Înțepături pentru români și cultură pentru minorități pe pagina Consiliului Județean Satu Mare

• publicat la: 14 iunie 2021
Înțepături pentru români și cultură pentru minorități pe pagina Consiliului Județean Satu Mare

Minciunile postate pe pagina Consiliului Județean Satu Mare sunt împănate pe alocuri cu tot felul de ciudățenii am spune dacă nu am cunoaște metehnele liderului UDMR ajuns președinte. Brusc, au dispărut clasicele informări bilingve pentru orice fel de postare.

Joi, pe pagina Consiliului Județean Satu Mare era postat un anunț potrivit căruia președintele Pataki și vicele fără atribuțiuni Ioan Rus ar fi depus o coroană de Ziua Eroilor la Monumentul Ostașului Român de la Carei.

…și când colo, nici urmă de vicepreședintele Rus la depuneri de coroane, ba mai mult, NICI URMĂ de coroană inscripționată ca fiind din partea Consiliului Județean!

Dezinformare pe pâine, pe bani PUBLICI!

https://www.buletindecarei.ro/2021/06/unde-sunt-coroanele-depuse-de-institutia-prefectului-si-consiliul-judetean-satu-mare-la-carei-de-ziua-eroilor.html

Rulând puțin marterialele postate pe pagina oficială a Consiliului Județean Satu Mare, se observă cu ușurință că pentru campania de vaccinare anunțurile sunt  doar în limba română, nu și cele pentru evenimente culturale. Se pare că românii sunt așteptați la înțepături iar alții la evenimente culturale.

Președintele Pataki s-a făcut remarcat la Carei prin refuzul de a aprecia la Gala Sportului din 2020 cea mai înaltă distincție primită la nivel național de  o competiție sportivă și anume CUPA 25 OCTOMBRIE la atletism pentru cea mai longevivă desfășurare consecutivă. Acesta a fost secondat îndeaproape de primarul Kovacs care a omis și el să aprecieze distincția acordată de Federația Română de Atletism.

Buletin de Carei

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu