Taberele Şcolare se întorc la Consiliul Judeţean

• publicat la: 2 august 2012
Taberele Şcolare se întorc la Consiliul Judeţean

In cadrul conferinţei de presă de ieri,1 august 2012,susţinută de Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, şi primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica a fost făcută  publică intenţia de a prelua Taberele Scolare şi Hotelul  Sport din Satu Mare printr-o   Hotărâre de Guvern.

Doresc să promovez un proiect de hotărâre de guvern împreună cu prefectul  Eugeniu Avram pentru a prelua  Taberele Școlare şi  Hotelul  Sport deoarece PDL- ul înţelege democraţia prin atribuirea Hotelul Sport către membrii de partid ai lor mai exact  … să-l concesionăm familiei Gal. Asemenea lucruri sunt inadmisibile” a declarat Adrian Stef.

Vă reamintim că la începutul lunii decembrie 2010, Hotelul  Sport a fost închiriat pe o perioadă de  10 ani  de fostul  director al Direcției Județene pentru Tineret și Sport (DJTS), Florin Gal, unei firmei unde avea chiar și el interes până în luna septembrie 2009. Firma câștigătoare a licitației de la acea dată a fost desemnată SC Bosic Empire Company SRL din Carei, la care directorul Gal (la acea vreme) a deținut 45% din părțile sociale.

Lasati un comentariu