Şoferul primarilor UDMR CAREI,reţinut în Ungaria pentru trafic de ţigări

• publicat la: 11 septembrie 2014
Şoferul primarilor UDMR CAREI,reţinut  în Ungaria pentru trafic de ţigări

Uşor ,uşor ies la iveală toate matrapazlâcurile  din primăria UDMR Carei,nereguli ce se fac pe bani publici,pe banii noştri,ai contribuabililor. Hotărâri de Consiliu Local ignorate şi nepuse in practică de ani de zile,talcioc pe spatiu public şi taxare fără aprobări a CL,plăţi totale către firme de casă inainte de semnarea receptiei lucrărilor,utilizare apă geotermală in scop turistic fără nici un fel de autorizatie,decontări colosale pentru piese schimb la maşina Ford a primăriei,ignorarea clauzelor contractuale in cazul renovărilor de la noua locatie a primăriei Carei  in timp ce etnicilor români din oras li se refuză orice drept,inclusiv acela de a se angaja la primărie dacă nu cunosc limba maghiară  sau de a cere voie de la o  parohie  pentru intretinerea Cimitirului Eroilor Români.

După consilierul personal al primarului,angajat pe statul de plată al primăriei,ce  isi permite să nu se prezinte la servici,soferul primăriei Carei,a fost reţinut  in Ungaria pentru trafic de ţigări.

Soferul Papp Iancsi locuieste in Ungaria,in prima localitate de peste graniţă  şi FACE NAVETA ZILNIC CU MASINA PRIMARIEI CAREI. Potrivit surselor noastre,autoritatile maghiare l-au monitorizat de mai mult timp până să actioneze. Se pare că acesta avea la casa din Ungaria un depozit de tigări. MASINA PRIMARIEI CAREI A FOST CONFISCATA  iar soferul retinut.

Curios este faptul că  se ştia că şoferul primăriei folosea maşina primăriei în scop personal şi făcea deplasări zilnice peste graniţă de peste 1 an şi totuşi nu a fost semnalat acest fapt!  Camerele de supraveghere montate la ieşirea spre Urziceni pot dovedi cele afirmate de noi,în caz că funcţionează mai bine decât în cazul vandalizării plăcii de la bustul lui Avram Iancu.

-stire in curs de actualizare-

 

 

comentarii

de coriolan la 11 septembrie 2014 - 19:37

Incet, Incet, dar sigur! Ulciorul merge la rau, pana ce se sparge!

de feri la 11 septembrie 2014 - 19:40

deaia tot facea azi jeno drumuri de satumare ca ventilatoru

de tibor la 11 septembrie 2014 - 22:20

primarul a cumparat masina renault fluence de la bacau pentru folos personal din banii de la fundatia pt promovare turism local carei si a refuzat sa inscriptioneze cum a fost cerut de consiliu local.
masina ford deja e rabla dupa accidentul lui tomi si oricum soferul face ce vrea el in primarie ca e omul lui focista!

de loredana la 11 septembrie 2014 - 22:38

la primaria carei fiecare face ce stie.
cum niciun primar nu stie sa foloseasca calculatorul,se ocupa cu ce stiu ei mai bine: sa injure functionarii si sa se certe cu noi!
la personal este sef un geolog iar pentru fostul consilier al primarului satmarean s/a infiintat un post de director si este platit ca director chiar daca nu are subalterni.cei care lucra in campanie sunt angajati cu contract de colaborare de zeci de milioane lunar.
sedintele de consiliu e interzis sa fie filmate de tv judetene iar subiectele unde apare primarul sifonat sunt tabu daca cineva mai vrea sa vada vreun ban!
saptamana viitoare apar toti ziaristii maghiari din romania pentru care se gasesc bani de cazare si mancare si premii si excursii dar pentru un dictionar al personalitatilor locale careiene UDMR CAREI nu a aprobat 3 mii lei adica 30 de milioane iar pt cartile grofilor au fost platite 40 mii lei noi!

de muri la 11 septembrie 2014 - 22:40

ioiii da voi nu st,iti ca cine se ocupa cu aranjamentele????
plin de camerele de supraveghere in oras si politia locala si ecsedi nu vede ca iese din tara masina primariei si apoi cand intra si cine conduce???/
si nu spuneti ca motorina plateste iancsi pentru naveta la vallaj

de radar la 12 septembrie 2014 - 07:25

cuibul de famiglioni tulipani scartie cumva?
politia locala de pe langa primarie ce pazeste daca are camere si poate vedea cine intra si iese din oras?
masina primariei e inafara de lege si are voie si la trafic? azi maine o sa auzim ca si la casele unguresti de vacanta ale bulibasilor se impart tzighi ca la piata din carei

de Maria la 12 septembrie 2014 - 07:58

Eee, lasati comentariile , fiecare om are partile pozitive si negative , dar sa recunoastem ca au facut lucruri mari in mandatele lor , ca nu poti sa multumesti pe toata lumea ,careienilor le este bine.Ori , faptul ca UDMR ul este la putere , sa recunoastem sunt ORGANIZATIIIIII!

de irene la 12 septembrie 2014 - 09:30

marika dragam da tu esti pe stat de plata la primarie ca mere la tine ase bine???
trafic de tigari cu masina primariei este semmi la tine???
de cand este la conducere udmr numai scandal este si este mare organizare pentru ei nu pentru noi care nu avem loc de munca si nici ajutor social!

de de Ana la 12 septembrie 2014 - 12:53

Mare rusine pe Primaria din Carei.Chiar consilierii nu stiau acest lucru,ca,soferul face naveta zilnic din Carei la Valay? Sa fie imputata benzina consumata cu naveta soferului.

de Monica la 12 septembrie 2014 - 13:37

anikuta tu nu stii ca soferul este angajat de primari si nu de consilieri.
statele de plata le semneaza primarii nu coinsilierii care sunt doar pe post de consultanti..la fel semneaza primarii statele de plata si pentru consilierul borsos care nu vine la servici din 2008!
sa fie inputat la primari pentru paguba cu oamenii lor!

de valaju la 12 septembrie 2014 - 13:41

stie tot satu ce face iancsi cu masina de la primeria de nagykaroly numai politia nu stie si nici organele din romania

de vito la 12 septembrie 2014 - 14:03

pute cacatu
pute rau
si miroase

de fito la 12 septembrie 2014 - 14:16

cit a incasat primaria din penalizari pentru neterminare sediu nouaprimarie asa cum este in contractul semnat?
de ce nu se grijesc de banii orasului?

de castelan la 12 septembrie 2014 - 17:47

Felicitari BULETIN DE CAREI pentru infoirmatia adusa in legatura cu angajatii PRIMARIEI CAREI Acest fapt trebuia descoperit de politisti nostri,, dar nu de aceea care cumpara de la contrabandisti pietii. Toata afacerea cu tigari de la piata se face cu acordul conducerii orasului apolitiei si politiei locale

de careian la 12 septembrie 2014 - 18:32

ati vazut de ce vrea fotbalistu ocskasor la piata pe trotuare unde nu se controleaza nimika?
ei isi fac pe sub haine comertu cu tabac ca de unde sa aiba bani de america si statiuni de lux un pirlit de fotbalist?

de nuti la 15 septembrie 2014 - 08:28

in loc sa se ocupe de oras cei doi sobolani se ocupa de trafic de persoane si de tigari si de smanglit bani publici!
doi falimentatori de firme au dat buzna la pusculita orasului si se cred destepti.

de kiki la 15 septembrie 2014 - 12:13

ce face dna-ul..de ce nu vune curtea de conturiiii sa faca un control la sange sa vedeti fotba;istu ratat si pe jenoo cum fac puscarie

de kiki la 15 septembrie 2014 - 12:14

asa sta fptbalistu cand vb primaru

de pentru dreptate la 15 septembrie 2014 - 16:52

saracii careieni trebuie sa plateasca toate darile si cei pe care am ales sa conduca orasul fac cu banii nostri trafic.
un oras asa de frumos sa fie distrus de un fotbalist si un corturar care au falimentat firmele lor si acum vor si orasul la fel.
cand o sa fie dreptate so toti sa plateasca darile pentru ora si nu numai noi cei amarati sa platim dar de ce nu plateste si primaru darile>>

de mister la 15 septembrie 2014 - 19:09

Primarul si gasca lui,niste inculti,analfabeti nesimtiti,ca deja ne este scarba cand auzim de ei ,numai fapte murdare,josnice ii caracterizeaza…nu-i prinde deloc rusinea?!

de careian la 16 septembrie 2014 - 05:58

Adica de cand e responsabil unul pentru faptele,prostia, altuia? Fratilor,traim intr-un stat de drept unde fiecare e responsabil pentru propriile fapte.Soferul sa-si plateasca prostia si sa fie judecat de organe competente in acest sens.Dar sa incercam sa punem totul in seama primarilor e cel putin meschin si de prost gust.Inteleg ca a fost soferul lui keizer.De unde sa stie acesta ce facea soferul lui in timpul lui liber?Cred ca are omul chestii mai importante de rezolvat decat viata personala a fiecarui angajat in parte.Lasati justitia sa-si faca treaba si nu incurcati sezonul cu fazonul.

de geza la 16 septembrie 2014 - 06:22

daca soferul era in timpul liber ce cauta masina primariei la mana lui???
cine a permis ca zilnic sa faca naveta in ungaria cu masina primariei????
politia si parchetul ce pazesc?

de platitor de taxe la 16 septembrie 2014 - 10:11

PT CAREIAN mai frate tu daca crezi ca cei doi primari nu stiau de jancsi ca face naveta cu masina primariei ori esti dus cu totu ori esti fraier

de kir la 16 septembrie 2014 - 11:30

primaru iii complice…..

de unu la 16 septembrie 2014 - 19:49

Este normal ca face naveta cu masina,ca de aia e sofer.

de unu la 16 septembrie 2014 - 19:57

Masina si orasul nu este a primariei.Primaria si masina este a Careienilor asa cum si primarul Kovacs este al nostru Careienilor din FERICIRE.Nu este asa?

de voicu la 16 septembrie 2014 - 22:21

iancsi face ce vrea la primarie pt ca are la mana pe sefi la care a carat fetitele la distractie la strand!!!
nu are curaj nimeni din primarie sa spuna ceva impotriva lui .

prefectura si politia sunt pe mana si ei cu udmr carei???? si tu ponta?

de dreptate fara frontiere la 17 septembrie 2014 - 06:54

Buletin de CAREI dezvaluie tot ce primaria incearca sa ascunda sub pres si asta spune multe despre singurul ziar care face asemenea dezvaluiri.Credeti ca oamenii cinstiti sunt deranjati de aceste dezvaluiri si incearca sa deturneze adevarul prin comentarii ciudate?
Oare ce dezvaluie faptul ca soferul primarilor face naveta in Ungaria cu masina proimariei si se revanseaza fata de stapani cu ceva trafic de tigari?
Oare ce dezvaluire faptul ca se platesc bani grei de primarie pentru ca toti ceilalalti sa taca?
Oare ce dezvaluie faptul ca apatermala din Carei este sustrasa fara a se plati vreun leu cum ffac tot cei care exploateaza zacamintele tarii?
Acest Buletin de CAREI deranjeaza mafia de fapt….

de rabla la 17 septembrie 2014 - 09:37

soferul lui laicsika a fost prins facand trefic de tigareta si cu masina de la primeria???
nu pot sa cred ca a fost asa prost ca sa fie prins si acum poate sa spune de cand a facut pentru laicsika servicii din astea si cu ce se mai ocupa pe la ponyvas pt trupa vesela de acolo,,,,,sa mori de ras ca au prins pe el tocmai maghiarii din ungaria,,,,,deaia nu le trebe la ungaria magyar din romania ca bine cunosc pe ei ca ce sunt capabili sa invarte…oare au verificat si la casa din szalka ce invarte laicsikaratatu????

de parazitul la 17 septembrie 2014 - 12:36

pentru propagandistii asa-zis patrioti ilie si daniela ciuta, respectiv pentru subpropagandistii penelisti domnii maries horia si vanca tiberiu, respectiv doamna emil, o mica dedicatie : https://www.youtube.com/watch?v=Ib9kNRvETdA

nu stergeti comentarii, ci mai bine ascultati niste muzica buna. vedeti ca la un moment dat zice de voi pe acolo. pe la advertising si manipulare sa fie?

de Horia Mărieș la 17 septembrie 2014 - 12:59

@paraziții

Nici nu mă așteptam la altceva, decât ca toată știința și cultura dumitale să provină de la „Paraziții”
Tot e bine că încă n-ai dat-o pe manele sau pe cigányzene. Ai tot timpul să progresezi, să ajungi și la muzsika aia Don Tiberio.

de neparaziti la 17 septembrie 2014 - 13:05

ne mandrim in carei cu oameni ca domnu ilie ciuta care angajeaza careienii cu carte de munca si contribuie la bugetul local pentru ca are proprietati si nu sta in chirie ca si primaru si nu are retinere pe salar pentru datorii de miliarde ca si primaru.;domnu ciuta are cate masini vrea din banii lui si nu fura de la careieni cum face jeno care isi cumpara masina din banii fundatiei locale de turism si mai si plateste un sofer din bani publici ca sa faca trafic de tigari cu masina primariei carei.

acest domn tiberio nu este cumva cuscru cu familia barnutiu?

de romica la 17 septembrie 2014 - 13:11

soferul primariei carei face trafic de tigari cu masina primariei carei si voi vorbiti de liberalii care deranjeaza prin onestitatea lor.
e firesc sa fiti deranjati si mai ales ca nu puteti proba nimic impotriva lor mai ales ca udmr carei are un presedinte cu retinere pe salar care plateste un consilier ca sa scrie articole antiromanesti!
deranjeaza ca liberalii se mandresc cu originea lor fata de cea de corturar corcit a celui scoborat din asuaj de unde a fost gonit pentru manierele de buna purtare.
prefectura si politia si guvernul romaniei tolereaza traficul de tigari cu masina primariei carei si soferul platit pe statul de plata al primariei din bani publici?

de emil la 17 septembrie 2014 - 14:59

parașutatul 12:36

Până una alta, în textul propus, nici paraziții nu stau prea bine cu gramatica, după cum nu stă bine la acest capitol nici postarea sub pseudonimul ”parazitul”. Stați rău la capitolul virgule, adică nu le puneți unde trebuie. Nici unul, nici ceilalți. Vorbește textul despre analfabeți, unde se încadrează cei 3 paraziți. Cum nu sunt propagandist, doresc să precizez doar că oricine exprimă o opinie urmărește implicit manipularea, adică o anumită modificare în comportament, un comportament anumit, o anume reacție individuală sau colectivă. Din această perspectivă afirm că doresc manipularea, adică modificarea comportamentului primarilor în sensul reducerii sifonării banului public și a disconfortului psihic pentru etnicii români, pe care primarii actuali din Carei îl creează într-un oraș din România

de Cristian la 17 septembrie 2014 - 15:31

@ emil la 17 September 2014 – 14:59
cei 3 membri ai trupei Parazitii au fost olimpici, la faza nationala la Lb. Romana…cica analfabeti :))

de careian la 17 septembrie 2014 - 18:01

noi stim doar ca baronii udmr locali isi fac case in ungaria din banii de proiecte europene in timp ce in carei nu platesc impozite si au retinere pe salar.
primaria udmr semnează contracte cu firme dubioase si apoi le plateste in avans lucrari si intarzie cu 3 ani predarea cum e la noua primarie unde e jaful secolului dupa castel si marea asfaltare.
grofii au dat la stat castelul in 1907 dupa ce au tocat banii la cazinouri si acum vin imbracati de la caritas sa manace la carei pe banii careienilor.

soferul primariei udmr carei face trafic cu tigari cu masina primariei udmr carei …mare suparare aveti ca domnu ciuta este nuca tare si nu aveti si voi unu ca el si atunci va legati de personalitatile din istoria romaniei de unde traiti si voi ca ungurii nu va accepta in ungarica visata de voi!
aveti si dublu pasaport si tot nu le trebuiti la ungurii din hu si asta va doare.
bine domnu ciuta!
tot asa si pe mai departe!

de rudi la 17 septembrie 2014 - 18:04

consilierul primarului udmr traieste din banii romanilor si scrie articole impotriva romanilor in fiecare joi.
politia locala pune camere de supraveghere la casa cuscrilor si la sectia de scaune unde lucra la negru tot felul de maistrii si cand se taie la aman arunca pe ei afara si nu le plateste spitalizare..marca udmr carei e traficul de tigari cu masina primarie

de magdi la 17 septembrie 2014 - 21:03

un sofer si un fotbalist fac legea in orasul carei si la fel este si la udmr carei.
o organizatie ca si mafia italiana a ajuns si acest udmr

de parazitii =udmr la 17 septembrie 2014 - 21:27

daca nu ar fi statul roman nu ati avea nici bani de hartie igienica/daca nu place la voi bratianu pentru ca a fost mare patriot de ce nu mergeti acolo unde vorbiti toti aceiasi limba?
de ce trebuie sa va chinuiti in tara straina si sa plingeti mereu dupa ceva ca sa nu trebuiasca sa munciti si voi la fel ca si ceilalti cetateni?
mai bine va faceti de ras cu contrabanda decat sa mergeti unde va place????
si tocmai politia maghiara sa prinda pe iancsika cu masina primariei??? politia maghiara trebuie sa aiba grija de averea primariei din carei?

de Horia Mărieș la 17 septembrie 2014 - 21:30

@paraziții

Iar vorbești dom’le cu fantomele, cu stafiile?
Dinu Patriciu a fost inmormântat in ziua de 30 august 2014 la cimitirul Bellu.
Înainte de deces, mi-a spus cu limbă de moarte să nu uit și să te rog frumos, în fiecare seară, să-ți iei la timp pastilele calmante.
Lucru pe care-l și fac cu această ocazie.

de Horia Mărieș la 18 septembrie 2014 - 05:05

Interesantă luarea de poziție a primașului față de caz, exprimată ieri 17 septembrie a.c. în ziarul online „nagykaroly” de pe domeniul ro, in articolul intitulat „Standarde duble și șoferul oficial”. Primașul respinge tonul șovin al atacului și consideră nerezonabilă reacția redacției BdeC față de acest caz, exprimată în articolul de mai sus.

Sigur, mai trebuie așteptat rezultatul anchetei, procesul penal, comunicatul oficial al autorităților maghiare.

Până în prezent se cunosc doar informații seci: șoferul Papp Jancsi, angajat la U.A.T. Primăria Municipiului Carei a fost arestat de autoritățile maghiare fiind suspectat de trafic tranfontalier de țigări, iar mașina folosită, Fordul Primăriei Carei, a fost confiscată fiindcă a fost folosită ca și mijloc de transport al mărfii de contrabandă.

Tot la fel de sigur se știe și că primașul Kovács Jenö habar n-avea cu ce se ocupă șoferul Papp Jancsi în timpul lui liber, habar n-avea că acesta utiliza Fordul hârbuit al Primăriei Municipiului Carei și combustibilul plătit de primărie pentru ca să facă naveta zilnică Carei-Vallay Ungaria și retur fiindcă individul domicilia în Vallay, unde își făcuse și un foarte cinstit și încăpător depozit de „cigi” de contrabandă.

Că doar n-o să-l urmărească primașul pe propriul lui om de încredere, că doar nu-i gigea să stea cu ochii pe el în timpul lui liber.

Pe scurt, primașul habar n-avea că astfel de lucruri se petreceau sub ochii și în parohia lui, primașul nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase. Așa o fi cum minte el cu nerușinare, nu-l putem contrazice, fiindcă nu-i putem citi gândurile.

Primașul cel obișnuit cu lansarea de fumigene, distrage și de data asta atenția prostimii de la esență lucrurilor, de la cazul în sine, folosind metoda folbalistică de mult experimentată și intitulată: „cea mai bună apărare este atacul”.

Acuză la rândul lui ziarul (portalul BdeC) de șovinism, de reacții nerezonabile, de faptul că acest portal, având simpatii liberale, folosește dubla măsură (standarde duble), fiindcă acum a relatat despre fapta șoferului, dar atunci când unul dintre consilierii locali liberali (nenominalizat de primaș) a comis o faptă reprobabilă, o greșeală pentru care de altfel a plătit ulterior conform rigorilor legii, BdeC n-a relatat nimic despre cazul respectiv.

Așa o fi cum zice primașul, dar un ziar poate relata despre ce vrea și când vrea, este decizia redactorului șef și numai a lui.

L-aș asculta poate pe plângăciosul de primar, dacă n-aș ști că toate ziarele, atât cele tipărite, cât și cele online, au in zilele noastre o clară simpatie, orientare politică. De exemplu, săptămânalul tipărit careian, N&V, cel care apare în limba maghiară și este tipărit pe hârtie igienică, este finanțat și este portavocea UDMR-ului din Carei, recte (de la rect) a primarului Kovács Jenö; GN-V din Satu Mare este portavocea PSD-ului fiind finanțat de Mircea Govor, vicepreșul consiliului județean și președintele organizației județene a PSD, etc.

Ne convine sau nu, nouă cititorilor, este clar că aproape toate ziarele sunt „partinice” și că primașul știe foarte bine treaba asta, doar că îi place să facă pe prostul.

În fond și la urma urmei, articolul de mai sus, cel care l-a supărat atât de mult pe primaș, a prezentat o știre la prima mână, chiar dacă articolul, pe lângă știrea seacă, nudă (pucér), mai conține și paranteze, inflorituri.

Nu am constat în schimb nici o reacție adversă a primașului Kovács cel Jenă față de ziarul „prieten”, finanțat și prin materialele publicitare comandate periodic de Primăria din Carei sau de materialele video pro Primăria Carei, ziar numit „I.Z.” din Satu Mare, care în numărul din 15 septembrie 2014, sub semnătura Eva Laczko a publicat știrea cea hazlie cu șoferul cel înfractor Papp Jancsi, în articolul „Primăria Carei a rămas fără maşină şi fără şofer”!!!

Chestia asta, faptul că primașul Kovács se leagă doar de liberalii careieni și de BdeC, de dușmanii lui congenitali și declarați, și nu se leagă de nici o culoare de știrea (aproape identică), despre șoferul primăriei Carei, publicată în I.Z Satu Mare, nu este cumva o „dublă măsură”, un „standard dublu”, EGY „KETTÖS MÉRCE”, tisztelt Kovács Jenö bácsi Úr? Eu cred că este, incontestabil.

Sugerez autorităților „de forță” sătmărene să stea în aceste zile cu ochii ca pe butelie pe cele mai importante piese care compun Tezaurul României și care se află la Satu Mare până în data de 2 noiembrie, fiindcă, având în vedere metehnele celor ce sunt angajați de primaș la Primăria din Carei, nu se știe ca pământul dacă nu cumva vre-unui alt șofer, nu-i va trece prin cap să folosească o altă mașină a primăriei, un alt hârb, ca să șutească tot tezaurul.

Nu de alta, dar ăia de pe la Primăria Carei sunt atât de profesioniști încât sunt în stare să șutească orice, fără să lase nici o urmă.

de reka la 18 septembrie 2014 - 06:53

interviul acela e o fumigena care sa abata atentia de la faptul ca masina primariei este folosita de sofer ca sa faca naveta in ungaria la locuita personala si ca amicul de la strand de unde vin fondurile pentru campanie nu plateste catre statul roman pentru apa termala folosita in ultimii ani.
la monument au pus pavajul cu 400 lei pe mp si primaria udmr a platit mai repede decat receptia si tot liberalii sunt de vina?
au valoare liberalii astia daca asa frica au primarii de ei.

de emil la 21 septembrie 2014 - 20:24

crestian = cristian 17 sept 15:31

În text sunt cel puțin 3 erori grave, impardonabile pentru cineva cu pretenții de ”olimpic”: 1) statul ”nimenui” în loc de ”nimănui”; 2) ”disconsidera” în loc de ”desconsidera”; 3) ”Bani” în loc de ”Banii”. Aceste erori nu sunt permise nu numai unui olimpic, ci nici măcar unui absolvent de 8 clase, dacă a stiat în școală gramatica. Nu oricum, ca majoritatea, ci la nivelul cerințelor.

de emil la 21 septembrie 2014 - 20:25

errata: dacă a studiat în școală gramatica.

de csongor la 21 septembrie 2014 - 21:38

masina de la primarie este folosita de un sofer pentru naveta la ungaria si apoi veniti cu prostiile voastre care nu au sens!!!
noi,suntem prostii care platesc darile si altii folosesc banii pentru afacerile lor si mai-trebuie sa si tacem si sa spunem numai ce vor ei sa aude!!!!
doi faliti la care nu mai merge mult timp smekeriile

Lasati un comentariu