Cititorii semnalează realităţi…ne- photoshopate din Carei

• publicat la: 25 martie 2017
Cititorii semnalează realităţi…ne- photoshopate din Carei

Cititori din blocurile situate pe Calea Armata Română  din Carei ne-au solicitat să facem o deplasare la faţa locului pentru a vedea că timpul s-a oprit în loc la adresa lor de domiciliu. Copacii din faţa blocurilor nu au mai fost întreţinuţi de la plantarea d eacum 45 de ani  iar rădăcinile lor ajung în pivniţa blocului . În cursul săptămânii trecute unul din copacii bătrâni s-a  rupt  în două.

Coroana a fost îndepărtată dar  trunchiul a rămas. Blocul cu pricina dă pe strada cu platani din Piaţa 1 Mai. Deci în zona centrală.

Aşa arată spatele blocului  15 din Carei  de pe Calea Armatei Române. Cititorii care ne-au chemat la faţa locului invită şi fotografii care vor să imortalizeze cum arată un ansamblu de blocuri după 20 de ani de neintervenţii din partea administraţiei locale.

UAT Municipiul Carei, pentru cei neinformaţi  Primăria Carei, are conducerea formată din primar Kovacs Eugen, viceprimar Keiser Ludovic şi administrator public Beko Tamas   toţi membri ai UDMR Carei. Direcţia de drumuri şi spaţii verzi din primărie este în subordinea directă a viceprimarului.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu