Degustare de vinuri nobile cu Cristian Jugrestan

• publicat la: 22 februarie 2019
Degustare de vinuri nobile cu Cristian Jugrestan

Vinăria Jugrestan e o cramă mică din nord-vestul României, care creaza licori unice. Această unicitate apreciată de mulți, fiind produsul unei tehnici autentice de facere a vinului, precum și al pasiunii cu care Cristian şi tatăl său, prelucrează vinul. Cu această ocazie vom gusta cinci vinuri deosebite, alese special pentru această ocazie. De asemenea, vom avea cinci gustări speciale, care asociază bine cu vinul, toate produse tradiționale. Între degustări, ne vom împărtăși filosofia și vom identifica căi prin care vom putea interacționa în viitor. Haideți să facem cunoștință cu vinurile Jugrestan, speciale și  savuroase.

Locația:
Carei, Parc Dendrologic, Clădirea Manej (fostul cinematograf, intrarea din față)

Prețuri:
Atelier Aerial Silk: 30 lei
Degustare de vinuri: 40 lei
Ambele ateliere: 70 lei, pizza delicioasă inclusă

Reducere de Dragobete: Prețuri pentru cupluri
Atelier Aerial Silk: 50 lei
Degustare de vinuri: 70 lei
Ambele ateliere: 120 lei, pizza delicioasă inclusă

Doriţi să participaţi? Vă rugăm trimiteţi mesaj la Mea Ruiter sau la Cristian Jugrestan. Vă aşteptăm cu mult drag în 23 februarie!

Dragobete e ziua în care sărbătorim dragostea, iar noi o vom sărbători prin acest eveniment. Atât cupluri, cât și cei care vin singuri, vor putea învăța să se miște într-un fel special, dar și să descopere vinuri și bucate foarte gustoase. Pentru a sărbători și mai mult dragostea, cuplurile se vor putea bucura de reducere. Citiți mai jos despre prețurile reduse.

Atelierele sunt organizate independent, astfel încât e posibil să
participați numai la atelierul cu silk sau numai să degustați vinuri. Dacă participați la ambele, vă puteți bucura de o pizza, din partea bucatarului nostru, în pauzele dintre acestea.
Program:
16.00-18.00 Aerial Silk
18.00-19.00 Pauză de masă(pizza inclusă)
19.00-21.00 Degustare de vinuri

Aerial Silk cu Mea Ruiter
Este o ramură artistică pe care e posibil să o cunoști de la circ sau poate ai văzut-o la televizor. O pânză lunga de mătase e agățată de grindă ca să te poți mișca în ea, sau ca să poți efectua diferite trucuri, de exemplu atârnatul cu capul în jos. Chiar și cu efort redus se pot realiza mișcări și forme spectaculoase. E o modalitate excelentă de a-ți întări corpul și de a deveni conștient de mișcările și musculatura proprie. Nu e nevoie să fii dansator sau să ai un trecut sportiv pentru a participa. Sunt invitate atât femeile cât și bărbații.

 

Lasati un comentariu