Poliția informează….100 de sancțiuni într-o singură zi

• publicat la: 27 iunie 2019
Poliția informează….100 de sancțiuni într-o singură zi

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au desfășurat la data de 25 iunie a.c., mai multe activități de prevenire și combatere a cauzelor generatoare de accidente rutiere, pe raza județului Satu Mare, ocazie cu care au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, la data de 25 iunie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 20 900 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 3 de conducători auto.

   

Acțiune cu R.A.R.

 Trei certificate de înmatriculare au fost ridicate de polițiști, la data de 25 iunie a.c., în localitatea Tiream.

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești au organizat și desfășurat o acțiune, ieri, 25 iunie a.c., pe raza localității Tiream în vederea depistării autovehiculelor care prezintă defecțiuni.

Ocazie cu care au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3 480 de lei și au ridicat 3 certificate de înmatriculare, pentru noxe emise peste limita legală, anvelope neconforme și folii neomologate.

 

Urmărit național depistat de polițiști

Polițiștii de investigații criminale sătmăreni au pus în aplicare, ieri,  25 iunie a.c., un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Satu Mare.

La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale sprijiniți de polițiștii Secției de Poliție Rurală Petrești au soluționat mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 35 de ani, din localitatea Sanislău, pentru comiterea de infracțiuni rutiere.

Susnumitul a fost condamnat la 1 an și 2 luni închisoare fiind depus de polițiști în Penitenciarul Satu Mare.

 

 

Lasati un comentariu