A recidivat. A tâlhărit şi agresat un bătrân în Carei

• publicat la: 15 ianuarie 2019
A recidivat. A tâlhărit şi agresat un bătrân în Carei

Polițiștii au reținut un tânăr, de 24 de ani, din Carei, bănuit că la data de 12 ianuarie a.c. ar fi sustras prin violență un telefon mobil din posesia unui bărbat.

Bănuiala poliţiştilor este de fapt confirmată de declaraţiile bărbatului de 77  de ani care se deplasa pe aleea din spatele  Catedralei Ortodoxe când în dreptul magazinului Lebăda  ,,o namilă de om m-a lovit în spate, între umeri, m-a trântit la pământ şi cu genunchii pe spatele meu a început să cotrobăie prin buzunare  cerând bani. Nu ştiu bine ce a mai spus…că nu vorbea bine româneşte dar mi-a luat telefonul,,.

Agresiunea asupra lui nea’ Ilie  a fost văzută de o persoană de la  blocul aflat desupra magazinului Lebăda. Totul a avut loc ziua în amiaza mare, în jurul orei 14,00.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați la data de 12 ianuarie a.c. , imediat după producerea tâlhăriei.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 24 de ani, din Carei, prin violență i-ar fi sustras  telefonul mobil.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au reușit prinderea persoanei bănuite la scurt timp și recuperarea prejudiciului în totalitate.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie în cadrul căruia s-a dispus reținerea pentru 24 de ore de către polițiști a tânărului.

La data de 13 ianuarie a.c., susnumitul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma formulării cererii de  Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei și admiterii acesteia de către instanța de judecată.

Agresorul a fost eliberat în noiembrie şi era sub supraveghere …

Buletin de Carei

Lasati un comentariu