O femeie a solicitat intervenţia poliţiştilor careieni

• publicat la: 16 mai 2014
O femeie a solicitat intervenţia poliţiştilor careieni

            Aseară patrula de ordine publică formată din poliţişti şi jandarmi, din Carei a fost sesizată de către o localnică, despre faptul că ar fi fost lovită.

      La faţa locului oamenii legii au stabilit faptul că în timp ce se aflau în curtea imobilului, în care locuiesc , concubinul său , în vârstă de 31 de ani , pe fondul consumului de alcool , i-ar fi aplicatlovituri cu palma peste faţă.

     Acum bărbatul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de Loviri sau alte violenţe.

                               Poliţiştii au prins bănuitul într-un caz de furt   

            Miercuri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că, persoane necunoscute  ar fi pătruns în imobilul pe care îl deţine pe o raza municipiului Satu Mare şi ar fi sustras bunuri .

           În urma verificărilor efectuate oamenii legii au reuşit în cursul zilei de ieri, identificarea şi prinderea bănuitului în acest caz. Mircea S., ar fi pătruns în imobilul reclamantei prin escaladarea şi spargerea unui geam al imobilului, de unde a sustras bunuri electronice în valoare de 3500 lei. Prejudiciul a fost recuperate şi restituit părţii vătămate, iar sătmăreanul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

  În cadrul acţiunilor organizate  pe raza judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost aplicate 194 contravenţii în valoare de  peste 19500 lei.

Lasati un comentariu