Pornit din durere, un ONG ajută, acum, persoanele aflate în dificultate

• publicat la: 28 ianuarie 2013
Pornit din durere, un ONG ajută, acum, persoanele aflate în dificultate

Asociatia MicNews.ro este inregistrată la Judecatoria Sector 3 sub nr 5044/300/2012 ,este condusă de tânărul Mihai Căldăraru , care in urma cu cinci ani a fost institutionalizat prin mai multe Centre de plasament. A  aboslvit  Scoala de Arte si Meserii nr 2, profil confecţii imbrăcăminte, Scoala Populară de Artă, Cursuri de Inspector Resurse Umane .

Asociatia MicNews.ro a inceput să se puna pe picioare in anul 2012 acreditată de Asociatia Europeana Pentru Protectia Omului si Protectia Copilului, in prezent Asociatia Europeana Pentru Protectia Omului si Protectia Copilului condusă de Marin Florica, presedinte.

Asociatia MicNews.ro a primit acreditare din partea Administratiei Prezidentiale, Guvernul României, Camera Deputatiilor, Politia Capitalei. Intra AICI sa vizualizezi recunoastrea Asociatiei MicNews.ro de către Camera Deputatilor.

Asociatia MicNews.ro este condusă de trei tineri :Olteanu Cristi Daniel Director Adjunct,   Olteanu Raluca Maria Redactor sef,  Dochiu Alin George Cameraman/Photo , Vlasceanu Sile Cameraman/Photo, Gheorghe Cristian Photo. In 2012, portarul de stiri Mic-News.ro, a fost lansat pe piata online in mass-media.

Asociatia MicNews.ro prezintă in exclusivitate cele mai interesante si adevărate stiri, evenimente si investigatii.

Mihai Căldăraru, reporterul MicNews.ro pe probleme sociale si politică merge la toate evenimentele organizate de institutii ale statului român, discută cu personalităţi din lumea shobizului, politicieni, vedete despre diferite cazuri grave pe care România le intâmpină. Asociatia MicNews.ro a ajutat foarte multă lume cum ar fi:  pensionari cu venituri reduse, persoanele cu handicap, persoane bolnave de cancer, leucemie, epilepsie.

Ai o problemă socială ? Trimite-ne povestea ta la Emailul: micnews@yahoo.com sau sună la numărul de telefon : 0724.713.999.

comentarii

de alina la 18 februarie 2014 - 21:44

http://wp.me/p2EYag-P
Asa isi bat joc de bolnavi acesti escroci! Aveti grija cui dati bani!

Lasati un comentariu