Nu se va ţine slujbă duminică la biserica din Ianculeşti

• publicat la: 14 ianuarie 2019
Nu se va ţine slujbă duminică la biserica din Ianculeşti

Biserica din satul Ianculeşti va fi închisă duminică, 20 ianuarie 2019. Preotul a anunţat ca în caz de decese sau alte urgenţe să fie anunţat cantorul sau superiorii săi.

În sat locuieşte şi preotul pensionat în luna mai dar acesta nu este solicitat pentru a oficia slujbe atunci când preotul instalat este plecat din sat. Preotul pensionar a slujit peste 40 de ani la altarul bisericii din sat.  Pentru păstrarea întregii suprafeţe de teren a Parohiei Ortodoxe Ianculeşti, preotul Sorian  a chemat în instanţă UAT Carei , se pare acesta fiind şi unul din motivele rapidei sale pensionări. Suprafaţa în cauză a fost între timp întăbulată pe Primăria Carei în baza unor acte nu tocmai…ortodoxe.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Erno la 15 ianuarie 2019 - 21:04

Ce te freaca grija pe tine ce se intampla la ortodocsi, parca erai greco catolica, de ce nu iti vezi de treburi, sau te mustra constiinta si vrei sa treci la dreapta credinta pravoslavnica? Nu e tarziu nici in al 12 lea ceas sau cias… Depinde tovarasa dany.

de Buletin de Carei la 15 ianuarie 2019 - 22:22

Erno fiam parcă erai reformat….parcă te ocupai de pagina în limba maghiară….limbajul de pcr ist te dă de gol…nu mai te citeşte nimeni si vrei să îţi vezi numele pe Buletin de Carei? Nu intra pe pagini care te depăşesc că te poţi surmena şi nu vrem să păţeşti ceva înainte de pensie. Centenar Fericit!

de costel la 20 ianuarie 2019 - 21:49

Popa nostru si fratele sef pesedist la Carei sunt la excursie in Israel.

Lasati un comentariu