Centru de Vaccinare amenajat de Primăria Carei în clădire fără securitate la incendiu

• publicat la: 1 martie 2021
Centru de Vaccinare amenajat de Primăria Carei în clădire fără securitate la incendiu

Primăria Carei amenajează cu peste 20 de mii de lei un Centru de Vaccinare într-un imobil care nu are asigurată securitatea la incendiu deși e  o sală de sport unde aveau loc frecvent  competiții locale, regionale și internaționale. Aceasta este grija manifestată pentru careian de conducerea orașului.

Pentru a ajunge  la ușa centrului de vaccinare, doritorii fără mijloc de transport trebuie să parcurgă un traseu accidentat, ca în imagini.

.

În luna noiembrie 2020 a fost angajat de Primăria Carei fostul viceprimar de la Căpleni din partea UDMR, Grebur Paul, ca inspector la compartimentul pentru Situații de Urgență și Protecția civilă. Clădirea sălii de sport care s-a transformat  în Centru de Vaccinare  funcționează fără a avea asigurată securitatea la incendiu, la fel ca  și clădirea Teatrului Municipal Carei. Important e că angajații primăriei Carei își încasează salariile de bugetari din contribuțiile noastre fără a-și îndeplini toate sarcinile de serviciu. Nici Grebur Paul nu are depusă Declarația de Avere și Interese pe pagina Primăriei Carei.

Placa care atestă lipsa autorizației de securitate la indendiu se află pe un perete lateral ( intrarea dinspre vestiare – n.r.) și nu poate fi observată de către cei care vor folosi intrarea amenajată de Primăria Carei.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2021/01/amenajari-de-20-de-mii-de-lei-la-carei-pentru-centrul-de-vaccinare.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/11/fostul-viceprimar-din-capleni-a-trecut-de-proba-scrisa-pentru-un-post-la-primaria-carei.html

comentarii

de Comarov la 3 martie 2021 - 20:56

Virusul mutant nu provoacă incendiu,circula că și fulgerul brazilian,sud african,britanic etc….

Lasati un comentariu