Accident la Moftin, scandal la Tiream…

• publicat la: 10 decembrie 2015
Accident la Moftin, scandal la Tiream…

 

La data de 09.12.2015, în jurul orelor 18,30, pe DN 19 în afara localității  Moftinu Mic, P. Ilie, de 46 ani, din Carei, conducând autoturismul marca Mercedes Vito, a accidentat grav pe o femeie de 41 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea neregulamentară prin loc nepermis și fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alccoltest, rezultatul fiind negativ, totodată ambilor participanți la trafic le-au recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Petreşti au fost sesizați ieri, în jurul orelor 19,40,  despre faptul că la locuința lui B. Robert din Tiream a izbucnit un scandat. Sosiți la fața locului oamenii legii au stabilit faptul că  H. Iosif, de 43 de ani, din Sanislău, pe fondul unor neînțelegeri avute cu B.Robert, de 40 ani, a pătruns fără drept în curtea locuinței acestuia  și prin forțarea ușii a intrat în casă  unde l-a amenințat, având asupra sa o furcă și un cuțit tip briceag pe care le-a abandonat la ieșirea din locuință.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și amenințare ,,fapte prev. și ped. de art. 224 alin. 2 C.P., art. 253 alin. 1 C.P și art. 206 alin. 1 C.P.

Ieri, de 09.12.2015 polițiștii din cadrul Compartimentului Investigații Criminale a Politiei Orașului Tășnad, l-au depistat D. Noldi,  de 39 ani, din  Tăşnad, în timp ce transporta în bagaje, pe strada M. Sadoveanu din Tasnad, 200 pachete de țigări marca JIN-LING, de provenienţă duty free, pe care acesta declară că le deține în scopul comercializării. Cantitatea de 4.000 fire țigarete a fost ridicată in vederea confiscării.

În cauză s-a întocmit dosat penal sub aspectul comiterii infracţiunii de infracţiune asimilată infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi ped. de art. 270, alin. 3, din Legea nr. 86/2006, modificată prin O.U.G nr. 54/2010.

comunicat IPJ

comentarii

de P.ILIE la 10 decembrie 2015 - 18:19

Cu tot respectul:

„La data de 09.12.2015, în jurul orelor 18,30, pe DN 19 în afara localității Moftinu Mic, P. Ilie, de 46 ani, din Carei, conducând autoturismul marca Mercedes Vito, a accidentat grav pe o femeie de 41 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea neregulamentară prin loc nepermis și fără să se asigure.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alccoltest, rezultatul fiind negativ, totodată ambilor participanți la trafic le-au recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii”

1. In primul rand victima era barbat.
2. Victima nu traversa, statea pe mijlocul drumului(exista mai multi martori in acest sens, participanti la trafic)
3. Victima este intr-o stare atat de grava incat azi dimineata la ora 8 a fugit din Spital
4. Nu imi propun sa intru in polemici, dar va rog sa verificati stirile, inainte de a le prezenta

Va multumesc

de Buletin de Carei la 10 decembrie 2015 - 20:56

Vom trimite doleantele dvs. Inspectoratului Judetean de Politie care a intocmit comunicatul.

Lasati un comentariu