Tinerii liberali au sărbătorit Ziua Imnului

• publicat la: 29 iulie 2013
Tinerii liberali au sărbătorit Ziua Imnului

Luni după masă,de la ora 18,00, tinerii liberali careieni au organizat un marş pentru a marca in mod festiv Ziua Imnului Naţional al României.

Un frumos steag tricolor de mari dimensiuni a fost purtat prin centrul oraşului ,până la Monumentul Ostaşului Român,intonându-se in tot acest timp imnul Deşteaptă-te Române.

 

Participantii au avut si baloane in culorile roşu-galben-albastru pe care apoi le-au impărtit copiilor intâlniti pe traseu.La marş au fost prezenţi şi tineri liberali sătmăreni insoţiţi de  preşedintele Robert Laslo.

In faţa Monumentului Ostaşului Român,preşedinta tinerilor liberali,Mirela Lobonţ,a  evocat semnificaţia zilei de 29 iulie,desemnată ca Zi a Imnului Naţional.

redactia


comentarii

de Ocean la 30 iulie 2013 - 01:47

Bravo tinerilor viitorul va apartine. Ma bucur sa vad astfel de evenimente organizare de tineri Careieni. Dar totusi D-mn Primar de ce a lipsit azi de la cele doua manifestari? Nu a fost prezent nici la ora 10, nici la ora 18. Aha pentru D-mn Primar Imnul National al Romaniei nu inseamna nimic. Tin sa va anunt ca D-mn Primar a fost in localitate, si in oras avea treburi mai inportante. Cita nesimtire pot sa aiba uni.Acesta este alesul lor, ca al meu nu este. Va asigur.

de Nagykárolyi la 30 iulie 2013 - 02:53

Imnul vostru, sarbatoarea voastra…ce sa caute el acolo ? 🙂

de Nagykárolyi la 30 iulie 2013 - 02:55

dar adevarul e, ca nici romani nu erau, decat penelistii obligati sa iasa…atat

de coriolan la 30 iulie 2013 - 06:47

@Nagykarolyi.Bine ba frustratu’ lu’ peste!Te oftici ca n-ai fost acolo?Era liber sa participi!Da daca-i bou, bou sa fie nu?

de un roman la 30 iulie 2013 - 06:56

Bai Nagykaroly(PUHA)esti un gunoi de om frumos ambalat,in sensul ca nu se poate sa fi atata de lipsit de bun simt si de respect fata de tot ce inseamna cetatean roman,simboluri ,etc.Mai da-te-n natia originilor tale de hun salbatic care ai fost ,,alaptat” de mama ta cu sange si carne cruda de roman…Nu ai demnitate la fel ca toti cei de teapa ta,dar ai face un gest de mare onoare fata de tine in primul rand daca te-ai respecta ca persoana si ai renunta la cetatenia romana.

de caplanar la 30 iulie 2013 - 07:37

spus eu la voi ca jeno pregateste exterminarea romanilor si asa pregateste si pe tineretul udemerist.
nu ati crezut dar veti mai vedea ce pregateste la voi primarii udemere care frica au numa de penelisti

de emil la 30 iulie 2013 - 08:46

@ un român

În afara faptului că şi hunii şi ungurii au venit din Asia, cele două etnii nu au nimic comun. Hunii au condus într-o parte din Europa până pe la 450 după Hristos. Ungurii au ajuns în Europa după mai bine de 400 de ani în urma hunilor.
Ca urmare, originile de „hun sălbatic” ale respectivului l-ar aduce în Europa cu 400 de ani mai devreme.

de un roman la 30 iulie 2013 - 11:39

Era prea dimineata si cand am vazut iarasi postarea…Ungurii chiar daca nu au nimic in comun,isi fac ei lucruri in comun…pai si in unul dintre numele lor au gasit lucruri in comun cu hunii adica Hungaria(Hunorszag ):),in alte situatii Magyarorszag sau Ungaria,urmeaza Secuiorszag,ca si cu secuii au la fel de multe lucruri in comun ca si cu hunii…

de votant la 30 iulie 2013 - 11:40

bila alba pentru tinerii liberali!!!!
nu degeaba votam liberalii!
cele mai multe si mai frumoase actiuni se fac la liberalii careieni!

de funy la 31 iulie 2013 - 18:58

da felicitari
dupa reducerea tva ului la paine , daca va fi asa, rog pe tinerii liberali,sa propuneti la aia mai mari reducerea tva ului la curent, apa, gaz.
da sa vedem la paine cum va fi

de maricica la 31 iulie 2013 - 21:11

sa vedem acum daca vicele va plati pentru paine faina si altele si daca sefu lui tulipan va plati datoriile la oras ca sa nu mai dam banii pe dobanda la banci.
da sa vedem dupa ce pleaca dragnea la dna cum va fi cu tulipanosii careieni

de penelistucareian la 31 iulie 2013 - 21:15

udemereu o guvernat cu bocu pdelist si au marit taxele si preturile la curent si au taiait salariile si pensiile si acum vor sa propuna altii reducerea lor.
unde erau postacii cand boc si marko si hunor ridicau mana pentru reducerea pensiilor si salariilor si inchiderea spitalelor in tara?????

de funy la 31 iulie 2013 - 21:20

hai sa traim mai bine, sa propuneti reducerea tva ului, inapoi la 19%
sa faceti ceva, nu numai bla bla

de penelistucareian la 31 iulie 2013 - 21:22

noi traim bine ca nu stam cu mana intinsa la statul roman si mai si muncim nu tot asteptam sa pice para malaiata cum asteapta consilierii udemeristi din carei si culmea ca au fost la guvernare mereu

de funy la 31 iulie 2013 - 21:26

personal, nu simt ca traiesc mai bine, e usor sa faci spectacol ,dar sa faci ceva palpabil in buzunare e mai dificil.sa traim si noi mai bine .

de funy la 31 iulie 2013 - 21:28

pai sunteti la guvernare , hai faceti ceva, cand vom ajunge la nivelul de trai sa nu spun germania, da macar cehia, cand?

de kati la 31 iulie 2013 - 22:08

cand presedintele UDMR CAREI va plati datoriile la stat si va angaja oameni cu carte de munca la sectia de mic mobilier si va taia chitante la lacul de la ianculesti si va inchiria strandul orasului pe sume reale nu de 400 de euro pe an si nu va da la firmele de casa bani in avans din bugetul local petru cheltuieli de tot felul si cand va avea curajul sa cumpere pe numele sau masina si u di banii fundatiei orasului CAREi si….atunci vom trai mai bine si vom avea bani sa angajam si oameni bine pregatiti dar care nu sunt udemeristi sau rude si prieteni cu cei doi primari!
cand udemere nu va mai fura cladiri de la statul roman si nu va mai scoate copii in strada asa cum a facut la clubul elevilor din carei vom trai si noi mai normal.
cand udemere nu va cere peste o suta de milioane pe luna de la oras pentru cladirea de la calasantius vor ramane bani in oras pentru creare de locuri de muca si pentru cei care nu sunt de la udemereu.
cand primaria nu va mai da la dominium bai pentru sediul noii primarii desi cladirea nu este gata atunci vom scapa de datorii si de dobanda la cec.
cand se vor cumpara plante si arbusti la pretul pietei si u la cel impus de adorian csaba de la spatii verzi vor ramae bani la oras si pentru cei care u sunt inregimentati la udemere.
cand in primarie nu se vor mai da salarii de o suta de milioane pe luna la cei apropiati va fi altceva si vom fi ca in cehia.
si in ROMANIA se traieste bine daca ai bani dovada cei doi primari care au nenumarate case de vacanta si masini si ..tineri in intretinere.
cand se va da bon fiscal pentru paine ca in germania si cehia si se vor face la muncitori carti de munca si se vor plati asigurarile sociale ca si in germania si cehia va fi si la noi…altfel.
pana UDMR CAREI este la conducerea orasului si incurajeaza specula si evaziunea…slabe sperante!

de fany la 2 august 2013 - 07:50

da kati
multe vorbe fara rost, lasa ma cu povesti si cu eseuri de jumat de pagina ,cand udme, cand primaru, cand gyurika, cand pistike, cand????????????

de clari la 2 august 2013 - 09:31

-mare suparare pe tulipani ca se afla ce fac cu adevarat si ca traiesc numai din ce primaesc de la statul roman.
-saracu primar mai trebe sa si poarte panglica tricolora si el are salaru taiat ca nu vrea sa plateasca datoriile pentru falimentul firmelor personale da cumpara masini la copii si case

de tut la 3 august 2013 - 09:47

de penelistucareian la 31 July 2013 – 21:22

noi traim bine ca nu stam cu mana intinsa la statul roman si mai si muncim nu tot asteptam sa pice para malaiata cum asteapta consilierii udemeristi din carei si culmea ca au fost la guvernare mereu
domnule,de la putere, sa faci o propunere la sefii tai sa reduceti tva ul la 19% ,

de lajcsi la 3 august 2013 - 12:25

@clari la 2 August 2013 – 09:31

Primarul s-a ascuns din nou ca porcul in papusoi, n-a tinut sa fie prezent la Ziua Imnului Naţional al României, dar a fost prezent, bineinteles, si a si cuvantat, la comemorarea de la Castel a poetului Kölcsey Ferenc, autorul textului imnului maghiar. Fiecare cu simtamintele si cu gusturile lui, fiindca in fond si la urma urmei „De gustibus non est disputandum”.

Sa-i dam Cesarului (adica grofului-primar de Carei nascut la Asaujul de Sus) ce este al Cesarului, adica sa admitem ca individul este total lipsit de obraz si sa-l lasam in plata domnului si in toata saracia lui.

Premierul Ponta a declarat recent ca jumatate dintre primarii din Romania ar putea fi declarati incompatibili de catre A.N.I. Pana si in „Le Monde” s-a semnalat recent acest fenomen, in articolul „En Roumanie, des élus locaux qui ne se refusent rien” publicat in 31.07.2013 à 18h18 de Mirel Bran (Bucarest, correspondant), afirmandu-se ca marea majoritate a celor 2.665 primari alesi in 2012 ar trebui sa-si abandoneze posturile din motive de incompatibilitate, fiindca sunt in vizorul A.N.I.

Primarul Kovacs Eugen nu trebuie sa se teama de loc de acest lucru !!!

In declaratia lui de avere, (atentie, acesta este un act public!) depusa in anul 2012 cu ocazia alegerilor locale, si arhivata pe site-ul A.N.I. la „Portalul declaratiilor de avere si a declaratiilor de interese (actualizat permanent si care ofera posibilitatea vizualizarii declaratiilor de avere si a declaratiilor de interese, transmise si depuse la Agentia Nationala de Integritate, din anii 2008 – 2013)”, la toate rubricile completate de Kovacs Jeno figureaza ….. o LINIE. Adica zero. Ii este probabil si foarte mare rusine de o astfel de declaratie de avere si acesta este sigur motivul pentru care n-o posteaza pe site-ul Primariei Municipiului Carei (reactualizata anual) asa cum prevede Legea.

Kovacs Eugen este indiscutabil CEL MAI SARAC PRIMAR DIN ROMANIA, o minune extraordinara, fiindca el n-are nici terenuri arabile sau intravilane, nici cladiri, vile sau case de vacanta, nici autovehicule sau iahturi, nici conturi si depozite bancare, nici metale pretioase sau bijuterii, nici plasamente in investitii directe sau imprumuturi acordate, nici datorii, n-a dobandit nici cadouri, servicii sau avantaje primite gratuit, n-are sarantocul de el absolut nimic, doar venitul anual incasat din salariul ala prapadit de primar de Carei, si anume modesta suma de 29.600 lei/pe an.
Cinste lui. Exact ca Iliescu, sarac dar cinstit !

Este drept ca tipul le cam incurca, fiindca in declaratia de avere datata 30.04.2012 figureaza suma de 29.600 lei, iar in cea datata 25.04.2012 figureaza suma de 28.600 lei. Dar ce mai conteaza o mie in plus sau in minus, fiindca in fond fiecare primar minte cat poate si pe unde poate, iar Kovacs Jeno n-o fi tocmai el cel care sa faca exceptie de la regula.

Pana si distinsul city manager, Beko Tamas, figureaza in declaratia de avere datata 26 aprilie 2012 cu o suma dubla fata de cea declarata de Kovacs, si anume cu un venit anual obtinut din salariu de 68.264 lei. In plus, Beko are si terenuri si cladiri si autovehicule si actiuni la SC TRUM SA CAREI, si venituri din arenda, si datorii. Ca un om normal.
Asta daca ar fi sa-i si credem pe amandoi pe cuvant.

Norocul lor de sarantoci este faptul ca exista anteprenori prieteni pe la SC TEHNIC ASIST SRL Botosani, SC MARCONST SRL Marghita, SC DOMINIUM SRL Satu Mare – ca sa amintim doar cativa; care mai lasa sa cada si in buzunarele lor ciubucelul datorat pentru incredintarea prin licitatii a lucrarilor ce se executa pe plan local. Astfel de venituri nu se declara, de astea nu se stie la A.N.I. Doar ca uneori poate veni chiar A.N.I. ca sa te caute prin protofel. Iar atunci viata devine ceva mai trista, fiindca se poate lasa cu niscaiva ani de parnaie. Vezi Nastase, Becali, Apostol si multi altii.

Lasati un comentariu