Stimaţi procurori, opriţi anchetarea simplilor votanţi!

• publicat la: 14 august 2012
Stimaţi procurori, opriţi anchetarea simplilor votanţi!

Stimată doamnă Procuror General Codruţa Kovesi,

Stimate domnule Procuror Şef al DNA Daniel Morar,

Stimaţi procurori,

fac un apel, e o modalitate jurnalistică pe care nu ştiu dacă am mai folosit-o vreodată, dar nu găsesc alta în clipa de faţă.

Fac un apel în calitate de cetăţean şi jurnalist independent: Opriţi imediat această operaţiune de anchetare a sătenilor, a simplilor cetăţeni, care sunt căutaţi pe acasă de procurori şi luaţi la întrebări în legătură cu votul lor!

Bătălia politică se va încheia peste o săptămână sau va mai continua câteva luni, dar sentimentul că E PERICULOS SĂ MERGI LA VOT ÎN ROMÂNIA, CĂ E MAI SIGUR SĂ STAI ACASĂ, PENTRU CĂ ALTFEL  TE TREZEŞTI CU ORGANELE LA POARTĂ,  ESTE DE O NOCIVITATE NEMĂSURABILĂ ŞI POATE SĂ PERSISTE ANI ÎN ŞIR.

Cred că autorităţile parchetului şi DNA se pot limita la anchetarea autorităţilor locale, pentru a detecta fraudele, nu să interogheze cetăţenii în legătură cu actul electoral, fapt unic în 22 de ani de democraţie.

Vă mulţumesc dacă citiţi aceste rânduri şi aştept cu încredere decizia dumneavoastră.

Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu este senior editor al ziarului Gândul

comentarii

de leko la 15 august 2012 - 20:22

Nu i-a pus nimeni sa voteze multiplu!!!!sau i-a pus oare?

de varanudorm la 15 august 2012 - 20:37

parca voi nu ati fost la vot asa ca …czoki !

de emil la 15 august 2012 - 22:19

@leko
sa inteleg ca tu stii de ce s-au dus procurorii prin sate? ca eu n-am stire de vreun comunicat de la parchet care sa explice „activitatea”. ei, e bine ca te-au informat pe tine si macar este cineva informat in tara asta. trebuie ca esti un personaj foarte important in Romania, daca tie ti-a spus parchetul ce face prin sate, iar presedintele interimar nu stie nici el. dar, cu siguranta stie besescu. aceeasi sursa (de gaze) te-o fi informat, oare?
eu, ca unul care nu a fost informat, vad ca astia umbla ca prin anii `50, cand se facea colectivizarea agriculturii. incepe iar colectivizarea? au vreo campanie de prozelitism religios, ca umbla cu bibliile la ei si pun oamenii sa jure, dupa ce ii cheama afara din biserica, intr-o zi declarata nelucratoare pe motiv de sarbatoare religioasa?

Lasati un comentariu