Liber la țânțari! Avionul pentru stropiri nu mai ajunge la Carei

• publicat la: 23 iulie 2020
Liber la țânțari! Avionul pentru stropiri nu mai ajunge la Carei

Cetățeni ai Careiului, mai așteptați încă o săptămână pentru o dezinsecție contra țânțarilor cu avionul. Aparatul de zbor nu poate decola din județul Bihor sau Arad. Ca de obicei nu ni se comunică cine este firma care execută stropirile și nici soluțiile folosite. Se pare că sunt  ori din județul Bihor ori din Arad din moment ce nu mai vin din cauza furtunilor puternice de acolo. Să nu uităm că acțiunea se face pe bani din bugetul local deci banii noștri. Așa că o comunicare a numelui firmei și a soluțiilor folosite ar fi chiar de bun simț dacă nu necesară.

Primăria Carei anunță că din  cauza furtunilor puternice din județele Arad și Bihor, avionul care trebuia să efectueze azi și mâine seară dezinsecția prin aviotratament în Carei nu mai poate ajunge în municipiul nostru.

,,Din cauza prognozei meteo nefavorabile, dezinsecția în Carei se va amâna pe săptămâna viitoare, urmând să fie efectuată, în principiu, în zilele de marți și miercuri. Vă mulțumim pentru înțelegere!,, se specifică pe pagina Primăriei Carei.

Un nou sfârșit de săptămână în care vom face mai multă mișcare încercând să evităm roiurile de țânțari agresivi. De mirosul pestilențial nu mai pomenește nimic Primăria Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de Glasul Realitatii la 27 iulie 2020 - 13:35

Ar fi bine macar 1_saptamana in continou dezinfectia facuta,2 zile nu mult conteaza,poate nici 50% dintre tantari nu omoara cu atata vreme ploioasa,dar sigur asta costa mult,nu lasa BUGETUL.

de Buletin de Carei la 27 iulie 2020 - 14:33

Ar fi fost bine sa fie facuta dezinsectia in luna martie si apoi periodic asa cum se procedeaza in orasele care au conducere civilizata si competenta. Ar fi demonstrat respect fata de locuitori.

Lasati un comentariu