Szasz scâncește după trafic sporit și vrea cu însoțitor. Pe bani publici

• publicat la: 20 martie 2020
Szasz scâncește după trafic sporit și vrea cu însoțitor. Pe bani publici

Băietului cu goarna i-a picat greu faptul că a fost pus să își șteargă de pe pagina sa informațiile la care avea acces ca  și consilier al primarului. Nu e obișnuit să respecte regulile jocului.  În plină Stare de Urgență, la Primăria Carei se fac jocuri politice în loc să se demareze acțiuni de dezinfectare cum se procedează în orașele civilizate. Unul din consilierii primarului, și fin al acestuia, e mai preocupat de traficul pagini sale și de denigrarea opozanților șefului său decât de găsirea de soluții pentru menținerea în izolare a persoanelor întoarse din zonele infectate cu coronavirus sau de ajutorarea celor aflați în nevoi.

Trăiește și acum cu impresia că are companie de știri când de fapt are  un biet blog.  Nu tu sediu, nu tu adresă de redacție cum au companiile de știri la care încă visează iar de domeniu, nici pomeneală. Nici urmă de respect pentru cititorii pe care îi minte cum respiră. Nu se poate  împăca nicidecum cu  ideea că are mai mult de 2.000 de urmăritori în urma Buletin de Carei….

Păcăliciul Careiului, recunoscut deja pentru știrile false postate pe pagina sa, niciodată argumentate concret, vrea să își facă trafic și reclamă invocând numele Daniela Ciută sau Buletin de Carei. Crede că dacă repetă ca un papagal aceeași frază va avea efectul unei rugăciuni. Sau poate este frustrat că el nu a reușit să dovedească nimic în meseria lui de bază și depinde de politic cu locul de muncă. Incapabil să citească un buget și un exercițiu financiar care atestă că tot ce se încasează ca taxe și impozite de la persoane fizice și juridice din Carei nu ajunge pentru cheltuielile  angajaților din aparatul primarului( sub 90 de persoane), băietul cu goarna recurge la numărat virgule. O fi o sechelă  din anii de  școală de la  un cadru didactic care pentru a-și putea ține în liniște orele îi dădea de lucru.

Această persoană este plătită din bani publici, peste 4  mii lunar, iar  în timpul programului de la Primăria Carei și-a făcut un obicei de a posta zilnic informațiile la care are acces, pe paginile sale personale. De fapt amândoi consilierii primarului Kovacs procedează de asemenea manieră.

Fără nicio realizare ca și economist sau jurnalist, băietul cu goarna spartă a importat la Carei serialul ,,Împușcă-l pe Castorică,,  care l-a făcut faimos  în târgul sătmărean până la a ajunge șomer din postura de director de publicație cotidiană. De datoriile făcute pe la colegi  se vorbește și acum.

La Carei s-a făcut remarcat după ce împreună cu amicul său cu care bate sălile tribunalelor a purces la smulgerea buruienilor de pe spațiul public iar ulterior ….apare poza cu trofeele.

Primarul evazionist Kovacs  se folosește de funcția pe care  o deține pentru a plăti din banul public, la cabinetul său, doi consilieri specializați  în  linșajul mediatic al persoanelor care  îl incomodează.

În Republica de la Carei statul român nu intervine. Reprezentanții săi preferă alianțele politice în locul respectării legislației în vigoare.

Găsiți mai jos mostre ale  putințelor Păcăliciului Careiului.

…noua modă în limba română….,,mințească,, în loc de mintă….

…greu cu scrierea în limba română a cuvintelor…

Sunt doar câteva dintre exprimările celui angajat de primar ca  și consilier personal.  Astfel  de specialiști plătim la Primăria Carei pentru consilierea primarului.  Adică pe banii noștri suntem denigrați și  linșați mediatic. Curat-murdar! Așa se  întâmplă când instituțiile statului lasă angajații din primării să își dezvolte afacerile personale la locul de muncă.

Lasati un comentariu