Lucrări proaste pe bani mulți la Carei

• publicat la: 6 octombrie 2020
Lucrări proaste pe bani mulți la Carei

Proiectul ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 în valoare de 45,25 milioane lei este în plină desfășurare.

Primăria Carei și-a permis să modifice criteriile de selecție a executantului după deschiderea ofertelor determinând o selectare INCORECTĂ a unui participant! Acesta e modul de lucru al Primăriei cu conducere exclusiv UDMR. Mai mult  nu pot. De aici și atacurile plătite din bani publici la adresa careienilor corecți și onești.

Cum – necum, mare parte a proiectului a și fost executat.

Iar dacă executantul lucrărilor nu are știință și cunoștință în folosirea laserului pentru planeitate și asigurarea de pantă de scurgere atunci face scurgeri de apă pluvială la fiecare intersecție  și trecere de pietoni. Evident prin spargerea asfaltului proaspăt turnat.

Așa e când nu dai șanse egale tuturor participanților precum a zis  domn’ Guvern când a penalizat Primăria Carei și vrei să câștige doar al tău, cel cu dare de mână!

Noi le știam mai demult toate metehnele Primăriei dar domn’ Guvern abia acum a aflat. Și  i-a și tăiat!

Doar pe  Buletin de Carei puteți citi despre isprăvile evazionistului primar și ale traseistului politic viceprimar ce conduc  întru slava lor și depopularea orașului. Niciun partid nu a avut curajul de a demasca ce se petrece în administrația udemeristă din Carei. Foarte  mulți bani au fost alocați în cadrul proiectului pentru publicitate deci nu au cum să apară informații despre neregulile proiectului din partea semnatarilor de contracte grase.

,,Hai, hai cu trăsioara, până-n cap la Viișoara, Calul merge la pas, dar tot face popas….,,

 

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu