Tabletele achiziționate de Primăria Carei și datele contradictorii privind numărul locuitorilor orașului

• publicat la: 21 octombrie 2020
Tabletele achiziționate de Primăria Carei și datele contradictorii privind numărul locuitorilor orașului

 Pe pagina Primăriei Carei apare cifra de 21.112 ca număr de locuitori, la alegerile locale din 27 septembrie au fost confirmați oficial 20.528 careieni cu drept de vot iar acum aflăm că numărul elevilor este de 3551. Iar segmentul de vârstă 0-6 ani există și el. Nici matematica  nu mai e ce a fost sau poate cei din conducerea Primăriei Carei au avut scutire la ora de matematică.

Primăria Carei confirmă mai repede decât speram afirmațiile noastre privind numărul ,,umflat,, al locuitorilor comunicat la Biroul electoral. Anunțul despre intenția de a oferi tablete gratuite fiecărui elev din Carei cuprinde numărul celor ce frecventează școlile din oraș, adică 3551. La aceștia se adaugă și numărul copiilor cu vârste cuprinse  între 0 și 6 ani.

Pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 s-a comunicat un număr de 20.528  careieni cu drept de vot la care se mai adaugă 38 de cetățeni ai UE cu rezidență în oraș. Dacă adăugăm la aceștia 3551 de elevi și încă câteva sute de copii între 0 și 6 ani rezultă o populație de peste 24.000 locuitori.

https://www.buletindecarei.ro/2020/09/in-carei-pot-vota-20-528-de-persoane-la-14-sectii-de-vot.html

La ultimul recensământ s-a consemnat un număr de 21.112 careieni.

Să fie  municipiul Carei localitatea  în care a crescut semnificativ populația pe fondul reducerii locurilor de muncă? Puțin probabil. E mai probabil ca cei din conducerea orașului să nu actualizeze datele exacte privind numărul locuitorilor pentru a nu se pierde rangul de municipiu și implicit reducerea numărului de consilieri.

Acesta este anunțul Primăriei Carei privind  numărul de elevi.

 

Minciuna are picioare scurte și mai repede sau mai târziu adevărul iese la iveală mai ales când mincinoșii sunt  analfabeți funcționali cu memorie scurtă.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu