Maşina firmei consilierului Ciută este urmărită de către finul primarului

• publicat la: 27 ianuarie 2017
Maşina firmei consilierului Ciută este urmărită de către finul primarului

Maşina firmei consilierului Ciută este urmărită de către finul primarului Kovacs. Acesta stă în faţa biroului de desfacere pentru a urmări cum parchează consilierul Ciută maşina de firmă.  O plimbare scurtă prin Carei  ne arată cum îşi parchează unii careieni maşinile. Imaginile  Top Parcări la găsiţi la final.

A  fost publicat în spaţiul public un material despre şoferi şi   aprecieri eronate  despre  spaţiul   pietonal.  Nu despre toţi  ci doar despre cel care este şi consilier local şi este în opoziţie cu actuala administraţie. Având în vedere că  autorul  materialului despre şoferi nu are   carnet de conducere  nu ai nici de ce să te superi, nu are cum  să aprecieze distanţe de acest gen… dar suplineşte din plin cu tupeul , cu jigniri la adresa celor care nu sunt pietoni ..sau poate e doar un complex , pieton fiind.

Am reţinut că  autorul este supărat că unii şoferi parchează ,,direct în mijlocul trotuarului, având gândirea limitată,,.   Probabil nu a reuşit să treacă pe sub geamul unde odată  solicita loc de muncă deşi între botul  maşinii firmei şi  uşa de la garaj era  o distanţă de   2m, spaţiu suficient şi pentru 2  persoane   ca  să treacă. Niciun careian nu a fost deranjat sau nu a semnalat  de 20 de  ani încoace vreo faptă reprobabilă din partea consilierului Ciută.

Biroul desfacere al firmei ABRA-COM funcţionează în acel spaţiu de 20 de ani şi încă nu a fost primită nici o reclamaţie pentru modul de   parcare al maşinilor sau pentru alte  aspecte. Ceea ce deranjează la acest  consilier este  faptul că  semnalează  neregulile din cadrul  administraţiei locale  la şedinţele  Consiliului Local, aspecte pe care conducerea oraşului le vrea  ascunse sub preş.

Autorul articolului despre şoferi nu a observat sau nu a dorit să observe   cum sunt parcate maşinile în faţa casei naşului său sau a altor consilieri locali. De fapt  menţionează  clar pe blogul său că  a început să scrie doar pentru că  ,,are un dinte,,   împotriva consilierului Ciută.

După publicarea materialului ce îl vizează pe consilierul din opoziţie, am făcut o scurtă plimbare prin oraş pentru a vedea cum îşi parchează maşinile alţi consilieri sau alţi careieni.  Acelaşi lucru îl putea face şi autorul dacă era interesat de parcarea maşinilor careienilor şi nu doar de cea a consilierului Ciută.

În 30 de minute de plimbare  prin Carei am adunat câteva poze mai mult decât reprezentative. Niciun comentator vehement de pe blogul finului nu era prin preajmă ca să sune la Poliţie pentru blocarea trotuarului din centru, de la intrarea de pe strada Vasile Lucaciu sau pentru  distrugerea spaţiului verde de pe Calea 1 Decembrie 1918, singura stradă  încadrată în prima zonă de impozitare.

Nu am văzut nici echipaje de la ordine publică  dar am văzut că pe strada Căplenilor, peste drum de sediul şi dispeceratul de la Poliţia Locală, în faţa casei primarului era parcată una din maşinile familiei exact în poziţia criticată  de pietonul  vocalce stă de  pândă la  biroul consilierului Ciută.  Nu e pentru prima dată când  îl acuză pe consilierul Ciută pentru fapte ce  nu au suport  real.

Seara, la adresa domiciliului primarului vine şi maşina cumpărată de acesta din banii Fundaţiei de promovare a turismului local. Şi tot aşa este parcată, cu faţa la poarta de intrare, cum procedează orice şofer. Autoturismul este  un Renault  Fluence   cumpărat din Bacău  care nu a fost inscripţionat  ca  o maşină ce trebuie să promoveze pe unde se duce turismul local, atât cel românesc  cât şi cel unguresc sau şvăbesc. Folosinţa maşini estre rezervată exclusiv primarului. Cine să îl tragă la răspundere pe unde merge cu ea sau când vine sau ce face…..

Dacă nu poate scrie despre  folosirea  abuzivă şi ilegală a apei termale în scop comercial aducător de profit cu ştiinţa primăriei, despre  dosarul incomplet oferit consilierilor la şedinţa ultimă la care a participat, despre  alocarea abuzivă de spaţii de la Centrul Social  pentru activităţi neprevăzute în proiectul pentru care au fost aprobate fondurile europene de reabilitare, despre angajările pe criterii politice la primărie, despre  alocarea din bugetul local a peste 220 mii lei pentru renovare sediu UDMR, despre  geamurile care se închid cu cuiul la propriu la şcoala Vasile Lucaciu , despre….omul s-a gândit să îşi încerce norocul cu maşini de firmă, altele decât cele la care are acces.

Alături de casa primarului stă un alt consilier, care are o firmă de familie care colaborează cu primăria Carei. La votarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli chiar s-a abţinut de la vot. Şi acesta are o maşină pe care o parchează în faţa porţii de intrare. Nimic spectaculos.

Un alt consilier, o doamnă de această dată, avea joi 26 ianuarie  maşina parcată chiar pe trotuar, pe strada  unde îşi are sediul Jandarmeria Carei. Se aplică şi doamnei   epitetele din articolul cu şoferii sau era un material de refulare a furiei împotriva unui consilier care are aceiaşi firmă de producţie de 25 de ani  şi pe care primarul nu îl poate ,,cumpăra,,   sau şantaja?

O banală plimbare pe străzile Careiului  scoate  în evidenţă modul în care  unii careieni îşi parchează maşinile, indiferent că sunt în centrul oraşului sau pe alte străzi.

Vă lăsăm în compania imaginilor  după ce în prealabil aruncaţi o privire peste maşina care a deranjat  pietonul ce  ,,stă de şase,,.

 

 

 

pe strada Cimitirului  se parchează direct pe spatiul verde…nimeni  nu ia atitudine….

 

…firmele parchează normal, în faţa  locului proprietate…

În cartiere însă unii  parchează direct pe trotuar….se aplică şi pentru ei aprecierea de ….gândire limitată? Sau expresia e rezervată celor cu firme  nefalimentare, cu continuitate în activitate ? Sper ca primarul Kovacs să nu se supere pe cei care nu au  falimentat 4 firme de producţie mobilier….am reamarcat doar interesul finului său  pentru maşinile firmelor care au realizări în domeniul lor de activitate.

maşinile de mai sus sunt parcate direct pe trotuarul din spatele blocului 15, doar că nu au fost văzute de pietonul care stă de şase la firma ABRA-COM

Top Parcare Carei în data de 26 ianuarie 2017.

1. 

pe trotuarul din faţa Băncii Transilvania

2.

3,

pe trotuarul de pe strada Vasile Lucaciu

 

Aşteptăm cu interes şi alte subiecte trântite în locul celor care sunt tabu …adică folosire de apă termală  gratis de peste 12 ani pentru scop comercial ( nu vă miroase şi a evaziune ???) sau lipsă de clase de profesională în limba română pentru pregătire ospătari, vânzători, tapiţeri…sau cheltuire de 2 milioane de euro pentru clădire primărie fără să fie  terminată sau folosire de Centru Social reabilitat cu fonduri europene pentru alte activităţi decât cele pentru care s-a primit finanţarea sau pomparea de 220 mii lei în sediul formaţiunii unde primarul este preşedinte în timp ce elevii de la şcoala Vasile Lucaciu stau cu geamuri ce se închid cu cuiul….sau despre firmele consilierilor majoritari  sau despre PFA ce lucrează la Primărie .

Oare cum de nu  se revoltă şoferii comentatori pentru că unele persoane PFA  stau la birou la primărie şi folosesc curentul ce  se plăteşte din impozitele noastre sau de ce nu cheamă Procuratura ca să constate de ce 12 ani în Carei se foloseşte o resursă  naturală ca apa termală de către o firmă privată fără a avea autorizaţii şi fără a plăti redevenţe????

Sunteţi de acord ca din banii voştri să plătiţi pentru afacerile altora?

Sunteţi de acord ca un consilier local ales de către careieni, care nu are afaceri cu statul , care este independent financiar şi este cu plata la zi a impozitelor   să fie urmărit şi denigrat de finul primarului  în funcţie doar pentru că semnalează aspecte ce ţin de cheltuirea banului public?

Buletin de Carei

comentarii

de lore la 27 ianuarie 2017 - 13:37

se vede clar ca e politie politica ce se face cu consilierul Ciuta!
este singurul care tine partea oamenilor fara pile si fara averi de carton si deranjeaza mafia locala.
oare cand vom citi din ce bani are ferma la urziceni familia primarului ca la inceput de mandat in 2008 erau lipiti si cu fiscul la usa si cu casa scoasa la mezat de banca.

de Cornel la 27 ianuarie 2017 - 13:45

nu exista CSM sau Procuror general in tara asta? cit timp isi mai bat joc de noi coruptii din primarie?

de attila la 27 ianuarie 2017 - 14:47

ati castigat alegerile domnule primar si tot frica aveti de domnul ciuta? akkor baj van

de Grig la 27 ianuarie 2017 - 16:53

Car cine il mai crede pe asta care a santajat prin articole si a luat bani ca sa nu scrie dezvaluiri. Nu cred eu asta ci asa apare in dosarul lui penal unde a dat in gat pe altii ca sa scape el! Un penibil fara limite

de Elev la 27 ianuarie 2017 - 18:24

Penibile articole…

de Buletin de Carei la 27 ianuarie 2017 - 20:10

Desi ati primit raspuns concret si data trecuta cand ati semnalat aceasta problema se pare ca nu intelegeti bine limba romana. Sau doar va faceti ca nu intelegeti. Cele 2 panouri publicitare luminoase nu au nici o legatura cu domnul consilier Ciuta ele fiind proprietatea Diverti Media. Consumul anual al energiei electrice a fost calculat de catre sef departament Urbanism, ing. Egli si il platim catre Primaria Carei in termenul legal. Ne bucuram ca aveti spirit de observatie si ati remarcat ca a fost reparat dupa vandalizare. Sa nu credeti ca ne gandim ca aveti legatura cu vandalizarea pentru ca ati remarcat prompt fiecare activitate.

de Vali la 27 ianuarie 2017 - 22:02

Hey tanti, tu in momentul in care ti se pune in fata un lucru adevarat (faptul ca masina firmei lui matale a parcat ampulea) tu te pui sa arati cu degetul spre alti oameni. Reactie penibila de copil de gradinita cand mama isi intreaba copilu ca de ce nu a desenat bastonase: „de aia ca nici capra vecinului nu a scris”.
Femeie las-o balta. Sunteti gata. Barbactu e ejectat din partid si tu faci aici pe marea jurnalista. Vedeti-va de viata voastra !

de pro ciuta la 27 ianuarie 2017 - 22:11

Primul raspuns „concret?” pe care l-ati dat a fost : „Buletin de Carei plateste prin facturile emise de furnizorul de curent toata energia electrica consumata!” .
Am o veste proasta pentru Dvs.: inteleg bine limba romana(care imi este si limba materna) .
Din cele doua raspunsuri mai trag o concluzie : Primaria Carei este furnizor de curent . De cand are Primaria Carei licenta de furnizare a energiei electrice emisa de Agentia Nationala de Reglementare in Energie si de cand Dl.ing.Egli Sebastian are asemenea competente?

PS.Avand in vedere ca va place sa scanati documente , ce ar fi daca m-ati surprinde cu ultima factura emisa de Primaria Carei pentru aceasta „furnizare” si eventual dovada platii ?

de Buletin de Carei la 27 ianuarie 2017 - 22:12

De ce nu chemati Politia dacă ati constatat o neregulă? De ce nu sesizati Procuratura si fortele de ordine ca sa vina si sa constate ca un proprietar isi parcheaza masina in fata garajului său? Nu aveti suficient spirit civic sau nu vreti să vă dezvăluiti identitatea?

de Vali la 27 ianuarie 2017 - 22:35

Lasa tu neregula, de ce arati cu degetu si ce face celalalt cand gresesti? Asta nu inteleg. Este in neregula pentru ca zona respectiva nu e chiar asa de in fata garajului pentru ca e un trotuar. Singurul lucru pentru care ai dreptate e ca si restul au parcat ca curu’. Aici vine problema autoritatilor care isi cam baga picioarele si o dau cu „las-o ca merge si asa” (tipic romanului). Asa ai facut si tu, „o las acolo ca pot trece pietonii…cate unu frumos”.
Penibil

de Nimeni_nu_este_mai_presus_de_lege la 28 ianuarie 2017 - 03:26

Azi vi-l prezentăm cu un deosebit respect pe „Specialistul” Careian(ul) al ACȚIUNILOR ÎN RĂSPUNDERE DELICTUALĂ. E „umblat” bine de tot și foarte des individul prin sălile de judecată, nimic de zis! Ăstuia nu i se mai infundă?
Asta s-o creadă el!
https://i.ytimg.com/vi/4skJ5Bo6CGg/maxresdefault.jpg

Sursa: Portalul Instanțelor de Judecată.

„Specialistul” Careian(ul) abonat la acțiuni în răspundere delictuală, ar fi obținut ieri, cică, „o primă victorie” (chestia asta o crede doar dânsul), fiindcă instanța l-a obligat la retragerea (ștergerea) articolelor şi a comentariilor jignitoare în cauză de pe portalul „Opinie de Carei”, precum şi la publicarea, pe cheltuială proprie, pe portalul menţionat, a hotărârii judecătorești” pronunțate de instanța Tribunalul Satu Mare în sedința publică din ziua de 27.01.2017.

Bibliografie selectivă. (Numai de la) TRIBUNALUL SATU MARE
============================================
Nr. unic (nr. format vechi) : 2605/83/2013:
Părţi Nume Calitate parte
PAUL MARIA ANDREEA PRIN AV. VASS IULIA ERZSEBET Reclamant
ZIARUL TIPĂRIT ŞI PUBLICAŢIA ONLINE GAZETA DE NORD VEST Pârât
BLEDEA MIHAI Pârât
BATEA CIPRIAN LA CAB.AV. NISTOR F. Pârât
DURA FLORIN LA CABINET AV. NISTOR F. Pârât
SALAJANU ANDREI LA SEDIUL ZIARULUI GAZETA DE NORD VEST Pârât
BURA NICOLAE Pârât
SZASZ LORAND Pârât
MARIAN VALER Pârât
PAUL MARIA ANDREEA CU DOM. ALES LA CAB. AV. CADIS IOANA Reclamant
BLEDEA MIHAI Pârât
SALAJANU ANDREI LA SEDIUL SC MEDIA TOTAL SRL Pârât
SC MEDIA TOTAL SRL Pârât
BLEDEA MIHAI PRIN CURATOR SPECIAL AVOCAT CISMAŞ PETREANA Pârât
––––
Nr. unic (nr. format vechi) : 4112/83/2013
Părţi Nume Calitate parte
GHERE IOAN Reclamant
CRISTEA SORIN ALEXANDRU Pârât
CRISTEA LILIANA Pârât
SZASZ LORAND Pârât
–––-
Nr. unic (nr. format vechi) : 68/296/2014 (pretenții)
Părţi
Nume Calitate parte
KRAKO RUDOLF JOZSEF Apelant Reclamant
GAZETA DE NORD VEST SATU MARE Intimat Pârât
SZASZ LORAND Intimat Pârât
CONSILIUL NAŢIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINĂRII Intimat Pârât
KRAKO RUDOLF JOZSEF Apelant Reclamant
–––-
Nr. unic (nr. format vechi) : 1011/83/2015
Părţi Nume Calitate parte
MARIAN VALER Reclamant
GOVOR RĂZVAN MIRCEA Pârât reclamant
SZASZ LORAND Pârât reclamant
BÂTEA CIPRIAN ILIE Pârât reclamant
GOVOR MIRCEA VASILE Pârât
SOCIETATEA COMERCIALĂ NORD VEST TV ADVERTISING SRL Pârât
SC CELINA PROD COM SRL Pârât
–––-
Nr. unic (nr. format vechi) : 1071/83/2015
Părţi Nume Calitate parte
CRISTEA SORIN Reclamant
GOVOR RĂZVAN MIRCEA Pârât
SZASZ LORAND Pârât
BÂTEA CIPRIAN ILIE Pârât
GOVOR MIRCEA VASILE Pârât
SOCIETATEA COMERCIALĂ NORD VEST TV ADVERTISING SRL Pârât
GHERE IOAN Pârât
–––-
Nr. unic (nr. format vechi) : 1070/83/2015
Părţi Nume Calitate parte
CRISTEA SORIN ALEXANDRU Reclamant
SZASZ LORAND Pârât
SOCIETATEA COMERCIALĂ NORD VEST TV ADVERTISING SRL Pârât
GHERE IOAN Pârât
CRISTEA LILIANA Reclamant
SC GPV SM SRL Pârât
–––-
Nr. unic (nr. format vechi) : 1298/83/2015
Părţi
Nume Calitate parte
MARIAN VALER Reclamant
GOVOR RĂZVAN MIRCEA Pârât
SZASZ LORAND Pârât
BÂTEA CIPRIAN ILIE Pârât
GOVOR MIRCEA VASILE Pârât
SOCIETATEA COMERCIALĂ NORD VEST TV ADVERTISING SRL Pârât
CRIŞAN MIHAI Pârât
––––
Nr. unic (nr. format vechi) : 1400/83/2015
Părţi Nume Calitate parte
MARIAN VALER Reclamant
GOVOR RĂZVAN MIRCEA Pârât
SZASZ LORAND Pârât
BÂTEA CIPRIAN ILIE Pârât
GOVOR MIRCEA VASILE Pârât
SOCIETATEA COMERCIALĂ NORD VEST TV ADVERTISING SRL Pârât
––––
Nr. unic (nr. format vechi) : 1398/83/2015
Părţi Nume Calitate parte
MARIAN VALER Reclamant
GOVOR RĂZVAN MIRCEA Pârât
SZASZ LORAND Pârât
BÂTEA CIPRIAN ILIE Pârât
GOVOR MIRCEA VASILE Pârât
SOCIETATEA COMERCIALĂ NORD VEST TV ADVERTISING SRL Pârât
SC CELINA PROD COM SRL LA CAB. AV. PODAR IULIA Pârât
–––––
Nr. unic (nr. format vechi) : 12416/296/2014/a1
Părţi
Nume Calitate parte
SC COMPANIA PENTRU ASISTENTA IN TEHNOLOGIA INFORMATIEI, SERVICII IT SI MENTENANTA – CATISIM SRL PRIN ADMINISTRATOR JUDICIAR BORA INSOLVENCY IPURL Apelant Intervenient
MICUL NICOLAE RAZVAN Apelant Reclamant
FABIAN CIPRIAN OCTAVIAN Intimat Pârât
ASOCIATIA INFOMEDIA TRUST Intimat Pârât
ALEXA DORU LIVIU ALIN Intimat Pârât
AMETCEA CETIN DANIEL Intimat Pârât
SZASZ LORAND Intimat Pârât
SC NORD VEST TV ADVERTISTING SRL Intimat Pârât
SC MEDIA TOTAL SRL Intimat Pârât
GOVOR MIRCEA RAZVAN Intimat Pârât
OROS IOANA Intimat Pârât
PUSCAS VASILE Intimat Pârât
TĂMAŞ MIHAELA Intimat Pârât
SC COMPANIA PENTRU ASISTENTA IN TEHNOLOGIA INFORMATIEI, SERVICII IT SI MENTENANTA – CATISIM SRL Apelant Intervenient
––––-
Nr. unic (nr. format vechi) : 3108/83/2015
Părţi Nume Calitate parte
MARIAN VALER Reclamant
SZASZ LORAND Pârât
BÂTEA CIPRIAN ILIE Pârât
SOCIETATEA COMERCIALĂ NORD VEST TV ADVERTISING SRL Pârât
–––––
Nr. unic (nr. format vechi) : 3109/83/2015
Părţi Nume Calitate parte
MARIAN VALER Reclamant
SZASZ LORAND Pârât reclamant
BÂTEA CIPRIAN ILIE Pârât reclamant
SOCIETATEA COMERCIALĂ NORD VEST TV ADVERTISING SRL Pârât
SC CELINA PROD COM SRL PRIN CAB. AV. PODAR IULIA Pârât
GOVOR RĂZVAN MIRCEA Pârât
GOVOR MIRCEA VASILE Pârât
–––––
Nr. unic (nr. format vechi) : 1853/83/2016
Părţi Nume Calitate parte
MARIAN VALER Reclamant
SZASZ LORAND Pârât
GHERE IOAN Pârât
SOCIETATEA COMERCIALĂ NORD VEST TV ADVERTISING SRL Pârât
–––––-
Nr. unic (nr. format vechi) : 1400/83/2015*
Părţi Nume Calitate parte
MARIAN VALER Reclamant Reclamant
GOVOR RĂZVAN MIRCEA Pârât Pârât
SZASZ LORAND Pârât Pârât
BÂTEA CIPRIAN ILIE Pârât Pârât
GOVOR MIRCEA VASILE Pârât Pârât
SOCIETATEA COMERCIALĂ NORD VEST TV ADVERTISING SRL SATU MARE pârât
––––––
Nr. unic (nr. format vechi) : 1011/83/2015*
Părţi
Nume Calitate parte
MARIAN VALER Reclamant Reclamant
GOVOR RĂZVAN MIRCEA Pârât reclamant
SZASZ LORAND Pârât Pârât
BÂTEA CIPRIAN ILIE Pârât Pârât
GOVOR MIRCEA VASILE Pârât Pârât
SOCIETATEA COMERCIALĂ NORD VEST TV ADVERTISING SRL SATU MARE Pârât
SC CELINA PROD COM SRL CLUJ NAPOCA Intimat Pârât
––––––-

La și mai multe acțiuni în răspundere delictuală, mult iubite Careian(ul), stima noastră și mândria, domnule Szasz Emil Lorand!
Ca să nu te plictisești.
Te admirăm.
Îți ținem pumnii strânși pentru ca să scapi până la urmă de Beciul Domnesc, deși nu ai nici o șansă, având atât de multe procese pe cap!

de Wow la 28 ianuarie 2017 - 16:26

Hei Vali,tu ori ai orbu gainilor ori o singura circumvolutiune si aia de la sapca!sau gandirea ampulea.vezi clar in poza ca e loc sa treaca 2 indragostiti de mana,mama tata si copilul de mana si doi primari rotofei unu langa altu fara sa-i deranjeze masina!
Va manipuleaza si va prosteste sas ca are pe cine. Ai avut o reactie penibila de copil cretin.

Lasati un comentariu