Consilierul politician al primarului din Carei şterge din articole. Citiţi ce opinii promovează

• publicat la: 23 noiembrie 2017
Consilierul politician al primarului din Carei şterge din articole. Citiţi ce opinii promovează

Consilierul personal al primarului Kovacs începe să şteargă articole de pe blogul lui personal pe care postează şi în  perioada de timp dintre orele 8 şi 16,00.

https://anziksz.com/2016/11/25/milyen-a-jo-szekely-erdelyi-a-karolyban-elo-xenofobok-szemeben/

Înseamnă că a realizat că nu este potrivit a promova în Carei astfel de materiale. În Carei trăiesc mai multe naţionalităţi şi  buna convieţuire   presupune respect reciproc.

Vă reamintim că la Primăria Carei primarul ing. Kovacs  a angajat ca şi consilieri personali doi redactori din presa scrisă maghiară dintre care  unul este doar cu studii medii. Acesta a candidat din partea UDMR Carei ca şi consilier judeţean la alegerile din 2016 dar fără succes.

În sprijinul manifestărilor de sâmbătă 18 noiembrie 2017 eşuate ca bună convieţuire interetnică  acesta postează  în 22 noiembrie 2017 un material cu Tőke Ervin, preşedintele tineretului de la Partidul Popular Maghiar din Transilvania filiala Miercurea Ciuc.  Acesta e de părere că scuzele primarului sunt dovadă de servilism.

Sunteţi de acord ca steagul ţării să lipsească de la manifestări precum şi eşarfa tricoloră din ţinuta unui primar?

,,Történik ugyanis, hogy a Jobbik-közelinek mondott Tőke Ervin, az EMNP ifjúsági szervezetének, a Mintának az elnöke szerint „szervilizmus” az, hogy Kovács Jenő elnézést kért, amiért a szombati, a magyar–román barátságról szóló szoborpár avatásán kizárólag magyar zászló volt.,,

https://anziksz.com/2017/11/22/ecsem-neked-sincs-jobb-dolgod/

Voi ca părere aveţi?  Avem nevoie de astfel de provocări?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu