Un consilier își donează indemnizația unei asociații caritabile

• publicat la: 30 martie 2020
Un consilier își donează indemnizația unei asociații caritabile

Consilierul local Ilie Ciută anunță pe pagina sa personală că își donează indemnizația de consilier  asociației locale caritabile  ,, Inimi deschise spre mânuțe întinse,,.

,,Datorită nevoilor stringente cu care se confruntă personalul de la Spitalul Municipal Carei în perioada pandemiei de coronavirus am decis ca să îmi donez toată indemnizația de consilier local celor implicați în identificarea de echipamente și consumabile și anume asociației careiene,, Inimi deschise spre mânuțe întinse,,. Nu este mult, dar e bine să ne implicăm cu toții, să fim solidari, să încercăm să dăm dovadă că ne pasă de comunitate în situații ca cea de acum. Este foarte important să ținem legătura unii cu alții, să ne mobilizăm pe toate căile pentru a trece peste această încercare grea. Stați acasă!,, scrie Ilie Ciută pe pagina sa.

Să sperăm că bunele sale intenții nu vor mai fi înfierate de această dată de persoane rău voitoare când vine vorba de acte caritabile.

Fiecare semen al nostru merită să fie ajutat în caz de nevoi, mai ales în cazul unui incendiu al locuinței.

Donația anonimă a societății consilierului Ciută a fost înfierată în mod mojic  de o persoană care este total lipsită de sentimente de solidaritate în caz de nevoi. Recomandăm tânărului rău intenționat și mojic să încerce să se acomodeze cu nivelul de civilizație din această zonă, cu o altă modalitate de comunicare în caz de contradicții. Nimeni nu are dreptul să reproșeze cuiva valoarea ajutorului acordat.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu