Primarul Kovacs își bate joc de locuitorii de pe strada Nicolae Iorga

• publicat la: 14 februarie 2022
Primarul Kovacs își bate joc de locuitorii de pe strada Nicolae Iorga

Așa arată strada Nicolae Iorga din Carei după anul 2015. Pentru a mai face rost de  un spor de proiect și ceva lucrări, pe strada Nicolae Iorga s-a mai introdus un rând de canalizare pe  lângă cea existentă și funcțională.

Strada Nicolae Iorga distrusă de incompetenţi va fi reparată din banii careienilor

Acestea sunt trotuarele de pe  strada Nicolae Iorga din ultimii 6 ani. Așa ceva nu veți vedea pe strada pe care stătea în chirie primarul înainte de etapa Urziceni pădure sau cea pe care locuiește viceprimarul Keizer.

Tupeul și obrăznicia primarului merge până acolo încât a mers în campanie electorală pe această stradă, în septembrie 2020, la casele votanților lui, cu trotuare reparate în prealabil.

După ce a reușit falimentarea tuturor societăților sale de producție de mic mobilier, Kovacs Eugen distruge acum comunitatea careiană în ansamblul ei, cultivând discriminarea și cultul personalității. Cine nu face parte din corul său de lăudători este condamnat să circule pe trotuare desfundate sau să fie  linșat mediatic de scribii săi atunci când ia atitudine. Celor care insistă în semnalarea abuzurilor și discriminării li se fabrică dosare penale.

Locuitorii de pe strada Nicolae Iorga plătesc taxe și impozite locale așa că asigurați condiții decente de circulație  pentru pietoni!

ing.Daniela Ciută,

nativ careian

Lasati un comentariu