Bătaie intre suporteri in Bucureşti: Cinci unguri şi un român, reţinuţi!

• publicat la: 6 septembrie 2013
Bătaie intre suporteri in Bucureşti: Cinci unguri şi un român, reţinuţi!

Suporterii români si cei maghiari s-au batut, joi seara, in Centrul Vechi din Bucuresti. Cinci dintre unguri si un român au fost retinuti de politisti.

Realitatea TV anunta ca prima runda a confruntarii româno-maghiare, la nivel de „ultrasi”, a avut loc joi seara, in zona Centrului Vechi.

Grupuri restranse de fani ai nationalei Ungariei au ajuns in tara noastra cu o zi inaintea meciului cu România. Acestia s-au indreptat catre terasele din centrul Capitalei, insa au avut parte de o primire ostila.

In urma incidentelor, cinci unguri si un roman au ajuns la Politie pentru identificare si sanctionare.

„Am reusit sa intervenim in faza incipienta si nu au fost raniti, din fericire. Au fost aplicate amenzi pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Nu cred ca in ziua meciului vor mai fi incidente”, a explicat purtatorul de cuvant al Politiei Locale.

Incidente mai serioase ar putea avea loc vineri, cand peste 2.500 de suporteri  maghiari sunt asteptati in Bucuresti.

Ei vor fi preluati de autoritati de la intrarea in oras si escortati in zona National Arena, acolo unde vor astepta pana la ora de start a partidei.

Meciul dintre nationalele Romaniei si Ungariei se va disputa vineri, incepand cu ora 21.00.

Intalnirea va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com.

comentarii

de ultras la 6 septembrie 2013 - 15:05

baaaa jolticaaaaa!!!
unde au lasat civilizatia suporterii unguri veniti la Bucuresti?????
consumatii neplatite la terase/scrumiere si pahare sparte/reporteri agresati si batuti!!!!trenuri oprite si fumigene aruncate in localuri!!!!!
fain comportament au….

de Nagykárolyi la 6 septembrie 2013 - 15:48

ultras ei nu sunt suporteri, ei sunt scandalagii. Nu trebuie generalizat dupa cateva zeci sau sute de derbedei.

de un roman la 6 septembrie 2013 - 17:58

Domnule mereu gasesti cate o scuza ,nu toti ungurii au omorat romani o sa zici imediat…Dar esti de acord ca cei mai multi dintre scandalagii fac parte din Garda Maghiara si JobBik…?Sper ca esti de acord ca daca romanii nu ar fi din nou atat de toleranti acolo ar putea iesi macel?E regretabila reactia autoritatilor romane ca nu-i impacheteaza sau nu i-au impachetat sa trimita jegurile alea dracului inapoi in Ungaria,ca la cum arata cine stie ce se mai intampla si pe stadion…

de da,da la 6 septembrie 2013 - 18:01

sok huho semmiert

de igen la 6 septembrie 2013 - 20:03

da da da …gooooool
HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

de avram iancu la 8 septembrie 2013 - 11:46

Mars in panonia, vati luat ceaiul.nu pe jandarmi trebuia sa ii puie sa astepte trenul din garabde nord , duceau 100 de moti si 100 de oseni din oas si garantez ca trenul nu mai avea ce duce la budapesta

de matei la 9 septembrie 2013 - 21:02

ma ferdinand ,..daca si voi va ziceti bozgori ce mai asteptati atunci de la altii…..uitasi ca noi nu fugim la noi in tars ci calatorim pe unde vrem noi..si in moldova si iin oltenia si in ardeal si in banat..pe unde vrem noi ca peste tot e tara romaneasca….si mai mergem cateodata in ajutor si la vecini cand nu ies din casa de frica chiar daca trebuie sa isi apere tara cum a fost la mohacs sau la budapeste in 1919 si un amarat de bela kuhn v-a pus cu botu pe labe de erati intinsi de foame…da romanu cum e gospodar a dat de la popota lui si la altii care acum se fac ca uita…..noroc ca am pastrat pozele,. mai ales pe cea cu opinca…..

de zsolti la 9 septembrie 2013 - 23:23

u sunt de parere ca marea noastra problema nu este numarul mare de prosti , care fie vorba intre noi nu sunt numai la noi ci si pe la altii , ci faptul ca prostii nostri , ignorantii sau numitii cum vreti , nu isi au locul lor in societate ci sunt ridicati si promovati fiind considerati adevarate modele sociale! Si mai cred ca aceasta cutuma sociala se datoreaza mai ales comunismului si intr-un mod deosebit Ceausestilor , exemplul clasic de prosti cocotati in varful ierarhiei sociale acolo unde numai locul unora ca ei nu era! ei au constituit non exemplul de care nu aveam nevoie ! Ei ne-au facut mai mult rau de cat ne putem da seama deoarece ne-au lasat mostenire o societate deformata , bazata mai ales pe false modele sociale… multi indivizi carora ar trebui sa le fie rusine pentru ceea ce sunt , sunt „vedete media” , „formatori de opinie ” etc. , etc

de Avram Iancu si Vasilel Lucaciu la 10 septembrie 2013 - 07:00

A venit vremea dreptăţii daca si sîrguinciosul de mai sus recunoaste că non-valorile ne conduc la Carei.Din păcate si el este unul căruia i se datorează acest fapt dar dacă se căieşte deja si este dispus să remedieze inconvenientele create careienilor e pe jumătate iertat!
Nu e nevoie să mergem mai departe deoarece avem chiar aici exemplul perfect pentru cele semnalate de jolt .Ne conduce orasul un mare comunist venit in oras tocmai datorită carnetului de partid comunist,PCR,la conducerea fabricii care dădea de lucru la multi careieni,Crasna.

” multi indivizi carora ar trebui sa le fie rusine pentru ceea ce sunt , sunt “vedete media” , “formatori de opinie ” e caracterizarea perfectă pentru acest personaj sinistru care a reusit ca in câţiva ani să ingroape orasul in datorii numai pentru a isi putea construi case si lua terenuri pe numele membrilor de familie că doar persoana sa nu prezintă incredere ca proprietar până la stingerea datoriilor de miliarde ce le poartă de ani de zile!
A devenit vedetă media datorită odelor tip ceauşist,in mod deosebit, comandate în presa aservită iar pentru presa maghiară a angajat un formator de opinie plătit ca si consilier personal,un absolvent al academiei politice ceauşiste Ştefan Gheorghiu!
Subscriem şi noi la ruşinea ce ar trebui să o simtă acest individ fost comunist actual unionist separatist care uită că îşi datorează existenţa românilor pe care îi blamează de câte ori are ocazia.
Nu am uitat că la venirea comuniştilor pe aceste locuri,primii înscrişi şi mari susţinători ai ideologiei comuniste au fost chiar maghiarii iar acest fapt este menţionat în presa vremii ce se poate găsi la acel consilier comunist cu acte în regulă angajat de conducătorul oraşului.
Se poate ca acesta să fie şi motivul pentru care colecţia a dispărut de la biblioteca oraşului Carei dar noi am fost cu un pas înainte şi am făcut nişte copii de unde am citit articolele!
Pace ţie cititorule.

de Horia Mărieș la 10 septembrie 2013 - 07:41

@de Avram Iancu si Vasile Lucaciu la 10 September 2013 – 07:00:

„…acest fapt este menţionat în presa vremii ce se poate găsi la acel consilier comunist cu acte în regulă angajat de conducătorul oraşului.
Se poate ca acesta să fie şi motivul pentru care colecţia a dispărut de la biblioteca oraşului Carei dar noi am fost cu un pas înainte şi am făcut nişte copii de unde am citit articolele!”

Am și eu propriile mele bănuieli ce concordă cu cele scrise de Dvs.

Dar dacă este adevărat ce scrieți, în sensul că „am făcut nişte copii de unde am citit articolele”, vă informez că tare aș fi interesat să le citesc și eu.

Cândva, când se va putea, când vă va conveni și Dvs. Vă mulțumesc anticipat.

Lasati un comentariu