Ghid despre “bogătiile Sătmarului” – lansat pentru a promova județul

• publicat la: 9 octombrie 2014
Ghid despre “bogătiile Sătmarului” – lansat pentru a promova județul

Miercuri, 8 octombrie la Centrul de Informare Turistică din cadrul Muzeului de Arte Satu Mare a fost lansată revista „Force Tourism”, o publicație destinată tuturor celor care doresc să cunoască bogăția culturală și turistică, respectiv economia județului Satu Mare.

În cadrul evenimentului, au participat au participat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, vicepreședintele Mircea Govor, directorul Centrului Județean pentru Promovarea și conservarea Culturii Tradiționale, Felician Pop, dar și primarii mai multor comune din județ printre care îi amintim pe: Florinel Andreica (Crucișor), Silviu Zetea (Medieșu Aurit), Octavian Apan (Apa), dar și viceprimarul municipiului, reședință de județ, Marcela Papici.

Președintele CJ,  Adrian Ștef a declarat că „aceasta va fi revista de promovare a județului Satu Mare, din punct de vedere turistic, economic și cultural. Publicația va fi distribuită prin instituțiile aflate în subordinea Consiliului Județean, prin rețeaua Ministerului Afacerilor Externe, prin IMM-uri, respectiv prin Autoritatea Națională de Turism. Informațiile din paginile publicației aparțin Consiliului Județean. Au fost tipărite 1.000 de exemplare, iar dacă este nevoie, tirajul poate fi suplimentat”.
La rândul său, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor, a subliniat faptul că „această revistă oglindește tot ce avem mai bun în județul nostru și, avem cu ce să ne mândrim. Astfel, județul nostru va intra în bogăția turismului românesc”.
În paginile revistei, cei interesați pot găsi informații cu privire la obiectivele și destinațiile turistice de pe raza județului Satu Mare, articole legate de bogăția culinară a județului nostru, bogăția culturală dar și informații referitoare la viața economică a acestei zone.
Publicația este una bilingvă (româno-engleză) și oferă toate informațiile legate de județul Satu Mare.

sursa jurnaluldesatumare.ro

Lasati un comentariu