„Fiţi cuminţi dacă puteţi” la biserica Sf.Andrei

• publicat la: 24 martie 2012
„Fiţi cuminţi dacă puteţi”  la biserica Sf.Andrei

Se află in plină desfăşurare intâlnirea tinerilor greco-catolici din  patru protopopiate din  judeţ.Programul a inceput de la ora 11,00  când in curtea din jurul bisericii Sf.Andrei din Carei  tinerii au făcut cunoştinţă unii cu alţii.Aceştia sunt  insoţiti de surorile de la Biroul Pastoral pentru Laici din Oradea şi de preoţii din parohiile  participante.

Dupa cuvântul de bun venit adresat de vicarul foraneu de Carei,pr.Radu Filip,a urmat intonarea imnului stabilit pentru acest eveniment, intitulat „Să fii  cuminte copile”,interpretat de corul tinerilor greco-catolici careieni ,pe un text şi aranjament muzical al prof.emerit Dumitru Iederan.

Acompaniamentul a fost asigurat de o echipă de la Clubul elevilor Carei, din care fac parte Virgil Sava,Zoltan Kovacs şi Robert Bodor,indrumaţi de prof.Dumitru Iederan.Prima oră de meditaţie a fost susţinută de pr. Zima Zorel de la Parohia Valea lui Mihai.

De la ora 15,15  va avea loc o Rugăciune Specială dedicată vieţii , având in vedere că astăzi au loc peste 20 de marşuri pentru Viaţă in mai multe oraşe din ţară in  scopul afirmării  darului vieţii ca drept primordial, natural şi inalienabil al oricărei fiinţe umane.

Oricine poate să participe la această Rugăciune Specială,ce se va ţine la Biserica Sf.Andrei de pe str.Ignişului.

Seara , de la ora 19,30 sunteti invitaţi să vizionaţi filmul” Fiţi cuminţi dacă puteţi „, in versiunea originală „State buoni si potete”,alături de tinerii creştini sătmăreni.

redactia

comentarii

de alina la 25 martie 2012 - 10:57

BRAVO ECHIPEI DE LA CLUBUL ELEVILOR CAREI,DOMNULUI PROF. DUMITRU IEDERAN,COPIILOR SI TINERILOR PARTICIPANTI,STRADANIEI LOR DE A INVATA INTR-UN TIMP RECORD ACEST IMN DEVENIT DEJA EUROPEAN.FELICITARI DOMNULUI PROTOPOP GRECO CATOLIC RADU FILIP,SI MULTUMIRI DOMNULUI DIR.IOAN TORZSA DE LA CLUBUL ELEVILOR PT.AJUTORUL SI INCREDERA ACORDATA.

de elle la 25 martie 2012 - 18:27

mi-a plakut atat demult ……sper sa mai avem parte de kt mai multe evenimente de acest gen 🙂

Lasati un comentariu