Puteţi direcţiona 3,5% către Asociaţiunea culturală ASTRA

• publicat la: 12 martie 2021
Puteţi direcţiona 3,5% către Asociaţiunea culturală ASTRA

Codul Fiscal din România dă posibilitatea persoanelor fizice de a direcționa 3,5% din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit: fundații, asociații, unități de cult.

Aveţi acum posibilitatea de a dispune asupra destinației unei sume reprezentând 3,5% din impozit pentru susținerea entităților nonprofit. Nu dați nimic de la dumneavoastră. Această donație nu vă costă nimic. Impozitul pe venit oricum îl plătiți statului. Diferența e că 3,5% din acești bani pe care oricum statul îi reţine aveți dreptul să-i dirijați acolo unde doriţi.

Redirecţionarea este gratuită, adică nu duce la nici o cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul. Formularul  poate fi completat de orice persoană fizică care obţine venituri din salarii şi asimilate acestora.

AICI puteţi descărca Formularul pentru direcţionare 3,5%. Contul asociaţiei este deschis la BCR Carei.

ASTRA 230-2020

Dacă nu folosiți această opțiune, suma respectivă rămâne să fie încasată și gestionată de Stat.

Asociaţia Despărţământul ASTRA  ,,Aurel Coza,,  Carei organizează constant activităţi pentru susţinerea literaturii, culturii şi a obiceiurilor şi tradiţiilor româneşti din acest colţ de ţară.

Numeroase lansări de carte, şezători, simpozioane şi promovări de personalităţi culturale marcante pentru neamul românesc. Comemorarea Eroului Naţional Avram Iancu adună an de an sute şi mii de persoane în faţa bustului acestuia din Carei. Am reuşit să ridicăm bustul lui Mihai Eminescu în Carei în cadrul celui mai mare eveniment cultural din istoria judeţului, Adunarea Generală ASTRA , cu participare nu numai românească ci şi internaţională. Centenarul Marii Uniri a fost sărbătorit aşa cum se cuvine alături de alte asociaţii româneşti din Carei.

Festivalul de Datini şi Obiceiuri de Crăciun organizat de ASTRA Carei a ajuns deja la a șaptea  ediţie. Elevii implicaţi în acţiunile astriste sunt recompensaţi cu participări gratuite în tabere.

Pentru a putea continua e nevoie de sprijin deoarece administraţia locală nu susţine aceste activităţi. Lipsa de susţinere din partea conducerii oraşului este completată cu INTERZICEREA amplasării unui catarg cu tricolor românesc pe domeniul public din Carei.


Puteţi vira cei 3,5% din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către ASTRA CAREI. Trebuie doar să completați formularul din imaginea de mai sus după ce îl descărcați accesând link-ul oferit.

Până și materialele  informative legate de formularul 230 au fost raportate în anii trecuți  ca Spam de cei care nu iubesc cultura neamului românesc.

Dacă doriţi ajutor la completarea formularului nu trebuie decât să ne contactaţi  la tel 0745 632 939 sau 0723 831 478.

Dacă este o comunitate cu mai mulţi angajaţi care doresc  să redirecţioneze cei 3,5%  pentru sprijinirea activităţilor culturale careiene, ne deplasăm la locul indicat pentru furnizarea de formulare.

Vă rugăm distribuiți pe rețelele de socializare. Mulţumim.

Conducerea ASTRA, Despărțământul  ,,Aurel Coza,,  Carei

 

Lasati un comentariu