„Cei din Carei ar merita să aibă o echipă în divizia A” afirmă Dan Fărcaş,campion mondial la tenis de masă

• publicat la: 13 iulie 2013
„Cei din Carei ar merita să aibă o echipă în divizia A”  afirmă Dan Fărcaş,campion mondial la tenis de masă

Clubul de tenis de masă Tapo Carei a organizat și găzduit un meci demonstrativ cu echipa recent promovată în superliga României, CSM Zalău. Din echipa oaspete au făcut parte Dan Farcaș, Andrei Margin și Alin Ciupe. Valoarea acestora este demonstrată de performanțele pe care le-au realizat.

Astfel, Dan Farcaș a fost  component al Centrului Olimpic Bistrița și al loturilor naționale de juniori, fiind campion mondial la Jocurile Mondiala ale Pompierilor  și multiplu campion al României.

Alin Ciupe a facut  parte din loturile de perspectivă ale României, este participant la mai multe ediții ale campionatelor europene și multiplu medaliat la campionatele naționale. Cel de-al treilea tenismen al echipei zălăuane, Andrei Margin este și el component al loturilor de perspectivă ale României, a urcat de mai multe ori pe podiumul campionatelor naționale, fiind present în numeroase rânduri  la campionatele europene.

Echipa din Zalău este antrenată de Victor Puie.   

 Tapo Carei a folosit în meciul demonstrativ două echipe care au jucat pe rând cu CSM Zalău. Din prima echipă au făcut parte proaspătul campion național al cluburilor sportive școlare și componentul Centrului Olimpic Constanța, Sek Kristof,

Heinrich Kevin, legitimat la CSS Târgu Secuiesc, multiplu medaliat la diverse competiții naționale și internaționale și Alin Măran, legitimat la LPS Constanța, campion național la individual și pe echipe, proaspăt medaliat cu bronz la Cupa României de juniori.

Cea de-a doua echipă a fost formată din Heinrich David, sponsorul echipei, Pink Mark, multiplu campion național al României și Ungariei, și Balaj Robert, proaspăt component al Centrului Olimpic din Bistrița, multiplu campiona național cu echipa CSM Cluj Napoca. Toți componenții celor două echipe, antrenate  de Mircea Podoba, Ciopaca Marin și Bottyan Geza, sunt reprezentanți ai școlii careiene de tenis de masă.

 Consemnăm pentru statistică rezultatele înregistrate la finalul celor două meciuri demonstative: Carei 1 – CSM Zalău 2-8, respectiv Carei 2 – CSM Zalău 9-0.

 „Pentru a face performanță, declara pentruBuletin de Carei  sportivul  Andrei Margin (CSM Zalău),

ai nevoi de ani de muncă, în care trebuie să faci sacrificii, având un program strict. Sportivii din Carei sunt buni, se vede că muncesc mult. A câștiga un meci înseamnă bucurie și satisfacție, răsplata pentru munca depusă.”

 În opinia coechipierului său, Dan Farcaș,Sergentul major  din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum Salaj, devenit campion mondial la tenis de masa, la Jocurile Mondiale ale pompierilor, „cei din Carei ar merita să aibă o echipă în divizia A de seniori cu acești tineri sportivi crescuți la Carei, dar componenți ai unor diverse echipe din țară.”

Este o sugestie interesantă, care ar putea fi preluată de  conducerea orașului, iar tenisul de masă să devină un brand pentru Carei. Trebuie să remarcăm că ramura sportivă „tenis de masă”  isi datorează  existenţa si evolutia pozitivă,antrenorului Mircea Podobă care isi dedică  intregul timp iniţierii şi pregătirii tinerilor careieni.

 

redactia

comentarii

de suporteru la 19 iulie 2013 - 12:04

bine Mircica!!!!!!
nu te lasa…baga mare ca noi te sustinem!!!!!
Fortza Tapo Carei!!!!!

de podoba mircea la 19 iulie 2013 - 21:39

Ms „suportere” !!! Se vede ca te pricepi la sport si stii ce inseamna drumul spre performanta !!! Sa ai si TU bafta la tot ceea ce faci!!!

de oli la 22 iulie 2013 - 15:20

voi nu intelegeti ca la unu ca mircea podoba nu poate da primaria atatia bani si fonduri ca omu asta ii baga in sport si face performanta si nu mai vine la ei nici macar un pengo de luat case si pamanturi si tinut …iubite….
antrenoru da de la el la copii si nu ia si de la parinti si de la primarie ca sa isi faca burta mare asa cum au facut si fac alti …sportivi apropiati conducerii orasului….la el rezultatele vorbesc si conducerea orasului nu are nevoie de astfel de oameni care nu intra in fel si fel de combinatii cu ei!!

de podoba mircea la 23 iulie 2013 - 15:06

Intradevar am investit pana in prezent o” mica avere „in tenis de masa,dar tind sa va anunt ca sunt sprijinit si de: parinti(20%),diverse firme(sponsorizari-15%) si Consiliul local 15% .RESTUL DE PANA LA 100%,va las sa calculati d-tra !!!

Lasati un comentariu