Politicianul angajat la UAT Municipiul Carei Megyeri Tamas Robert, nou atac la adresa consilierului Ilie Ciută

• publicat la: 18 martie 2017
Politicianul angajat la UAT Municipiul Carei Megyeri Tamas Robert, nou atac la adresa consilierului Ilie Ciută

Megyeri Tamas Robert este angajat la UAT Municipiul Carei ca şi consilier personal al primarului Kovacs Eugen dar are şi un blog activ. Are domiciliul în comuna Căpleni şi are studii medii.  A ieşit în evidenţă în anul  2014 prin ţinuta sa la o manifestare culturală de înaltă ţinută de la Castelul Karolyi. În acea perioadă avea contract de colaborare cu UAT Municipiul Carei ca PFA,  salariu 3000 lei lunar.  Înainte de această perioadă a avut contract de colaborare ca PFA cu 2 mii lei lunar. După această perioadă a fost angajat la biroul primarului.

Din anul 2015 luna îl găsim  angajat de primarul Kovacs Eugen, preşedinte al UDMR Carei, ca şi consilier personal iar în 2016 a candidat din partea UDMR Carei pentru funcţia de consilier judeţean. Potrivit adreselor pe care le trimite la redacţia Buletin de Carei  este membru în biroul pemanent al UDMR Carei.

Persoana în cauză a făcut o adevărată fobie pentru Buletin de Carei , pentru consilierul Ilie  Ciută şi familia acestuia.  Mania sa a culminat  cu incriminarea Buletin de Carei pentru că am publicat o poezie apărută în Revista Vatra Veche din Târgu-Mureş.

http://www.buletindecarei.ro/2016/11/un-angajat-al-primarului-kovacs-politician-deranjat-de-revista-vatra-veche.html

Nefericitul a confundat  Vatra Veche cu Vatra Românească  dar pana sa deja  acţionase înaintea gândului.  În vara lui 2016, împreună cu finul primarului Kovacs, au făcut muncă voluntară şi au curăţat câteva fire de buruieni  din faţa sediului fostului PDL  care nu a fost reabilitat de PNL după fuziunea naţională. Cele două persoane s-au fotografiat atunci una pe alta. Poza a fost preluată de pe blogul opinie de Carei  deci  sursa fotografiei este clar menţionată.

Săptămânal,  angajatul din primăria  Carei  lansează în mediul online câte un articol provocator la adresa  persoanelor care îşi exprimă mereu punctul de vedere  la adresa administraţiei din care acesta face parte.

Pentru cei care nu cunosc situaţia, precizăm că administraţia  care îi plăteşte un salariu adună fondul de salarii din impozitele plătite de careieni printre care şi consilierul şi familia acestuia. În calitate de patron de societate de producţie , consilierul  Ciută achită impozite şi ca persoană juridică tot la primăria Carei. Deci din banii săi consilierul  ales Ciută este atacat de consilierul  angajat de primarul UAT Municipiul Carei  care nu plăteşte impozite la  Carei.

Megyeri  Tamas deţine un blog personal   prin care  se exprimă  aşa cum ştie el. Ultima sa apariţie  este adresată în mod special consilierului ales de careieni, Ilie Ciută.

Menţionăm că Megyeri Tamas Robert scrie doar în limba maghiară , materialele  sale   incitând  maghiarii împotriva  unui consilier român care este activ în şedinţele CL.  Consilierul român Ilie Ciută  are o firmă de producţie de peste  25 de ani, cu acelaşi cod fiscal, are angajaţi maghiari  careieni în proporţie de 90%, nu are restanţe la bugetul local sau de stat, nu are reţinere pe salariu, nu are şi nu a avut contracte cu statul, locuieşte în imobilele sale proprietate şi foloseşte maşinile sale proprietate. Un angajator şi un producător din municipiul Carei este  atacat constant  împreună cu familia sa de către  politicianul şi consilierul primarului.

În invităm pe năzdrăvanul consilier cu studii medii  al primarului Kovacs  Eugen  să se adreseze  şi  în limba română pentru a putea fi înţeles de toţi careienii. Ca să poată fi înţeleasă o glumă trebuie ca să fie  prezentată şi în limba celui cu care conversezi, altfeli râzi doar de unul singur.

În această seară  a postat  un articol în care face concret referire  la  societatea editoare a Buletin de Carei, exclusiv în limba maghiară. Aşteptăm cu interes şi traducerea acelui material sau poate  acesta nu se adresează cititorilor români? Comentariile cititorilor sunt atent monitorizate şi apoi  sunt subiect de   articol.

UAT Municipiul Carei  este un oraş multietnic  unde românilor li se refuză de peste 8 ani de zile orice reprezentare la nivel de conducere. Primarul şi viceprimarul sunt de la UDMR , la fel şi administratorul public. Cei doi consilieri personali ai primarului sunt doi jurnalişti activi din presa de limbă maghiară.

Vă lăsăm să trageţi  singuri concluziile.

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu