Aleșii careienilor au primit tablete gratuite. Primarul Kovacs a scăpat de rușine

• publicat la: 19 mai 2021
Aleșii careienilor au primit tablete gratuite. Primarul Kovacs a scăpat de rușine

Astăzi, 19 mai 2021, consilierii careieni au primit tablete gratuite de la conducerea Primăriei Carei. Programele ușoare pentru ședințele online se lasă așteptate.

,,avem 40 de tablete dar mie  mi-a fost rușine să vi-l dau gratis,, afirma primarul Kovacs în luarea sa de cuvânt ce începe la min 19,42 din înregistrarea filmată a ședinței din 16 februarie 2021.

Mai mult, acesta le promitea consilierilor aleși tablete GRATUITE din partea Primăriei.

,,…m-am gândit că până la sfârșitul  lunii martie tableta să vă cumpărăm ca să puteti lucra cu ele …colegii caută acum varianta prin care să instalăm niste programe să puteti lucra usor  cu ele deci până la sfârșitul lunii martie veti primi tablete ..eu fiind optimist  sper că vom reusi să facem nu numai sedinte online ci si tete a tete….pentru că e mai bine să ne vedem la față e mai bine..cu riscurile infectării cu tot…dar încercăm să îndrăznim să avem sedinte nu numai online ci dacă e posibil …dar si atunci trebuie tableta  pentru ca  facem economie de hârtie …,,.

Astăzi, 19 mai 2021, la ședința ordinară a Consiliului Local Carei, aleșii careienilor au primit cadou tabletele la care făcea referire primarul în data de 16 februarie. Nu s-a comunicat cui s-au oferit restul de tablete din cele 40 primite de Primărie.

Cu alte cuvinte, cei mai înstăriți careieni primesc gratis tablete. Mulți elevi din Carei  nu au nicio posibilitate financiară de a-și achiziționa astfel de tablete dar conducerea Primăriei Carei nici că se lasă impresionată de nevoile tinerei generații.

 

Buletin de Carei

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu