeaşi dată determină încălcarea dreptului de a fi ales.

comentarii

de picasso la 14 martie 2012 - 20:15

cine candideaza de la pdl carei,stie cineva????

de toto la 15 martie 2012 - 06:22

cred ca deaia a fost aranjat de sustinatorii tulipanului cu nume de baubau.da poate sa candideze si rat de la spital sau sidonia ca tot au contribuit cu sume importante la gramada lor.acolo au fost si publicate listele dar nimeni nu se sesizeaza numa jurj a reusit sa deranjeze transportatorii baubau.

de rakoczi la 15 martie 2012 - 15:24

da

de Pescarul la 16 martie 2012 - 06:35

Eu il propun pe Nastasescu de la vanatori si pecari,stie manipula oamenii,este sustinut de oameni influenti din cadrul autoritatilor statului.
Oricum asociatia a puso pe butuci,si are si cu cine lucra,contabila lui care stie sa falsifice toata contabilitatea in cateva zile.

Lasati un comentariu