Szasz Lorand lucrează şi pentru Primăria Satu Mare în tipul programului de la Primăria Carei sau e doar fan UDMR?

• publicat la: 21 septembrie 2018
Szasz Lorand lucrează şi pentru Primăria Satu Mare în tipul programului de la Primăria Carei sau e doar fan UDMR?

Noi scâncete şi smiorcăieli ale lui Szasz Lorand, finul şi consilierul personal al lui Kovacs primarul datornic  după ce troiţa românească din Satu Mare a revenit la locul de unde a fost ridicată. Chiar eram curioşi ce dejecţii va mai decarta către opinia publică băietul cu trâmbiţa.

Miercuri, 12 septembrie 2018, Buletin de Carei a informat cititorii despre înlăturarea Troiţei româneşti din centrul mun.Satu Mare.

http://www.buletindecarei.ro/2018/09/razboi-pe-fata-la-satu-mare-primarul-dispune-inlaturarea-troitei-sfintite-din-centrul-orasului.html

În totală necunoştinţă de cauză, Szasz Lorand de la cabinetul primarului Kovacs s-a aruncat pe taste pentru a acuza de FAKE NEWS Buletin de Carei şi Daniela Ciută fără a pune întrebări participanţilor la discuţiile din cabinetul primarului din Satu Mare.

Acum se face că ,,nici usturoi nu a mâncat şi nici gura nu-i pute,, …adică nu recunoaşte că a greşit ba mai continuă cu FAKE NEWS în  stilul său caracteristic . Colaborarea cu fostul său coleg de la cotidianul judeţean pe vremea când era condus de Valer Marian nu a fost de bun augur. Amândoi au oferit informaţii eronate.

Nici acum nu apare pe pagina Primăriei Satu Mare ştirea despre repunerea troiţei aşa cum a fost postată cea în care au fost acuzaţi alţii pentru înlăturarea troiţei româneşti.

În baza bunei colaborară a lui Szasz Lorand cu purtătorul de cuvânt de la Primăria Satu Mare poate aflăm şi cine a mâzgălit soclul statuii maghiare dezvelite la 15 martie 2018 că doar au trecut mai mult de 10 zile de la eveniment.

Nu putem crede că la Satu Mare funcţionează camerele de supraveghere video la fel ca cele de la Carei adică infractorul nu a stat în unghiul potrivit pentru a fi observat sau a fost ceaţă.

Lipsa bunei cunoaşteri a limbii române nu îi permite să înţeleagă un text scris în limba română de col(r) Voicu Şichet care afirmă că acţiunea a fost premeditată.

De la o persoană care nu cunoaşte nici literele alfabetului român ce pretenţii mai poţi să ai?

Angajaţii Primăria  Satu Mare au repus Troiţa românească din Satu Mare la data de 20 septembrie 2018 dar nu pe soclu ci la baza lui.

Szasz Lorand  atacă în timpul programului de la Primărie  pe toţi cei care demască acţiunile primarilor UDMR.

Primarul Kovacs l-a angajat pe Szasz Lorand ca şi consilier personal după ce acesta a devenit finul său deşi nu are nici o recunoaştere ca specialist în vreun domeniu.

În Fişa postului aferentă lui Szasz , la Atribuţiile postului scrie ,,Reprezentarea primarului, delegat de acesta, la acţiuni sau activităţi la care nu poate participa,,.

Păi dacă la concursul de pescuit al pompierilor de la lacul Ianculeşti a putut să reprezinte Primăria cum de nu a fost în stare să reprezinte primăria la manifestarea de la bustul lui Avram Iancu sau Mihai Eminescu?

Szasz Lorand este recunoscut pentru linşajul mediatic practicat la adresa celor care deranjează şefii care îl plătesc la momentul respectiv. Aşa a procedat şi cu Valer Marian după ce acesta nu i-a mai fost şef şi tot în mod  josnic  a încheiat colaborarea cu familia Govor.

Şi cum familia Ciută are tot ce nu are primarul Kovacs nănaşul său nu e de mirare că face doar ce ştie…aruncă cu noroi în cei cu care nu se poate compara. Frustrare sau complexare? Sau ambele.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu