Un primar evazionist și ratat pe plan profesional ,,bate obrazul,, medicilor care își practică meseria

• publicat la: 19 octombrie 2020
Un primar evazionist și ratat pe plan profesional ,,bate obrazul,, medicilor care își practică meseria

Primarul evazionist al Careiului are o predilecție deosebită pentru menținerea atmosferei de scandal în perioada pandemiei. Poate pentru a abate atenția de la neconformitățile constatate de Ministerul Lucrărilor  Publice  în ce privește proiectul de Mobilitate, al achizițiilor de aparatură de la Spitalul Municipal sau al angajării de avocați pentru greșelile comise  de administrația pe care  o conduce dictatorial. La capitolul realizări pe plan profesional, evazionistul Kovacs bifează falimentarea a cinci societăți de producere mobilier. Cu toate contractele acordate cântăreților de ode omagiale și cosmetizatori de imagine, Kovacs  rămâne tot  un evazionist și un falimentator de societăți comerciale.

Tovarășul Kovacs se folosește de pagina oficială a Primăriei Carei pentru a scoate în evidență o discuție privată între doi medici careieni, evident  români. În plină pandemie de coronavirus și desemnarea spitalului careian ca  și spital-suport atitudinea primarului este tocmai ce lipsea careienilor. Desconsiderarea medicilor careieni de către primarul evazionist nu este de dată recentă.

Un exemplu concret în acest sens este intervenția sa la o ședință de CL din februarie 2011….,,Realitatea cruntă este că medicii careieni nu sunt la curent cu ce se întâmplă la Colegiul Medicilor din Satu Mare deoarece nu au destulă competenţă. Careienii( n.r.- medicii) nu au fost în stare să-şi rezolve problemele la Colegiul Medicilor, nu au reuşit să se impună acolo, nu ştiu decât să se plângă şi să umble pe la partide pentru sprijin politic…,,.

https://www.buletindecarei.ro/2011/02/medicii-careieni-desconsiderati-de-primarul-careiului.html

Toată activitatea primarului evazionist al Careiului e direcționată  în favorizarea grupului de interese și a persoanelor apropiate politicii lui de discriminare. Pe pagina de socializare a Primăriei Carei, evazionistul Kovacs  manipulează opinia publică oferind informații mai mult decât ambigue. Pentru conformitate, precizăm că sporul de 55% la care face referire când vorbește de remunerarea medicilor este format din 25% spor pentru Covid, 15% spor de secție și 15% spor de noapte. Personalul care lucrează la ATI are 75% spor iar cel de la sălile de operații sau de la psihiatrie au spor de 50% de mai mulți ani de zile dar nu au spor  pentru perioada pandemiei.

Evazionistul primar alimentează  divergențele dintre doi medici români dar se face că uită despre situația în care se află Spitalul Municipal Carei de la preluarea sa  în administrare de dictatura UDMR Carei instalată la conducerea orașului. Nu există medici specialiști la secții întregi iar de la ATI a plecat recent  un medic anestezist rămânând doar un singur medic în condițiile  în care numărul pacienților este în creștere.  Ne rugăm pentru starea de sănătate a singurului medic anestezist din Carei fără de care nici nu e de imaginat ce se poate petrece.

Rușine primarului evazionist pentru modul în care gestionează situația de la Spitalul Municipal Carei! Ultima achiziție de aparatură medicală pentru Spitalul Municipal a atras atenția prin mai multe neconformități. Aparatul de testare pentru coronavirus, achiziționat din banii careienilor,  a fost donat Spitalului Județean Satu Mare.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu