Direcția Judeţeană de Cultură are un nou director

• publicat la: 18 aprilie 2016
Direcția Judeţeană de Cultură are un nou director

Prefectul Radu Bud l-a numit prin ordin al Ministrului Culturii, pe Mircea Drăgan în funcția de director al Direcției Județene pentru Cultură Satu Mare. Evenimentul a fost marcat de la ora 12.30 în cabinetul prefectului, în prezența șefei Serviciului Monitorizarea serviciilor publice deconcentrate, dezvoltare economică și situații de urgență din cadrul Instituției Prefectului județul Satu Mare, Ramona Antonescu și a unor angajați ai instituției de cultură.

Astfel, prin Ordinul Ministrului Culturii nr. 178, începând cu data de 18.04.2016, Mircea Drăgan, expert grad profesional principal la Direcția Județeană pentru Cultură Satu Mare, exercită cu caracter temporar, prin promovare, pentru o perioadă de maximum 6 luni, funcția publică de conducere vacantă de director executiv gradul I la Direcția Județeană pentru Cultură Satu Mare.

În vârstă de 55 de ani, cu o vechime de 11 ani în cadrul Direcției Județene pentru Cultură Satu Mare, Mircea Drăgan este de profesie inginer constructor și este specializat în restaurare monumente istorice.

Lasati un comentariu