Carei 2016: Iluzie optică sau realitate cruntă?

• publicat la: 15 martie 2016
Carei 2016: Iluzie optică sau realitate cruntă?

Buletin de Carei, singurul portal de stiri unde puteţi urmări realitatea careiană, vă prezintă  imagini  trimise de un şofer  supărat pe denivelările întâlnite pe Calea Mihai Viteazu  pe care trec toţi cei ce traversează oraşul de la Satu Mare la Oradea sau invers.  O  gură de canal  nesemnalizată datorită diferenţei de nivel dă bătăi de cap şoferilor   ce nu ştiu de existenţa ei. Şi totul pe artera principală de intrare în Carei…..

redacţia

comentarii

de Intrebare la 15 martie 2016 - 15:12

Articol documentat de cititor?????? Si eu o sa va sesizez o prostie din oras!

de Horia Mărieș la 15 martie 2016 - 21:18

Fericiţi cei săraci cu duhul care au asfaltat pe Calea Mihai Viteazu, că a lor este împărăţia cerurilor!

“În general s-a împământenit între noi, creştinii – vorbesc de creştinii mai superficiali – să luăm în derâdere sărăcia cu duhul şi să spunem: acesta e sărac cu duhul, e prost, e înapoiat mintal, nu ştie pe ce lume trăieşte. Însă sărăcia cu duhul este o virtute, o mare virtute! Sărăcia cu duhul înseamnă să fii sărac de toate lucrurile lumii acesteia, încât duhul tău să nu se lege de nimic, nici de avere, nici de situaţie socială, nici de luptă politică, nici de nimic altceva! (…) „Sunt fericiţi cei care nu s-au legat de lumea aceasta, nu şi-au făcut un idol din lume, nici din învăţătura lumească, nici din gloria lumească, nici din bogăţia lumească. Ei trăiesc ca o fiinţă străină într-o lume plină de păcate.” (din: Parintele Gheorghe Calciu, Cuvinte vii, Ed. Bonifaciu, Bacau, 2009)

M-am uita si in niște dicționare, in unul specializat și în unul neoficial (de argouri). Alegeți Dvs definiția care vă convine pentru „sărac cu duhul”.

– Definiție din dicționar specializat. Aceste definiții pot explica numai anumite înțelesuri ale cuvintelor. BEATI PAUPERES SPIRITU (lat.) fericiți (sunt) cei săraci cu duhul – Matei, 5, 3. Expresie care se folosește ironic pentru cei care, fără a fi inteligenți, reușesc în acțiunile lor. Sursa: DE (1993-2009)

– Definiție din dicționar neoficial. Deoarece nu sunt editate de lexicografi, aceste definiții pot conține erori, deci e preferabilă consultarea altor dicționare în paralel.
SĂRAC CU DUHUL: expr. (d. oameni) lipsit de inteligență / de spirit, prost.
Sursa: Argou (2007)

de florin la 15 martie 2016 - 23:27

a pus la treaba primaria Buletin de Carei..peste tot vezi cum misuna muncitorii de la primarie sa astupe gropile semnalate de Buletinde Carei! si primaria plateste degeaba atata ziaristi ca sa ridice osanale la primar si viceprimar.

de ana la 17 martie 2016 - 10:16

Lucrari de nici nu gasesc cuvite important este cum circula banii

Lasati un comentariu