Poliţia ne informează

• publicat la: 19 ianuarie 2014
Poliţia ne informează

În urma unei acţiuni desfăşurate în data de 17.01.2014, de către poliţiştii din cadrul Secţiei 6 poliţie rurală Tăşnad, a fost identificat I. Doru de 19 ani, care conducea un autoturism marca Ford, pe DJ 191, în localitatea Cean, având permisul de conducere suspendat.

            Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost suspendat.  

            În data de 17.01.2014, în jurul orelor 19.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 poliţie rurală Petreşti l-au identificat pe M. Adalbert de 36 ani, în timp ce se deplasa pe DJ 196B, în comuna Ciumeşti, având asupra sa o bicicletă de provenienţă germană. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta sustrăsese bicicleta cu 15 minute mai devreme, din curtea unui bar de pe raza comunei.

Poliţiştii au restituit bicicleta părţii vătămate, în timp ce autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În data de 17.01.2014, în jurul orei 16.10, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 poliţie rurală Negreşti Oaş au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au sustras de pe raza localităţii Huta Certeze un concasor de piatră marca „Norberg”, aparţinând unei societăţi comerciale.

Acţionând împreună cu colegii Secţiei 8 poliţie rurală Gherţa Mică, poliţiştii au identificat şi oprit în trafic o autoutilitară marca MAN, care se deplasa pe DJ 109L înspre comuna Turţ şi care transporta pe trailer concasorul în cauză.

În urma verificărilor efectuate a fost identificat autorul în persoana lui B. Ovidiu de 25 ani, acesta fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Poliţiştii Biroului de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare o cercetează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat pe V. Erzsebet de 41 ani care, în data de 17.01.2014, în jurul orei 11.35, în timp ce se afla într-un supermarket de pe raza municipiului Satu Mare, a sustras mai multe produse alimentare în valoare totală de 55,56 lei.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În data de 18.01.2014, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ardud au fost sesizaţi prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112 despre faptul că într-o locuinţă de pe raza localităţii Gerăuşa a avut loc o altercaţie între două persoane, una fiind înjunghiată.

Deplasându-se la faţa locului poliţiştii au stabilit că, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, O. Ionel de 40 ani i-a aplicat două lovituri de cuţit în zona abdominală lui S. Dan de 53 ani.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei se va face încadrarea juridică a faptei.

În prezent autorul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept al cuţitului.

Lasati un comentariu