Incendiu la asistaţii de pe str.Doina

• publicat la: 24 octombrie 2012
Incendiu la asistaţii de pe str.Doina

Un incendiu de locuință a avut loc în această după masă pe la ora 16,20 în clădirile cu statut de locuințe sociale de pe strada Doina,din plin centrul oraşului.

Nu au fost victime omenești și datorită Stației de Pompieri Carei care a intervenit extrem de rapid cu două autospeciale.

Potrivit locatarilor imobilului, incendiul ar fi pornit de la o instalație improvizată la curentul electric. În aproximativ 10 minute acesta a fost stins.

Clădirile  de pe strada Doina reprezentau un model de azil de bătrâni,având toate dotările necesare.Stabilimentul a fost închis în iunie 1999.

Din 2003-2004,imobilul adăposteşte o parte din etnia romă din municiupiu,deşi numeroasele incidente semnalate de vecinii din zonă ar fi trebuit să dea de gândit conducerii oraşului.Chiriile sunt modice,în jur de 20-30 de lei iar de utilităţi nici nu mai aducem vorba.

redacţia

comentarii

de Hitler la 25 octombrie 2012 - 09:36

Trebuia lasati i aceste scursuri, „romi” care nu fac altceva decat sa distruga acest monument. Un miros insuportabil persista acolo, lejer poti da in hepatita. peretii toti sunt manjiti cu excremente, prizele smulse din perete, instalatii inprovizate, parchetul scos si pus pe foc, niste scursuri. Dar sunt oamenii primarului nostru, votanti, pe care ii tine pt voturile de la alegeri….

de Vasi la 27 octombrie 2012 - 01:21

Pana cand vor sta gunoaiele in centrul orasului? chiar trebuie facut ceva! Asa nu poti fi un oras de nivel european! Nu le mai dati bani degeaba! Sunt scarbit de acesti oameni care traiesc de pe urma statului.

de triceratops la 27 octombrie 2012 - 19:06

si ei sunt oameni , dar ar trebui sa le gasim un alt loc nu in centru si in acele case frumoase care au istorie….(Multumim Jenoo bacsi )

de sorin la 15 martie 2014 - 20:19

nu s-a facut stingere prin ardere completa ca la mobila tasnad felicitariiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

Lasati un comentariu