Prof.univ.dr.Ioan Condor în mijlocul careienilor

• publicat la: 1 septembrie 2021
Prof.univ.dr.Ioan Condor în mijlocul careienilor

La o vârstă ce se apropie de 90 de ani, prof.univ.dr.Ioan Condor a făcut deplasarea de la București la Carei pentru a susține manifestările organizate în memoria  victimelor Dictatului de la Viena. Născut la Eriu Sâncrai și absolvent al Liceului Vasile Lucaciu din Carei, prof.univ.Ioan Condor este un exemplu pentru orice bun român.

Este membru în diferite asociaţii şi organizaţii, precum: membru Asociaţia / Uniunea Juriştilor (din 1958 până în prezent); membru naţional al Comitetului Internaţional de Organizare a Simpozioanelor de Drept financiar şi bancar (1975-1989); preşedinte al Filialei Bucureşti a Societăţii Cultural – Patriotice “Avram Iancu” din România, membru de onoare al Asociațiunii ASTRA Despărțământul  ,,Aurel Coza,,  Carei și o prezență constantă la toate evenimentele ample. În decembrie 2012 a făcut o importantă donație de carte la Biblioteca Municipală Carei.

Nu a venit nici acum cu mâna goală ci a adus ultima sa apariție editorială, Transilvania – pământ și neam românesc.

Respect și considerație prof.univ.dr.Ioan Condor pentru prezența domniei sale la manifestările de la Carei din data de 29 august 2021, pentru toată susținerea acordată comunității careiene.

Daniela Ciută

 

 

Lasati un comentariu