Felicitări şi flori de 8 Martie

• publicat la: 8 martie 2012
Felicitări şi flori de 8 Martie

Doamnele şi domnişoarele din Carei care au circulat astăzi pe străzile din centrul oraşului ,au avut parte de o surpriză plăcută din partea membrilor alianţei USL Carei.Liberalii careieni au organizat de 8 martie 2012 o acţiune comună cu PSD Carei.

„Inarmaţi „cu aproape o mie de garoafe,politicienii  au felicitat  reprezentantele sexului frumos,oferindu-le câte o floare.Nu au fost uitate nici doamnele de la instituţiile bancare,magazine sau alte instituţii.

Acţiunea de astăzi   a devenit deja o tradiţie pentru politicienii careieni de la cele doua partide  şi o obişnuinţă  pentru careience.

Miercuri seara, intr-o atmosferă de sărbătoare, Organizatia Judeţeană a OFL Satu Mare, reprezentată de Dorina Grunfeld -preşedintele OFLSM,a organizat o intrunire aparte cu ocazia zilei de 8 martie.La eveniment au participat şi reprezentantele Partidului Social Democrat, Paula Mare-preşedinte a Organizatiei Judeţene a Femeilor Social Democrate şi Eugenia Ardelean.Nu au lipsit de la petrecere nici bărbaţii,care au oferit participantelor câte o floare de ziua lor. Adrian Stef- preşedintele Organizatiei Municipale PNL şi candidat USL la preşedinţia Consiliului Judetean, şi Adrian Albu, viceprimarul municipiu, le-au urat de asemenea La Multi Ani! Femeilor, dorindu-le să aibă parte de astfel de momente frumoase in fiecare zi a vieţii lor.

OFL Satu Mare a pregătit un program special pentru femeile prezente la eveniment, astfel au evoluat in aplauzele participantelor interpretele Andra Barbul si Crina Mărcuţ, eleve ale Scolii de Arte Satu Mare, a avut loc o prezentare de modă cu modelele Gaby s Model care au prezentat piese vestimentare ale Magazinului Amour, iar dansatorii Clubului de dans sportiv Royal Dance Club Satu Mare, toţi campioni, medaliaţi la numeroase competitii nationale şi internationale.

Astazi, la sediul PSD Satu Mare de pe str. Stefan cel Mare a avut loc o conferinţă de presă specială, dedicată zilei de 8 martie. Bărbaţii Partidului Social Democrat au hotărât să isi serbeze colegele intr-un cadru festiv, prin oferirea unui fir de floare si prin traditionala urare de La Multi Ani! Sediul PSD a fost arhiplin de doamne şi domnişoare care au asistat la conferinţa de presă.

redactia

comentarii

de jiji la 9 martie 2012 - 21:10

da sa nu scrieti voi nimica de cum impartea pdeleu flori seara ca sa nu dea ochii cu lumea pe strada ziua in amiaza mare?!si nici florinelu nu mai era in fata

de Claudia la 10 martie 2012 - 10:40

frumos gest din partea lor!le sta bine impreuna!si partidul romania mare a oferit cateva flori in oras

de de rasu curcilor la 12 martie 2012 - 16:09

De rasul curcilor, cum fostii dusmani de moarte impart acum flori.C…va politica asta!

de Mihai F la 12 martie 2012 - 16:22

Un gest de maturitate si de intelepciune am putea spune,acum in al 12lea ceas.E mai de apreciat acest gest decat cel al ambilor primari care au tot schimbat partidele pentru a se cocota la carma orasului pe care il spoliaza dupa bunul lor plac.

de pe fata la 12 martie 2012 - 16:55

Penibili sau maturi !!!

Cu siguranta nu va intelege toata lumea siiii, e mai trandy sa critici decat sa vezi dupa perdele. Stiati ca 80% din ce rostim zilnic e critica. Sigur nu-i obligatoriu sa creada toata lumea in USL dar daca decizia ar fi in mana lor, ca oameni politici nu ca pietoni cu (pareri colorate), oare cum ar preceda. Am vb USL-isti si e greu si pentru ei sa faca ce fac, dar, asta e formula de anul asta.! 🙂

de careian la 12 martie 2012 - 19:25

Sunteti singurii care ati iesit in vazul lumii la o actiune laudabila! Si chiar va sta bine!!!!

de erno la 12 martie 2012 - 20:30

@ rasu curcilor
dusmanul principal si comun este basescu. daca partidele incearca separat sa-l dea jos, nu reusesc. daca vor sa scape de basescu, singura solutie rezonabila si rationala este sa mearga impreuna impotriva lui. asa ca, de rasul curcilor sunt aceia care inca, in ciuda a tot ce a facut, il mai vor inca pe basescu. iar daca tu il vrei, spala-te pe cap cu el. si, de fapt, chiar crezi ca daca ai postat chestia cu rasu curcilor, gata, USL se desface si basescu ramane in continuare? e clar ca nu pricepi cat de mult vrea toata lumea sa scape de idolul tau. suntem satui pana peste cap de chioru` ghicitoru`. da, suntem, ca nu sunt numai eu. nesimtitul ala a exasperat o tara intreaga.

Lasati un comentariu