Consumul mediu lunar de echipamente de protecție la Spitalul Municipal Carei

• publicat la: 16 octombrie 2020
Consumul mediu lunar de echipamente de protecție la Spitalul Municipal Carei

Potrivit datelor oferite de Spitalul Municipal Carei, consumul mediu lunar de echipamente de protecție este de 2000 bucăți combinezoane, 2000 bucăți halate de unică folosință, 2000 bucăți mască FFP2, 10.000 bucăți mască chirurgicală, 25.000 bucați mănuși examinare și 10.000 mănuși chirurgicale.

Unitatea spitalicească din Carei se închide de azi pentru pacienții noncovid. Vor funcționa cabinetele de specialitate din cadrul Policlinicii precum și cele 2 linii de gardă.  Aparatul de testare cumpărat din banii careienilor rămâne mai departe la Spitalul Județean Satu Mare, rămân mai departe posturi  vacante de  medici specialiști și o pagină prăfuită neadecvată unui spital suport-covid.

În prezent, la spitalul careian sunt utilizate 127 de paturi pentru pacienții pozitivi din care 12 paturi la reanimare si 25 la secția de psihiatrie acestea deservind întreg județul.  În perioada 11 august – 12 octombrie 2020 au fost internați 239 de pacienți confirmați pozitivi  din care 79 au fost tratați la ATI.

Conducerea Spitalului Municipal a solicitat un nou ajutor financiar  Consiliului Local Carei pentru echipamente de protecție.

În cadrul ședinței extraordinare de astăzi, în format electronic, a fost solicitată rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli pe anul 2020 a Spitalului Municipal Carei cu suma de 600.000 lei.

Buletin de Carei

comentarii

de Noname la 16 octombrie 2020 - 20:41

Nici măcar nu stiu muncii, degeaba au echipamente. Au cerut ajutor de la Satu Mare, au primit 10 asistente de la Spitalul Judetean, pt ca asistentele din Carei, angajate pe bani, protejatele doamnei Lia nu se descurca la un volum de munca mai mare. Sunt si acuma asistente in SMC, de ex de pe sectia de balneofizioterapie, de pe obstetrica, care, desi au 2-3 pacienți internati, nu sunt repartizate pe sectiile Covid. Pestele de la cap se impute. Pana nu zboara managera si D-na Lia, Spitalul din Carei va merge numai in jos. Până si medici buni fug de la acestspital horor

de Crocan la 17 octombrie 2020 - 10:19

Sa cunoastem pe ei DIN VEDERE,asta cel mai important.

Lasati un comentariu