Gala Consiliului Elevilor de la Liceul Teoretic

• publicat la: 26 martie 2012
Gala Consiliului Elevilor de la Liceul Teoretic

Anul acesta Consiliul Şcolar Elevilor din cadrul Liceului Teoretic Carei celebrează 14 ani de existenţă într-un mod cât mai plăcut, astfel, în 30 martie 2012 va avea loc Gala CŞE prin care vom promova talentele colegilor noştri.

La acest eveniment cultural-artistic s-au înscris peste 40 de elevi cu diferite talente precum dans modern, tradiţional român, maghiar dar şi recitări, teatru şi canto.

Cu acest prilej sunt aşteptaţi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean al Elevilor Satu Mare, reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ din municipiu şi oameni dragi nouă care sprijină activitatea Consiliului Elevilor.

În timpul Galei se va difuza în premieră un reportaj retrospectiv care prezintă istoricul Consiliului Elevilor la nivel şcolar.

La intrare şi pe parcursul Galei se acceptă donaţii cu scopul de a amenaja sediului Consiliului Elevilor.

Organizaţia elevilor din Liceului Teoretic a fost înfiinţată în anul 1998 la iniţiativa conducerii de atunci. Pe parcursul anilor nu doar ca s-a dezvoltat, ci şi a căpătat o structură modernă, fiind în prezent un factor important al democratismului educaţional.

Vă aşteptăm!

Ionuţ Sava,cseltc@gmail.com

comentarii

de HaHaHa la 28 martie 2012 - 14:29

Foarte frumos!
Felicitari Consiliului Elevilor si Liceului Teoretic in general!
Cei mai activi elevi si profesori din oras!

Lasati un comentariu