Omagierea Regelui Ferdinand Întregitorul la Carei

• publicat la: 9 mai 2019
Omagierea Regelui Ferdinand Întregitorul la Carei

Manifestările zilei de 9 Mai de la Carei au cuprins și depuneri de coroane de flori la bustul Regelui Ferdinand Întregitorul. Adrian Ștefănuț a dat citire unui material despre Regele României care a fost de o vastă cultură, poliglot , sincer dedicat românilor, sub cârmuirea sa înregistrându-se cea mai înfloritoare perioadă a statului românesc modern.

Cel mai tânăr vorbitor a fost elevul Bohonyi Martin din clasa a IV-a A ,înv. Elena Sfâra de la Școala Gimnazială nr.1. Tânărul careian a impresionat asistența prin prezentarea liberă a datelor istorice despre Regele Ferdinand al României.

Corul recent constituit al Asociației Unirea a intonat Imnul Eroilor iar apoi au avut loc depuneri de coroane de către Direcția de Cultură și Asociațiile ASTRA Carei și Unirea.

Buletin ce Carei

comentarii

de noi la 9 mai 2019 - 19:02

Regele Ferdinand TRADATORUL , ai vrut sa scrii dc , dar ai incurcat tastele , nu-i asa ???

de Buletin de Carei la 9 mai 2019 - 20:07

Regele Ferdinand Intregitorul României, de care se ruga Ungaria ca să fie și regele lor….ai uitat? Scrie la Budapesta la Muzeul de Istorie….

de un io(n) la 10 mai 2019 - 14:29

@ boi 9 mai 19:02
Pentru a fi tradator, trebuia sa fi comis tradarea. Exact ca si pentru a fi penal, trebuie sa fi fost condamnat pentru comiterea unei (unor) fapte penale. Dar pentru a fi boi e suficient doar sa aveti IQ sub nivelul uman obisnuit, ca sa puteti spune prostii / tampenii. Pe cine a tradat regele Ferdinand?

Lasati un comentariu