Sediul BCR CAREI – Sală de clasă pentru elevi de la Liceul Tehnologic “ IULIU MANIU”

• publicat la: 17 iunie 2019
Sediul BCR CAREI – Sală de clasă pentru elevi de la Liceul Tehnologic “ IULIU MANIU”

În cursul zilei de vineri, 14 iunie 2019, de la ora 12:00, noi elevii clasei a XI-a C de la Liceul Tehnologic „Iuliu Maniu” din Carei am participat la activitatea  despre circuitul banilor și siguranța acestora în bancă. 
   Activitatea s-a desfășurat în incinta Băncii Comerciale Române, filiala Carei  și a fost susținută de doamna directoare a băncii, Pașca Alina, inițiativa aparținând prof. coord. ec. Nevezi Ștefan.

In cadrul lectiei  ni s-au prezentat avantajele păstrării banilor într-un cont pentru adolescenți și reducerile de care beneficiază, la plata cu acest card, la firmele partenere ale băncii, circuitul banilor în sistemul bancar românesc.

De asemenea, elevii au fost informați despre noua aplicație a băncii, George România, aceasta fiind foarte atractivă prin posibilitatea personalizării acesteia. Directorul adjunctal Liceul Tehnologic “ Iuliu Maniu “, ing Oprea Dorina, ne-a asigurat că acest gen de lecții, direct cu activitatea pe teren, vor fi cât mai multe pentru ca după partea teoretică să existe punerea în practică a cunoștințelor acumulate.

Pentru elevi, această activitate a fost foarte interesantă și educativă și va rămâne  o lecție de suflet cu mult înțeles si relaxare, fără stresul din băncile școlii.

ADRIANA   CORODAN-   XI-C

DIANA BODEA –      XI-C

Lasati un comentariu